Skoči na vsebino

[multi] 007 First Light (James Bond ajga)

Priporočeni prispevki

Od Agenta 47 do Agenta 007.

Naslednji mesec, 27.5. 2026, izide novi špil Hitman devov, tokrat špil iz pop kulturnega fenomena James Bond. Izgleda da se obeta nekaj spektakularnega v slogu Uncharted špilov z nekaj Hitman prijemi, se pa zaenkrat kar držijo nazaj, da ne bi spoilali preveč.

Navedek

007 First Light comes to PlayStation®5, Xbox Series X|S, and PC on May 27th, 2026, and Nintendo Switch 2 this summer.

Gameplay demo:

http://www.youtube.com/watch?v=53DUl8BSxUw

Povezava do prispevka

tole me "rahlo" moti - in s podobnim sranjem je IO Interactive sral tudi že pri zadnjih hitmanih:

AWRCGU.jpg

Navedek

007 First Light will work offline after an initial one-time internet connection to download a mandatory Day One patch.

Res prov popušite mi kurca s takimi.

Delamo praktično nov Uncharted, high octane SP špil, akcija bo skoz, nora kampanja boyz, dejte nam keš ker itak vedno sede en tak single player lahkoten akcijsko-vohunski rollercoaster

aja špil se vam ne bo zagnal brez internetne povezave hihihih

Povezava do prispevka

Meni je tudi boljše pokazano, kot Uncharted klon. Še vedno sem skeptičen iz političnih razlogov, ampak ene stvari so kulerske. To, ko te bustnejo namest da streljajo ali da je konc misije se izvlečeš kao joj sorčika oy vey, lih mi je kovanc pal pod mizo pa sem iskal zadnjih 25 minut. 

Sumim pa, da Bond ne bo fukal nekih prehudih pičk, oz da bo to čist usput, ne pa staple in main driving force vsakega od filmov. 

Povezava do prispevka
Hattori reče Pravkar:

Tole je boljše od vsega kar so do sedaj pokazali, veliko bolj Hitman igra. Sem se bal, da bo skriptiran Uncharted v preobleki Bonda z nekaj Hitman duše, tole pa sedaj nakazuje na konkretno Hitman igro v Bond preobleki. 

Dokler ni Hitman Absolution, ampak elevirano oboje - Hitman mehanike in akcijada mehanike - nad tem kar je imel Absolution, mislm da smo ga zmagal.

Povezava do prispevka

Narativ gor dol, lik gor dol, tista stvar s kero lahk fanti res dobijo kup točk pr gaymerjih je, da uvedejo mogoče celo spet kak dober stealth sistem, kerga nismo vidli od ne vem Splinter Cell? 

Stelf ni napredoval 15+ let, upam da to ne še ena igra z mid skrivalnicami in glupim AI tko kot vsaka druga. 

Povezava do prispevka

Ni mi glih jasno čemu naj bi se Bonda povezovalo s stealthom. Kvečjemu swiss army knife kinda guy. Če bi malo bolj razširili Hitman formulo, bi verjetno vse skupaj celo delovalo. Predvsem action rollercoaster se mi zdi nuja za Bond franšizo.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 1 minuto:

Ni mi glih jasno čemu naj bi se Bonda povezovalo s stealthom. Kvečjemu swiss army knife kinda guy. Če bi malo bolj razširili Hitman formulo, bi verjetno vse skupaj celo delovalo. Predvsem action rollercoaster se mi zdi nuja za Bond franšizo.

Ker je stelf del gameplay loopa take igrce, imajo nekaj progresivnih elementov že, pa zakaj ne fantazirat da bi to lahko bil prva nextgen igrca k ma boljši sneaking od 20 let starih iger. To velja če bo Uncharted loop, al pa če bo bolj Hitmanish.  

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 1 uro:

Stelf ni napredoval 15+ let, upam da to ne še ena igra z mid skrivalnicami in glupim AI tko kot vsaka druga. 

Tako nekako bo. Pač stealth je zelo ne priljubljena mehanika v teh "blockbuster" špilih, najbrž tudi zato ni napredoval.

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 2 urama:

Narativ gor dol, lik gor dol, tista stvar s kero lahk fanti res dobijo kup točk pr gaymerjih je, da uvedejo mogoče celo spet kak dober stealth sistem, kerga nismo vidli od ne vem Splinter Cell? 

Od Splinter Cell 3 pomoje ni bilo čistokrvne stealth igre. Torej na način, da bi lahko stopnje obračal, ne da bi se nasprotniki sploh zavedali, da si tam aka true stealth. Vedno je prisotno vsaj obvezno knockoutanje v različnih situacijah (v Hitmanu, da npr. dobiš obleke ipd.). Splinter Cell 3 je šel dlje v tem, ker si dejansko lahko celo igrico obrnil ne samo brez killov, ampak tudi knockoutov. Ne vem, če je to bilo možno v katerikoli igri po tem. Meni pa je ravno to true stealth, ko neki narediš in enemyji sploh ne vejo, da si bil tam, ne da se 10 ur po tvoji intervenciji začne knockoutan folk zbujat in tuhtat, zakaj se je pol vojaškega oporišča zbudila ležeča na tleh, pa zakaj se je na glavnega bad guyja zrušil zidarski oder :D

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...