Skoči na vsebino

[multi] 007 First Light (James Bond ajga)

Priporočeni prispevki

Edina razlika za kero vem od oka, pa daleč od tega da sem nek ekspert za balkanske jezike, je da je kr nekaj črnogorcev ijekavcev, to je pa tudi to. Pa to, da ful abusajo đ in da mi zveni bolj seljački jezik od srbskega proper. Drgač bi reku da je kaj, 98% isti k? Sigurno ni taka razlika da bi bilokdo bilokje rekel "ne ne govorim srbsko, govorim črnogorsko" lol.  

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 3 minutami:

Edina razlika za kero vem od oka, pa daleč od tega da sem nek ekspert za balkanske jezike, je da je kr nekaj črnogorcev ijekavcev, to je pa tudi to. Pa to, da ful abusajo đ in da mi zveni bolj seljački jezik od srbskega proper. Drgač bi reku da je kaj, 98% isti k? Sigurno ni taka razlika da bi bilokdo bilokje rekel "ne ne govorim srbsko, govorim črnogorsko" lol.  

Tako je. Tako kot bosna (cela bosna, srbi in hrvati in muslimani) in hrvaška, je crna gora ijekavska. Itak, crnogorski jezik obstaja, oni hocejo bit totalno loceni, vse to je valid in razumljivo.

Ampak tista scena je glupa ko kurac

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 57 minutami:

jezik je isti, ostalo so dialekti

Povezava do prispevka

salbo :)

sam veš kaj. sem opazil, da poleg 4k in okoli 100 fps, moram vzeti v enačbo tudi sumenje ventilatorja :))

tako da ponavadi veno izklopim RT al pa ga dam na obicnega brez PT and shit tudi ce je 100fps.. ker ce mi prevec sumi mi gre na k =))) in pol ce zaradi sumeja zmanjsam malo kriterije mi doseze tudi vecje fpsje bolj v izi ker ni vse na ultra :))

Povezava do prispevka

Jaz sem tudi palil cca 2 uri in za zdej je ok. IZREDNO diverse MI6 hehe, ampak liki niso bad in predvsem Bond je carčina. Fuka, prca, karizmatičen je, super zadeli mladega cocky Jamesa. Ta del carski. Gunplay je ok kolk malo sem ga sprobal, hand to hand combat je dost brezvezen. Kul je to, da lahko interaktiraš z okoljem kot v TLOU2 ko tipom razbijaš glave na random kosih pohištva, hkrati je pa janky as fuck če nucaš dodge, ker pol nasprotnik kar maha nekam v prazno. Protip za deve, ne nucat grab attackov, če jih motor ne zna shendlat (isto FROM pizda vam materina z grabi). 

Zvok je vrhunski, pravtako kinematska prezentacija, recimo uvod je legit muvi uvod z Lano fakin Del Rey. Cray. 

Overall je stvar kot nek dolg film, skup z cuti, montazami in vsem kaj temu spada, ta del mi je tudi kul. 

Kul so tudi crowdi, igral sem nek nightclub level in je tbh en najboljših v igrcah. Krcato polno, super lighting, vse. 

Tam kje je pa igra najbolj čudna je grafika. Na enih mestih je stvar legit bjutiful zadeva, polna ljudi, odlični obrazi, vse dela. Pol pa ena scena kasneje stvar izgleda kot PS3 igra. Pa ne vem če je to nekonsistenca pri shaderjih ali kaj, sam tako mi izgleda.

Po feelingu mi trenda tam v mid 80's, bomo pa videli. 

Povezava do prispevka

Ta del ni tako grozen, če upoštevaš retardiran hwood del, ko native speaker ne skapira da model s kerim se pogovarja najbolj očitno ni fakin čefur. "Opoušti se, štizem za sekund!". Vsaj čefur guard je govoril native ajde, točke. 

Šahovnica pa očitno ni hrvaška (rdeči kvardatek zgoraj levo tell plz) :D

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...