Skoči na vsebino

Trenutno igram [05/2026]

Priporočeni prispevki

Ugotavljam, da letos se nic nisem postal v trenutno igram teme, tako da vam dolgujem igrano v 2026 zaenkrat :) kronolosko:

Psychonauts 2: sem velik fan serije, enka en mojih najljubsih spilov sploh. Dvojka je odlicen spil, ki pa nima toliko nadcarskih levlov kot enka. Obrnjeno.

Citizen Sleeper 2: tezko bi se odlocil med enko in dvojko. V enki si (vsaj v prvem delu spila) stalno na lovu za serumom, ki te je ohranjal pri zivljenju, kar dodaja napetost, cesar v dvojki ni, vsaj ne v taki meri (moras bezati pred zasledovalci, ampak nikol ne gre tako na knap kot v enki). So pa v dvojki carske posebne misije, locene odprave, kamor vzames izbrane kompanjone in v omejenem casu poskusas iztrzit cimvec iz zajebane situacije. Obrnjeno.

Forza Horizon 5: igral ze lani, pozenem sem in tja za hec. Lepa pokrajina, to mi je ful vazno v dirkacinah heh. Malo spremljam forzo 6, zna biti najs zaradi japonskega settinga.

It Takes Two: zacel s strudlo (ze prej igral s kolegom, ampak nisva uspela obrnit). Fino, presenetljivo gladko gre glede na to da ni ravno gejmerka.

Super Mario Galaxy 2: igral prvic po dnevih wiija. Vrhunsko, se mi je pa ustavilo po 120 zvezdicah ker se mi res ne da iskat se 120 zelenih zvezdic po ze preigranih levlih. Skoda, ker sem upal, da mi rata nabrat vseh 242, ker se mi je na wiiju ustavilo pri 241...

FTL: na polno zagikal takrat, ko je prisel ven (2012), tako da sem ga mel v lepem spominu. Zelo kul spilcic, ampak mi nekako ne sede roguelike zasnova in sem ga tokrat dokaj hitro opustil.

UFO 50: nadaljujem od lanskega leta, ko sem ga zaradi Silksonga odlozil. Zaenkrat sprobal 40 od 50 spilov. 6 spilov sem pozlatil (obrnjeno), 3 od teh pordecil (totalno obrnjeno). @Konec igre, si ti kaj dosti igral ufota? Ne spomnim se nobenega drugega clana, ki bi omenjal ta spil.

uredilo bitje Scar
Povezava do prispevka
Konec igre reče pred 45 minutami:

@Heretik

A si še kaj vztrajal na Lorelei? Kot prvo boš mogu izvalit zvezek, jaz sem ene 10 strani popisal, da sem obrnil. 

Drgač mi ima ful dobro main menu glasbo ta igrica, pa en ful dober komad ma not, ko rešiš eno puzlo s klavirjem :D 

Ja. Neverjetno kako pomaga prespat zadevo. Zdej sem zagnal igro in rešu ful ugank, na katerih sem bil včeraj hardstuck (sem izvalu zvezek lih danes). Zdej sem na 17,7%. Ja, huda muzika je. Pizda postane zajebana una knjigica z matematičnimi ugankami, začel sem dobro pol pa sam zaprl. Ti je ratalo tisto rešit? 

Klavir sem lih maloprej probaval, sem mislu, da sem poštekal, sam pol ko grejo številke nad 10 sem ugotovil, da ta metoda ne bo šla skoz. Trenutno kle nimam pojma. Pizda sem bral malo komentarje na redditu in folk očita igri, da je malo prelahka, damn :D

Ja, včeraj sem zagnal igro in alt tabbal, da še neki nardim in sem si prav reku, da kok je kul glasba iz menija.

uredilo bitje Heretik
Povezava do prispevka
Scar reče pred 47 minutami:

UFO 50: nadaljujem od lanskega leta, ko sem ga zaradi Silksonga odlozil. Zaenkrat sprobal 40 od 50 spilov. 6 spilov sem pozlatil (obrnjeno), 3 od teh pordecil (totalno obrnjeno). @Konec igre, si ti kaj dosti igral ufota? Ne spomnim se nobenega drugega clana, ki bi omenjal ta spil.

Dosti, dosti, mi je tudi GOTY tistega leta :D

Heretik reče pred 37 minutami:

Ja. Neverjetno kako pomaga prespat zadevo. Zdej sem zagnal igro in rešu ful ugank, na katerih sem bil včeraj hardstuck (sem izvalu zvezek lih danes). Zdej sem na 17,7%. Ja, huda muzika je. Pizda postane zajebana una knjigica z matematičnimi ugankami, začel sem dobro pol pa sam zaprl. Ti je ratalo tisto rešit? 

Klavir sem lih maloprej probaval, sem mislu, da sem poštekal, sam pol ko grejo številke nad 10 sem ugotovil, da ta metoda ne bo šla skoz. Trenutno kle nimam pojma. Pizda sem bral malo komentarje na redditu in folk očita igri, da je malo prelahka, damn :D

Ja, včeraj sem zagnal igro in alt tabbal, da še neki nardim in sem si prav reku, da kok je kul glasba iz menija.

Glede matematični ugank je tako, da sem jih rešil cca. 10, potem pa se mi ni dalo in sem šel v endgame zone (ne rabiš vseh ugank rešit za obrnit igrico). Včeraj pa sem imel obisk in sem neki kazal Lorelei in je obisk na speedrun varianto rešil še vse ostale razen dveh :D

Pri klavirju sem se jaz ful zataknil, ampak spoiler no spoiler: ko prvič vidiš klavir, ga lahko rešiš, ne rabiš nobene druge stvari/znanja iz igrice

• Račka +1 1
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka
Konec igre reče pred 58 minutami:

Dosti, dosti, mi je tudi GOTY tistega leta :D

Si ful zagikal, v smislu vse igrice pocherryjane, al malo probaval in vec igral samo najboljse, al kako? :)

Nahajpal me je pa itak naslovni clanek v Edgu 397 :wub:

Povezava do prispevka
Scar reče pred 1 uro:

Si ful zagikal, v smislu vse igrice pocherryjane, al malo probaval in vec igral samo najboljse, al kako? :)

Nahajpal me je pa itak naslovni clanek v Edgu 397 :wub:

Vse troje :D. Nisem še igral vseh sicer, sem pa jih kar dosti obrnil, dve ali tri pa tudi kompletno. Jaz sem igro že neki časa spremljal, je pa super cover v Edgu, se strinjam. Klik mi je drugače naredilo pri House Party, je bila prva igra, ki me je hookala, pol pa tower defense z dinozavri in pol un snakelike arkadni špil s čarovničko, te trije so me naredili fana. Iskreno je UFO 50 postala ena mojih najljubših iger vseh časov, tak pure fun mi je. Objektivno razumem, da ima minuse (tudi vse igre niso dobre, nekatere so dokaj basic), ampak sem ga tako zafanboyil ob igri, kot že leta ob nobeni. Najboljš pa mi je, da še niti vseh iger znotraj nje nisem sprobal, kaj šele zunaj nje. Drgač nazadnje sem špilal un arena shooter, ko si lahko sam spawnaš večje število enemyjev.

Drgač tile pa so imeli book club podcast na temo UFO 50, vsaj teden so eno igračko igrali in potem na podcaste povabili razne deve in folk z industrije, da so razglabljali: https://eggplant.show/ (mal poišči, pol leta nazaj so nekje zaključili), jaz sem rad poslušal.

Povezava do prispevka

Hvala za link, shrsnjeno za na bus :)

V carovnici mam cherry ja, carska je :D pa v steamworld heist kavbojcih rail heist in v kuscarcku camouflage. Zdej sem se odlocil, da najprej na hitro sprobam vse dokonca, potem se pa odlocim za naslednjo. Trenutno mam 35 ur, jih zna bit se precej :D

Povezava do prispevka
Konec igre reče pred 7 urami:

Pri klavirju sem se jaz ful zataknil, ampak spoiler no spoiler: ko prvič vidiš klavir, ga lahko rešiš, ne rabiš nobene druge stvari/znanja iz igrice

No zdej ko sem prišu drugič sem ga rešu sprve. V bistvu mi je pomagalo to, da sem rešu uno uganko iz knjig za krajšnice, ko moraš štet pikice v besedah. Dejansko sta na zlo podoben princip, tko da ja, bolj kot da rabiš konkretno znanje iz igrice te dejansko igrica natrenira kako reševat njene uganke. Sem se pa zdej 20 minut ubijal z uno "V + L = 135 / L  = ?" Jasno mi je, da ni računsko, deluje mi kot neke vžigalice fora, sam ne morem pokapirat kaj.

Sem še kr nekaj puzzlov rešu. Tko, malo me moti suhoparnost ugank ampak me ta misterij vleče naprej, ko čakam da se končno kej razkrije od zgodbe. Pa kar me annoya je, da sem ene dve uganki rešil tko kot bi po vseh pravilih morala bit korektna rešitev in kr ne deluje, malo bom še probal, pol bom pa šel pogledat na net rešitev. Za eno sem šel gledat, ker sem bil res 100%, da sem jo prav rešil in je bla glupa fora, da je en "z" bil lower case, izgleda pa kot velika tiskana, eh. 

uredilo bitje Heretik
Povezava do prispevka

Igram trenutno Pragmato (sem že v zadnji tretjini), Saros  in Assetto Corsa Rally nov update 0.4 (tole se pomojem razvija v eno boljših dirkačin za rally) . Mal pa se vrnil tudi k Anno 117, ker je nov DLC (nov vulkanski otok). Vse mi je top, Pragmata je sploh eno lepših presenečenj letos, sam časa je bolj malo :mellow:

Povezava do prispevka

Final Fantasy Remake Intergrade-zaenkrat v 16 poglavju od 18 bojda tako, da sem kar blizu konca.

Nekatere stvari me konkretno motijo in sicer linearnost, pa da likov ne moreš grozno razviti v smer kamor si si zaželel, je nekaj minusov ampak celokupno gledano je stvar še vedno na nivoju 80/100.

Povezava do prispevka
Armando reče Pravkar:

Final Fantasy Remake Intergrade-zaenkrat v 16 poglavju od 18 bojda tako, da sem kar blizu konca.

Nekatere stvari me konkretno motijo in sicer linearnost, pa da likov ne moreš grozno razviti v smer kamor si si zaželel, je nekaj minusov ampak celokupno gledano je stvar še vedno na nivoju 80/100.

Ne glede na to kak feeling boš imel na koncu igre, nujno dej šanso nadaljevanju. Je konkretno izboljšan experience napram enki.

Povezava do prispevka
Heretik reče pred 1 uro:

No zdej ko sem prišu drugič sem ga rešu sprve. V bistvu mi je pomagalo to, da sem rešu uno uganko iz knjig za krajšnice, ko moraš štet pikice v besedah. Dejansko sta na zlo podoben princip, tko da ja, bolj kot da rabiš konkretno znanje iz igrice te dejansko igrica natrenira kako reševat njene uganke. Sem se pa zdej 20 minut ubijal z uno "V + L = 135 / L  = ?" Jasno mi je, da ni računsko, deluje mi kot neke vžigalice fora, sam ne morem pokapirat kaj.

Sem še kr nekaj puzzlov rešu. Tko, malo me moti suhoparnost ugank ampak me ta misterij vleče naprej, ko čakam da se končno kej razkrije od zgodbe. Pa kar me annoya je, da sem ene dve uganki rešil tko kot bi po vseh pravilih morala bit korektna rešitev in kr ne deluje, malo bom še probal, pol bom pa šel pogledat na net rešitev. Za eno sem šel gledat, ker sem bil res 100%, da sem jo prav rešil in je bla glupa fora, da je en "z" bil lower case, izgleda pa kot velika tiskana, eh. 

Meni je bil najbolj všeč ta vibe, da je igra kot da bi se spuščal sam globlje v brezno. Pač ko se začnejo uganke z labirinti, pa uni puzzle boxi, pa pol ko odkriješ te demo igrice znotraj igre in jih moraš glitchat, kot da bi se spuščal korak za korakom v brezno. Pa ta zgodba okrog tega režiserja in stare ženske-umetnice mi je nekje na 70 % igre začela ful dogajat.. Tega z lower case se ne spomnim, zgleda sem prav vnesel, sam ja, kr bedna

Povezava do prispevka

Vampire Crawlers Coin Farm based DMG je easy mode.

Sem rekel, da bom odlomil Smrt in je bilo res pičkin dim. Nisem pa vedel, da ga lahko tepeš ponovno (ups). No, tudi v drugo ni mel glih šans lol.

@Konec igre Glej te pro strats. :D

V prvo ima 1mio HP, v drugo pa se mi ne sanja.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...