Skoči na vsebino

Trenutno igram [05/2026]

Priporočeni prispevki

Red Dead Redemption 2 sem nekje na 27%.

Kar mi je zanimivo je to, da z veseljem počnem take stvari v špilu katere se ponavadi izogibam - lov, ribolov, kartanje, domine - medtem ko samo raziskovanje mape prepustim, da je bolj organsko, namesto da si zadam, da bom pregledal vsak kos. Se pravi, opravim neko misijo in če ne rabim iti nazaj v kamp, malo pogledam na zemljevid kaj mi izgleda zanimivo ali pa pogledam če je bliz kak sidequest. Ko sem igral v prvo sem pomoje preveč skakal naokoli, zdej pa vidm da lah komot samo pustiš, da te špil sam animira :D

Všeč so mi ti mali questi za folk v kempu. Našel sem harmonico za Sadie in me je nabil z endorfinom, takoj letel v kemp, Sadie mi je top3 lik :D 

O vseh možnih detajlih smo že vse povedali kar se da, ampak bom vseeno še enkrat - kak je fajn, da ima Rockstar čas in denar za narest tak špil, ki je poln detajlov. Grafično, fizično, dialogi, vse deluje še danes. Cepaš drva in gre res vsako drvo posebej cepat. V bistvu bo RDR2 razlog, da se bom nahajpal za GTA VI.

Povezava do prispevka

To, da je bila Selena isto močna vsak začetek ne drži čisto. Returnal je imel res carsko zadevo, da so bolj, ko si orožja uporabljal bolj močna so postala oziroma si na njih odklepal perke. 

Škoda, ker te zadeve niso prenesli.

Drugi biome Sarosa so smeti kakšna nenavdihnjena okolica. Podobno kot je bil biome 5 v Returnalu. 

Špil dobiva tak TLOU2 vibe, kjer je vse ostalo smeti. Gameplay pa zadevo drži nad 85+.

Povezava do prispevka

HOMM Olden Era: sprobal early access, me spomni na poletja, ko sva s frendom med počitnicami po cele ure nabijala HOMM 3. Vmes sem sicer spustil od V naprej vse igre in niti ne vem kakšno je bilo, ampak tole me je kar potegnilo spet.

uredilo bitje shure
Povezava do prispevka
fric reče pred 8 minutami:

To, da je bila Selena isto močna vsak začetek ne drži čisto. Returnal je imel res carsko zadevo, da so bolj, ko si orožja uporabljal bolj močna so postala oziroma si na njih odklepal perke. 

Škoda, ker te zadeve niso prenesli.

Čist pozabil na ta sistem. Tbh tudi orožja so mi bila jača v Returnalu če pomislim. 

Povezava do prispevka

Orozja v returnalu so mela random mix perkov gor, ki si jih upgradal, v sarosu pa ima orozje ene 3 verzije vsako s svojim istim loadoutom perkov. Ta upgrade z igranjem men fali.  To da po koncanem runu/smrti obdrzis isto orozje je plus in minus. Plus je, da igras s tistim k ti je cool, minus je, da verjetn vecino casa z istim orozjem igras. 

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 7 minutami:

Čist pozabil na ta sistem. Tbh tudi orožja so mi bila jača v Returnalu če pomislim. 

pozabil si ker imaš SKILL

jaz nimam SKILL in je bilo to ubogo levelanje orožij edina stvar, zaradi katere sem obrnil igrico (in to celo 2x, na True ending)

+ Astronavtek figurica

sweet sweet Astronavtek

prov zdele si grem kupit plushyja, če komu kej ni prov naj mi puši kurac

Povezava do prispevka
Galko reče pred 25 minutami:

jaz nimam SKILL in je bilo to ubogo levelanje orožij edina stvar, zaradi katere sem obrnil igrico (in to celo 2x, na True ending)

+ Astronavtek figurica

sweet sweet Astronavtek

superior astronavt:

https://www.gamingheads.com/fallout-nuka-girl-regular-statue.html

Povezava do prispevka
Galko reče pred 2 urama:

Isto jaz. To mi je bila res carska stvar. Returnal je edini roguelike špil, ki sem ga končal in celo na true ending. Zahvala gre ravno temu.

uredilo bitje fric
Povezava do prispevka
Weraziel reče Dne, 3. 5. 2026 at 9:14:

Red Dead Redemption 2 sem nekje na 27%.

Kar mi je zanimivo je to, da z veseljem počnem take stvari v špilu katere se ponavadi izogibam - lov, ribolov, kartanje, domine - medtem ko samo raziskovanje mape prepustim, da je bolj organsko, namesto da si zadam, da bom pregledal vsak kos. Se pravi, opravim neko misijo in če ne rabim iti nazaj v kamp, malo pogledam na zemljevid kaj mi izgleda zanimivo ali pa pogledam če je bliz kak sidequest. Ko sem igral v prvo sem pomoje preveč skakal naokoli, zdej pa vidm da lah komot samo pustiš, da te špil sam animira :D

Všeč so mi ti mali questi za folk v kempu. Našel sem harmonico za Sadie in me je nabil z endorfinom, takoj letel v kemp, Sadie mi je top3 lik :D 

O vseh možnih detajlih smo že vse povedali kar se da, ampak bom vseeno še enkrat - kak je fajn, da ima Rockstar čas in denar za narest tak špil, ki je poln detajlov. Grafično, fizično, dialogi, vse deluje še danes. Cepaš drva in gre res vsako drvo posebej cepat. V bistvu bo RDR2 razlog, da se bom nahajpal za GTA VI.

Sem se tudi vrnil po 8 letih, ker se naveličal čakat upgredja za ps5, na Pcju 4k pa zgleda odlično in tudi uživam čist na drug način kot prvič kot igral. Sploh sem zadnje čase nahajpan na te kavboje, dobro county glasbi in pokrajino, sploh kakšno Montano, itd :wub:. Da se sploh ne dotaknem likov, dialogov, itd.

Zdaj sem sicer že proti koncu (in mi kar žal), a si prav rekel če ni to najboljši game ever, vem drzna trditev, a toliko kljuck odkljuka.

Povezava do prispevka
fric reče pred 1 uro:

Isto jaz. To mi je bila res carska stvar. Returnal je edini roguelike špil, ki sem ga končal in celo na true ending. Zahvala gre ravno temu.

Pa sej imajo take mehanike čisto vse roguelike igre. Hades 1/2, Rogue Legacy, Dead Cells,... vse te igre imajo permanent upgrades (predvsem več lajfa in dmg), ki ti olajšajo igranje.

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 4 urami:

Pa sej imajo take mehanike čisto vse roguelike igre. Hades 1/2, Rogue Legacy, Dead Cells,... vse te igre imajo permanent upgrades (predvsem več lajfa in dmg), ki ti olajšajo igranje.

Žanra res ne poznam. Tako, da možno. Pač Returnal sploh new game + pa tudi že prej. Sem letel čez biome. Noben od naštetih (Igral sem samo Hadesa ostalo gledal trailerje na Yt) ne pride bliže po fluidnosti Returnala. 

Nazadnje sem igral Hadesa pa nisem imel tega feelinga, da grem nek orenk močnejši v nov run. 

Povezava do prispevka
Galko reče pred 9 urami:

+ Astronavtek figurica

sweet sweet Astronavtek

fak prav se spomnim kakega runa, ko sem dobil dva astronavtka, pffffff

Povezava do prispevka
Galko reče pred 4 urami:

jap, s tem da imajo tovrstne igrice navadno precej "močnejše" perma upgrade kot tista revščina od malo bolj buff orožij v Returnalu :D 

zdej k tko pomislim sploh ne vem, če ti da še kateri roguelike tako weak perma upgrade kokr Returnal, heh

Ne pozabit da pri returnalu se ti je unlockalo ful več goodiejev po levelu, ko si upgrejdal abilityje (sablja, hook, nevidne ploščadi ...). TKo da si pol vedno več stvari lahko pobiral in postajal vedno močnejši. Ampak to je res igra, kjer je dejansko tvoj skill daleč največji lvl up in to mi je blo tko carsko pri tej igrci.

Povezava do prispevka
Galko reče pred 8 urami:

Življenska lekcija iz Returnala, ki sem si jo tattoviral na vrat, direkt pod 88 / 18:

Če ti je lepo u lajfu, ne odpiraj novih vrat.

Pa sej odpreš lahko, da pokukaš not, samo ne greš skozi. Jaz se zares izogibam samo tistih rumenih vrat z zvezdico

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...