Skoči na vsebino

P: APPLE MacBook Air 13 M4 16GB/256GB Midnight

Odin

Priporočeni prispevki

Prodam APPLE MacBook Air 13 M4 16GB/256GB Midnight. Kupljen 9.1.2026 v Sloveniji. 

Računalnik je praktično kot nov, uporabljan minimalno.

Prodajam, ker sem dobil drug služben prenosnik.

Cena: 800€

uredilo bitje Odin
Povezava do prispevka

Ne gledam po vseh trgovinah cen, tko da..evo znižano na 800..mene moti, če na tipkovnici ni šumnikov in so namesto tega umlauti..

Če pa vas ne moti, pa Mediamarkt prodaja po 797 zgleda.

Povezava do prispevka
Odin reče pred 1 uro:

Ne gledam po vseh trgovinah cen, tko da..evo znižano na 800..mene moti, če na tipkovnici ni šumnikov in so namesto tega umlauti..

Prodaja tudi novega zgleda

Povezava do prispevka
vlaho reče pred 1 uro:

Prodaja tudi novega zgleda

Že že, sam njegov je praktično nov, preizkušen, kot zgleda. Temu primerna tudi cena, preverjena kakovost, dela vse kot mora, o dovodih sploh ni dvoma.

• Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Odin reče pred 3 urami:

Ti sam prodajaj, ignoriraj ego triperje v tej temi, itak se vsajajo v vsako prodajno temo. Denarja, da bi kaj vzeli, pa tako nimajo :)

• Račka +1 4
  • Trol 1
Povezava do prispevka

Spremljam temo, ker sem v isti situaciji.

Kupil Apple MacBook Air 13'' M4 chip 10-core CPU 8-core GPU, 16GB, 256GB SSD - Celeste, za 850 ojrov v Unieuro, čez en mesec dobil službenga Air-a, 32GB, 512GB ki bo tudi če me odpustijo, gre firma v kurac moj.

Sem mislil da bo žena uporabljala sam si jo ubodla ipada, tako da zdej mi tle stoji.

Srečno pri prodaji.

Povezava do prispevka

Hvala, in ja, imava zelo podobno situacijo zgleda :) 

No jst sm kupil pri nas, ker vedno izberem našo tipkovnico v kolikor se le da in sem plačal 999 v januarju, takšna pa je tudi trenutna cena pri naših trgovcih, kadar je kakšna akcija.

V tujini je pač cena nižja, sam glede na ohranjenost in cene pri nas, ga za manj težko dam od sebe, pa čeprav ga trenutno res ne rabim.

Povezava do prispevka

Zato, ker ponavadi delodajalec prestreza/monitorira vse kar pocnes na laptopu?

Mislm, ce ti je kul, da delodajalec sari po tvojih privat zadevah, go ahead ane.

Verjetno, ce si v povprecni rupetinski firmi, to ne delajo. V moji npr. to pocnejo, tko da vec kot rtvslo/24kur linkov ne obiskujem na sluzbenem prenosniku.

uredilo bitje Paljo
Povezava do prispevka
Paljo reče pred 11 urami:

Zato, ker ponavadi delodajalec prestreza/monitorira vse kar pocnes na laptopu?

Mislm, ce ti je kul, da delodajalec sari po tvojih privat zadevah, go ahead ane.

Verjetno, ce si v povprecni rupetinski firmi, to ne delajo. V moji npr. to pocnejo, tko da vec kot rtvslo/24kur linkov ne obiskujem na sluzbenem prenosniku.

Si razmišljal, da bi bil mogoče čas, da zamenjaš službo?

• Na jagodo +1 3
Povezava do prispevka
Rossoner reče pred 3 urami:

Si razmišljal, da bi bil mogoče čas, da zamenjaš službo?

Nekaj so orodja za monitoriranje aktivnosti (kar je bilo linkano gor v clanku), da ti pol sefi sikajo zakaj si mel misko 10min pri miru, drugo corpo sec zadeve, ki jih laufajo na prenosnikih (monitoriranje internetnega prometa, procesov itd.), da cimbolj zmanjsajo vektorje napada iz prenosnikov njihovih zaposlenih.

To je nekak standard, da ti zaposleni ne obiskujejo hotmilfsinyourarea.si in instalirajo razne virus.exe zadeve, ki so jih pobrali iz kjerkoli ze. Sam ja, v neki random rupetinski banki ali IT firmi verjetno ne poznajo drugega kot VPN in potem mislijo, da so safe.

uredilo bitje Paljo
Povezava do prispevka
Rossoner reče pred 11 urami:

Zgleda imamo različne standarde, kaj nam je še sprejemljivo :)

Ne, je to kr standard, sej je njihov hardware, konc koncev. Moja situacija je sicer drugacna, v moj sluzbeni laptop firma ki ga je kupila nima druge kontrole kot da ga lahko na daljavo zbrise, sam to je zelo neobicajno.

Povezava do prispevka
  • Bessie locked this tema
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...