To je priljubljen prispevek. stom1c Objavljeno 24. april 2026 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 24. april 2026 Nissan 350z 2007 letnik z vq35hr motorjem in 313 konji. Avto ima dobrih 100.000km, lastim si ga od 2016, ko sem ga kupil od drugega lastnika s 45.000 km. Avto je okusno dodelan in narejen tako, da je v enem popoldnevu lahko vrnjen v stock stanje, prakticno vse stock dele prilozim. Zagotovo bom kaj pozabil, ampak na avtu je dodano: ZUNANJOST - clear jdm sprednje “kresnicke” - cusco coolin plate - mishimoto air filter hose - uras gt sprednji lip - nismo v3 skirti - ings+1 lx sport zadnji ducktail - zakustech louvres na zadnji sipi (na drugi fotki, trenutno ni na avtu) - rear wiper delete kit - novi mocnejsi amortizerji prtljaznih vrat - infiniti g35 rear spats - original volk te37 19” platisca s skritim ventilckom - volk f1 center caps - cusco sprednji/zadnji sway bar - izpuh catback ark grip s helmholtzovimi resonatorji - gewinde kwv3 NOTRANJOST - 380rs alu stopalka plina - pioneer 2din touchscreen radio - aftermarket ozvocenje - nismo menjalna rocica - osvetljava vseh stevcev in drugih stikal menjana iz oranzne v modro - original bride euroster sedezi na original bride sankah, ki so kot novi - bride side airbag canceller Avto je redno in temeljito servisiran (pooblasceni in pri enigmi), porihtane ima vse tezave (gallery gaskets, puse diferenciala), lani je bila menjana sklopka, dvomasni vztrajnik (oboje original), master in slave cilinder, razlog menjave je banalen - problematicen slave cilinder, vse ostalo pa je delovalo bp. Ker pa je slave cilinder v menjalniku, se je preventivno menjalo se vse ostalo, dodan pa je aftermarket slabe in master cilinder ter pletena zavora sklopke. Prav tako ima pletene cevke zavor, pa zagotovo sem se kaj pozabil. Racune imam za prakticno vse, kar je bilo dano na avto. Jeseni 2025 sem montiral se gewinde, od takrat sem naredil mogoce 500km. Sem kulturen voznik, ne dirkam in ga priganjam po cestah, prav tako nikoli ni bil na nobeni stezi. Vsako zimo je odjavljen iz prometa in garaziran, tako da sta podvozje in plocevina zdrava in brez rje. Vse na avtu je homologirano (tudi izpuh) razen gewind, ki so nove, je pa od prej vnesen eibach pro kit, tako da ni nekaj za skrbet, lahko pa uredim tudi homologacijo, noben problem). Od minusov mi na pamet pride zgolj to, da je potrebno menjat spiralni kabel pod volanom, mislim da oem del stane okrog 200€ (zaradi tega utripa airbag lucka, lahko se potestira, da se jasno vidi, da je napaka v spiralnem kablu, kar pa po internetu sodec ni tako redek problem) in pa da je stevec iz usa modela, saj ko sem menjaval ledice, sem kupil drug stevec z ebaya in tistega predelal, uredil pa tudi kilometre, tako da kaze sicer milje, ampak je pravilna kilometrina. Itak se pa po servisni in vsej foto dokumentaciji in racunih vidi kako in kaj. Stevec ima blackcatscustoms karbon gauge face in hitrostno skalo v kilometrih, samo na digitalnem ekrancki steje kilometrino v miljah). Kot receno imam razen platisc vse oem dele, tudi sedeze, celoten izpuh in se en dodaten zadnji lonec, ki pa ima izpraznjeno drobovje). Zvok je bozanski in niti blizu trobentanja, kot se vqjev drzi sloves, pelje se odlicno. Lahko bi govoril se pol ure, ce je kdo zainteresiran, bo pa ze vprasal. Cenim ga na 18k€ 11 4 1 Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 uf, CE tablice kolkrat je karamboliran? 1 4 Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. stom1c Objavljeno 24. april 2026 Avtor To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 24. april 2026 v osnovi je to nissan micra, ampak je bil avto dvakrat obrnjen na streho in je iz njega nastalo to 21 Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 Potrjujem, da je avto mint in vreden nakupa. lp Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 (urejano) @stom1czakaj prodajaš tako zver? edini dober odgovor je da greš na skylijna 24. april 2026 uredilo bitje Chris Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 24. april 2026 Avtor Share Objavljeno 24. april 2026 Chris reče Pravkar: @stom1czakaj prodajaš tako zver? edini dober odgovor je da greš na skylijna Kupujem tojoto jaris 1 1 Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 24. april 2026 Share Objavljeno 24. april 2026 stom1c reče Pravkar: Kupujem tojoto jaris vsaj GR upam? Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 24. april 2026 Avtor Share Objavljeno 24. april 2026 Chris reče pred 7 minutami: vsaj GR upam? Se razume 3 Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 26. april 2026 Share Objavljeno 26. april 2026 (urejano) Kako si prisel na 313 konjev? Bolt on deli? 26. april 2026 uredilo bitje viddek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Žena je rekla ne Srečno pri prodaji. 1 2 3 Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 28. april 2026 Avtor Share Objavljeno 28. april 2026 viddek reče Dne, 26. 4. 2026 at 15:09: Kako si prisel na 313 konjev? Bolt on deli? Zadnji model 350z (2007-2009) ma cisto prenovljen motor (zelo podoben 370z) in posledicno 313hp 1 Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 stom1c reče pred 1 uro: Zadnji model 350z (2007-2009) ma cisto prenovljen motor (zelo podoben 370z) in posledicno 313hp Ah ja, falil hr vs de. Tenxa Povezava do prispevka
Dusan On A Mission Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Tadey reče pred 3 urami: Žena je rekla ne Srečno pri prodaji. Kaj ženo sploh sprašuješ, to samo prpeleš 1 Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 "padu mi je u košarco" Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Tadey reče pred 6 urami: Žena je rekla ne Srečno pri prodaji. Vpraš, če bi modrega Twinogta 2023 z samo 7k km. 1 Povezava do prispevka
Burned Fox Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Za prave evropske dinerose? Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Hud stroj. Skoda ti ga bo cez par let da si ga prodal. Povezava do prispevka
Rossoner Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 @stom1c mogoče boš lažje prodal, če prvo zamenjaš tablico dol s Celjske? Drgač pa lep avto Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 Dusan On A Mission reče Dne, 28. 4. 2026 at 12:58: Kaj ženo sploh sprašuješ, to samo prpeleš Nekak imava skupne finance Pa trenutno se je odločila da bo štartala z S.P. jem pa bo kapital vseeno potreben haha Vodokotlič reče Dne, 28. 4. 2026 at 16:28: Vpraš, če bi modrega Twinogta 2023 z samo 7k km. Mava rdečga letnik 2004, z 230kkm Mrbit kasneje električnega če se planeti poravnajo z njenim šihtom Mi je pa tale Z en lepših modelov še dons. 1 Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 30. april 2026 Avtor Share Objavljeno 30. april 2026 Tadey reče pred 5 urami: Nekak imava skupne finance Pa trenutno se je odločila da bo štartala z S.P. jem pa bo kapital vseeno potreben haha Mava rdečga letnik 2004, z 230kkm Mrbit kasneje električnega če se planeti poravnajo z njenim šihtom Mi je pa tale Z en lepših modelov še dons. Predstavi ji to kot naložbo, ceneje ne bo nikoli. Primerljivi so na mobile preko 22k€. Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 stom1c reče pred 2 urama: Predstavi ji to kot naložbo, ceneje ne bo nikoli. Primerljivi so na mobile preko 22k€. Se strinjam... Samo z 1 plačo trenutno bo bolj teško haha... Če se bo še prodajal ko naša ornk štarta se slišiva haha Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 2. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 2. maj 2026 Avto je prodan, tema se lahko zaklene. Hvala za dobre misli, verjetn je zato sel v enem dnevu naprej. 1 6 1 Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki