Skoči na vsebino

[multi] 007 First Light (James Bond ajga)

Priporočeni prispevki

Neki sem igral. Morem rect, da je zanimivo. Grafika in leveli so raznoliki in realisticni, akoraj kot v filmu. Ala hitman sam se bolj odprti zaradi akcije. Zgodba mi je tudi ql in pravtako dialogi.

Kar me je malo zbodlo pa je, da so dolocene scene malo glupe. Ne vem, ne spomnem se ma ene 2 3 stvari so bile res glupe. Ko mu explodira bomba iza ledza, ki raznese pol hotela in ubije ne vem koliko ljudi a Bondu nic al lako bezijo peske pred tankom z mitraljezom, kaksnih dobrih 100m in jih ne zadane nikoli ipd.. plus kamera, ko se fajtas je krneki v prazno, ce sta dva ali vec je neznosno, ker ko delas combo enemu sploh ne vidis kdaj te drugi hoce udarit in pol al ne delas combote do konca ker nonstop stiskas block.. kakor koli kombat je malo storast. Streljanje je ok.

Ne vem trenutno mi je zanimiva tipo indijana jones the grear cicrcle magnituda zanimivosti recimo

Povezava do prispevka
BigBoss82 reče pred 4 urami:

Ko mu explodira bomba iza ledza, ki raznese pol hotela in ubije ne vem koliko ljudi a Bondu nic al lako bezijo peske pred tankom z mitraljezom, kaksnih dobrih 100m in jih ne zadane nikoli ipd

Ma ker je posneto kot film, sam v igrci take stvari kot je tank k te ne more zadet izpadejo čudno, ker v igrcah smo vajeni da te kaj tudi zadane. 

Al pa max suspenz story del, ko ti nekdo grozi z nabito pištolo, ampak ni mel pa metkov noter in vstreli v prazno, čeprav je bil slide naprej, se pravi da ni prazna. Brao. Ni level Batmana, ko pade čahura iz revolverja, je pa še skuz retardirano, glede na to da bi od Hitman in Bonda pričakoval vsaj malo, malo korektnosti. Vsaj pri story beat zadevah kjer je suspenz, ni treba bit weapons correct. Sam ta Bond je zgleda totalen weapons noob, brit pač :D

Povezava do prispevka

Hehe, igrica je dobra, zato tudi že preigrana.

Če bi kaj izpostavil, poleg vsega navadno naštevanega v rivjujih, bi rekel, da po dolgem času zelo, zelo kul zgodba v igri. Pač, v okviru bondiad, ampak vseeno. Se mi zdi, da bi bil zlahka scenarij za film.

Povezava do prispevka

jaz sem očitno mal over teh igric, ki so skor 100% on rails. sej lepo zgleda, kul zgodba, zelo bondovsko. ampak sam hodis okol kot ti recejo, sneakas, strelas, resis kaksno "uganko". boring af. 

pa na živce mi gre, da cutscenes niso widescreen. 2026 jebemti boga. en daje ven spremenjen exe na nexusmod sam pol vsak patch povozi zadevo. super, res. 

uredilo bitje Lunco
Povezava do prispevka
Lunco reče pred 6 urami:

tle se imo bolj insinuira, da je ukradeno srbski vojski. kar je dosti bolj smiselno. hrvat je tat. 

Srbska zastava je gor tho. Ali srbi v tem univerzumu delajo drone v latinici, ali pa hrvati ukradenemu dronu prevedejo samo ime in pustijo zastavo. :D 

Ime je pa nekaj kaj bi absolutno pričakoval od obojih da dajo svojemu dronu ime Hajduk in se pol pičijo med sabo naslednjih 60 let o tem kdo ma večjo pravico nucat ime hehe

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...