Skoči na vsebino

[multi] Heroes of Might and Magic: Olden Era

Priporočeni prispevki

Čez dva tedna izide nov Heroes of Might and Magic: Olden Era

https://store.steampowered.com/app/3105440/Heroes_of_Might_and_Magic_Olden_Era/

Screenshot #0Screenshot #3

Lahko pa debatirate tudi o ostalih GOAT igračkah v seriji in spominih, kako ste mladi fukali in igrali HOMM 3. 

Meni osebno sta HOMM in kasneje HOMM 3 eni najljubših iger vseh časov. Ne da mi je objektivno najkvalitetnejša, ampak po pure spominih je gotovo v TOP 10. NESKONČNO upam, da bo nov del okayish, serije po HOMM 3 nisem igral, tako da 4, 5, 6, 7 dejansko nisem nikoli sprobal.

Lahko se komentira tudi druge igre z identičnim gameplay slogom, tipa: https://store.steampowered.com/app/867210/Songs_of_Conquest/

Povezava do prispevka

HOMM 3 ima v Gayming Hall of Fame svojo lastno dvorano kam se gre lahko samo zahvalit in pomolit da je nekaj takšnega nekoč obstajalo. Nikol ni nihče zajel tega viba, gameplaya, opcij in zabave te igrice, niti blizu. Igra k transcenda generacije in kulture. Slišat ta soundtrack mi je isto kot slišat WoW Barrens OST. Peak peakov. Top 20 all time easy. 

Povezava do prispevka

HOMM2 sem imel, to si našopal zmaje in tekel po deželi. Imam lepe spomine na te špile, všeč mi je ker so bli tko preprosti, me pa realno ne vleče tok nazaj, da bi spet igral. Ajde če bi imel na tablici/telefonu, ker pomoje bi se take špile dalo narest mobile.

Povezava do prispevka

4ka je ful dobra, ampak precej drugačna kot 3 in 5 (1ke in 2jke nisem igral, od 5ke dalje so pa trash). Ma noro dober campaign. Se je pa  žal slabše postarala kot 3jka, ne vem, že sam art je tak čuden :D 

Si definitivno zasluži preigravanje, vsaj za campaign

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 2 urama:

HOMM2 sem imel, to si našopal zmaje in tekel po deželi. Imam lepe spomine na te špile, všeč mi je ker so bli tko preprosti, me pa realno ne vleče tok nazaj, da bi spet igral. Ajde če bi imel na tablici/telefonu, ker pomoje bi se take špile dalo narest mobile.

Pa saj realno niso bili tako preprosti, sploh težji leveli, ko si moral ful razmišljat o buildu in powerupat captaine ali kako se je že reklo vodji enote. Na težjih stopnjah, ko si zgradil stolpe in našparal za prvega zmaja, so CPU-ji že pol mape razfukali :D

Povezava do prispevka

Zgleda obetavno

Ne vem sicer, zakaj bi rabil remaster. HOMM 3 Complete laufa in standalone in z multiplayer modom + custom lobbyji ze leta. Verjetno bom na tem tut ostal

Edina strategija, ki sem jo skoraj religiozno preigraval. In tut dandanes ne manjka na disku, dobesedno 25+ let imam ze ene mape iz editorja v enem folderju :D Nic ji ni blizu prislo, ne razni RTSji ala AoE in C&C, ne Settlersi, ne Annoti (razen 1504, ta je gold) niti Civa. Daj mi nekropolis, pa Aislina za vampire bonus, pa ti lahk en mesec klofam E za naslednji turn pa stiskam supak na hard difficultyju, da mi RNG v 14tem gradu koncno nakloni kurcev town portal v mage guildu

Ceprav ultimativni badass si bil, ce si na tezjih diffih prisu do titanov v Toweju. 35 gemstoneov za upgraded Cloud Temple, kje so ti casi 🥲🥲

uredilo bitje F5ve Stringed
Povezava do prispevka

Jaz imam preference nekoliko drugačne, začel na demo verziji HOMM 2 in ostalo je zgodovina :D Tretji del sem sicer preigral, samo je rekorder gladko drugi del in tudi kakemu galkotu bi prej priporočil 2 kot 3 za začetek :D 

Tud 4 ni slaba, sistem, da je heroj na bojišču = ultra fun. Samo se je pa zadeva sesipala na vsak parni dan.

uredilo bitje Kastor
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...