Vučko3 Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Pridem v pisarno, prižgem youtube in iščem muzko. Vmes vidim nek elden ring lets play, kliknem gor. Pol ure kasneje se sprašujem zakaj igram neke crimson deserte pragmate in sarose, če bi lahko ER opalil tretjič. 3 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 sej bo res kmalu dve leti odkar je DLC prišel Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Hotel bi opalit en poln run + DLC, sam ni cajta pa tolk drugih iger za igrat. Večkrat sem vmes naredil polovičarski run ko sem samo šel po orožje in build in pol ščistil bosse za foro. Sam ni ER za speedrunnat. Čez par let bom glih prav pozabil vse fore in lokacije, pa bo valjda bolj fun. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 (urejano) Sem naredil vse acchievemente v Vampire Crawlers. 13 ur igranja. Moram reči, da sem pričakoval, da bojo droge trajale dlje, ampak sem ready to move on. 5. maj 2026 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Pa saj v bistvu dosti nice, da je tako tight izkušnja, da ne teži dlje z drogicami. Kateri char ti je bil najbolj broken? 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 ke_kit reče pred 58 minutami: Sem naredil vse acchievemente v Vampire Crawlers. 13 ur igranja. Moram reči, da sem pričakoval, da bojo droge trajale dlje, ampak sem ready to move on. Pravi čas da začneš s kratko drogico po imenu Slay the Spire 2 Jaz sem v Returnalu uspel priti do tretjega bossa, nasplošno se mi je zdel tretji biom najlažji od vseh, potem sem skoraj skinil bossa v prvo sam ni blo ne Zdej pomoje rabim spet nekaj mesečno pavzo od Returnala, ti dolgi boss fighti in dolgi runi da sploh prideš do tega boss fighta me malo ubijajo. Ampak vidim da se da, sem imel en carski flow state vmes, kjer me verjetno 10 minut ni noben sovrag zadel Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Konec igre reče pred 11 minutami: Pa saj v bistvu dosti nice, da je tako tight izkušnja, da ne teži dlje z drogicami. Kateri char ti je bil najbolj broken? Iguana, zaradi res broken currency damagea. Lik s katerim po tamalem nabereš 300k keša, ki potem dela 300k na vrh base damagea je enostavno preveč OP. Rabiš mal več grindat, da prideš do proper vsote, ampak ko si tam vse pada v dveh treh udarcih lol. Takoj za njim (njo?) pa Pugnala. Basic skill, da ti vsaka porabljena rumena karta izvleče novo karto, spremeni zelo hitro igro v infinite combo brokeness. Večinoma sem igral tele, ostalo bolj za odklepat acchievemente. Bottom line pa je, da so si liki precej različni in vsi viable. Bom zihr še kej igral tudi z drugimi liki. Weraziel reče pred 5 minutami: Pravi čas da začneš s kratko drogico po imenu Slay the Spire 2 Haha, kjero naključje, da omenjaš. Sem si glih ta vikend naložil (Vampire Crawlers kartanje mi je dal pobudo, da sprobam to opevano legendo). Sem probal en run in sem zaenkrat le slightly amused. Po kaotičnih over the top Crawlersih, se mi je zdel STS2 ful počasen in boring. Bom pa vsekakor še igral. Že vidim, da gre za mojstrovino. Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 A StS 1ko si igral? Dvojka je precej early v razvoju in je (baje) trenutno kr mess, sploh kar se tice balancea. Dvojka je sicer naceloma bigger, better, stronger, ampak je enka se zmeri vrhunski spil, ce se nisi igral, skoda spustit. 2 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Enka je goat špil Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Dvojka bo jača, če že ni. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 (urejano) zasledovalec reče pred 1 uro: A StS 1ko si igral? Dvojka je precej early v razvoju in je (baje) trenutno kr mess, sploh kar se tice balancea. Dvojka je sicer naceloma bigger, better, stronger, ampak je enka se zmeri vrhunski spil, ce se nisi igral, skoda spustit. Jp. Ravno sem mel seansico in ima tudi neke buge, kjer mi ne dela pravilno controller in sem pol raje igral z miško in pri tem spušil karpalni kanal. Bom raje dal šanso enki dokler je tole v EA. Upam samo, da se stvari (tudi v prvencu) mal pohitrijo kasneje. Za zdaj je bil dokaj straightforward snoozefest. Najbrž je problem, da še nimam naštudiranih sinergij in combotov. 5. maj 2026 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Fora je tut, da se ti postopoma odpira pool kart, tko da mas prve rune najbolj basic karte sam na voljo. Mogoce tut ne startat enke z Ironcladom, k je najmanj kompleksen kar se mehanik tice. 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 al pa lih zaradi tega štarta z ironcladom če bo npr iz prve zapokal Automaton, mu ne bo pol pizde mile materine jasno haha 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Jaz sem zelo basic unga bunga bitch. Sinergije in combote odkrivam bolj po polžje. Bom raje upošteval nasvet fotra zgoraj. Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 Začel igrat S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl [PS4]... pa kr ne vem, a je to to, slab nadzor, bugi... pol je bila pa ura kr naenkrat polnoč A PS5 upgrade verzija kaj popravi al gre bolj za grafične bombončke? Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 Včeraj snel in startal Wuchang, če je že ravno đabe. Standard, bom samo probal, pa je šlo par uric. Vmes šel na rekreacijo in po povratku 'samo še malo'... Zanimiv klončič Sekira. Malo moti rahla neodzivnost (al se to da kasneje pošlihtat z levelanjem?), pol je pa kar jeba pravi cajt stisnit block/parry, da boš uspešen. Je pa vsaj prestal prvi test, osebno mnogo bolje od LoF. Tole vsekakor nadaljujem še nekaj časa. Mi je všeč, da različna orožja nudijo različne opcije. Nimajo vsa blocka, tako da je treba fino skombinirat zadeve. 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 Wuchang izstopa predvsem v level designu. Tako, da uživaj sem fouš. 4 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 (urejano) @ke_kitzdej mas deck builder fest na steamu in so vsi te StS, Monster Train etc. znizani StS (enke) nisem dost igral, mi je bil Monster Train bolj privlacen, tako iz igralnega kot graficnega stalisca. 6. maj 2026 uredilo bitje Paljo 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 steam ma sort by discount al morm gg.deals za to pokoristit? Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 (urejano) https://store.steampowered.com/category/deckbuilders?flavor=popularpurchaseddiscounted 6. maj 2026 uredilo bitje Paljo 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 Igral poln kurac Monster Traina in številne ostale iz seznama, StS in Balatro sta galaksijo stran od ostalih. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 Paljo reče pred 3 minutami: https://store.steampowered.com/category/deckbuilders?flavor=popularpurchaseddiscounted https://gg.deals/deals/?minRating=0&sort=discount&store=4 Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 GG deals filtri itak GOAT za kakrsnokol brskanje po igrackah, tut ce nimas namen kupovat. Na Steamu mislm da lah sam svoj wishlist sortas po discount %. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 Slay the Spire je res kul igra. Ravno prav zafukana tudi. Edino spremembo, ki bi si jo res želel je, da posamezni boji ne bi trajali tako dolgo. Manjši HP pool na obeh straneh bi mi veliko bolj sedel. 1 Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 jaz sem ga začel igrat lani in mi je bil res uno mega, ampak je bil prisoten tak slab filing, da se bo to ful vleklo in čutu sem kako ga šopa dopaminček in sem reku raje zdej na silo delitnem in si prihranim par deset ur lajfa. 2 Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 (urejano) Paljo reče pred 6 urami: @ke_kitzdej mas deck builder fest na steamu in so vsi te StS, Monster Train etc. znizani StS (enke) nisem dost igral, mi je bil Monster Train bolj privlacen, tako iz igralnega kot graficnega stalisca. Kaj je kaj carsko za zagonit mal denarja na "deck builder festu"? Igral sem Balatro (droge) Slay the Spire (droge, sploh ko začnejo pokat ascensioni) Monster Train 1 (mi je bil midder, samo par ur nabral) StarVaders (most def spregledan hitter) Dicey Dungeons (ne šteje lih, sam je cool) Inscryption (bolj story kot gameplay based) 6. maj 2026 uredilo bitje Konec igre Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 (urejano) Vampire Crawlers. Monster Train 2 mas zdej zuni. Ce ti je bila enka meh, pol bv. Slay the Spire 2 je zunaj v EA, sam morajo se postimat zadeve baje, tko da je za pocakat. 6. maj 2026 uredilo bitje Paljo Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 Poleg ze nastetih mam jst na festu wishlistano se: - Book of Hours - Death Howl - Out of Hands - Diceomancer - Deck of Haunt - Ring of Pain - Backpack Hero - Dungeon Clawler - Rogue Voltage - Peglin - Luck be a Landlord - Dice & Fold Lah pogledas, ce ti kej od tega zanimivo zgleda, js se tut se odlocam kaj kupit (hud recommendaiton, vem ). Od zgoraj nastetih mi Book of Hours (sicer ni lih deckbuilder, igras knjiznicarja in je pure knowledge based game) in Death Howl (podobn gameplay kot Into the Breach, mas demo) najboljse zgledata. A StarVaders je pol worth, me ze nekaj casa matra, da stisnem buy? 1 Navedek Povezava do prispevka
1309976 Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 Resident evil Village... presenetljivo všečna zadeva (novi RE 2 sem recimo igral zgolj par ur)... mogoče poskusim še "novi" RE4 in pa predhodnik vasi. Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 zasledovalec reče pred 30 minutami: Poleg ze nastetih mam jst na festu wishlistano se: - Book of Hours - Death Howl - Out of Hands - Diceomancer - Deck of Haunt - Ring of Pain - Backpack Hero - Dungeon Clawler - Rogue Voltage - Peglin - Luck be a Landlord - Dice & Fold Lah pogledas, ce ti kej od tega zanimivo zgleda, js se tut se odlocam kaj kupit (hud recommendaiton, vem ). Od zgoraj nastetih mi Book of Hours (sicer ni lih deckbuilder, igras knjiznicarja in je pure knowledge based game) in Death Howl (podobn gameplay kot Into the Breach, mas demo) najboljse zgledata. A StarVaders je pol worth, me ze nekaj casa matra, da stisnem buy? Ja, moja najljubša priporočila, 12 novih igric, tnx res Drgač pa šalo na stran, StarVaders je zelo kompetenten. Art sicer ne, zgodba isto lih tok, da je izgovor za igranje, gameplay hook pa je močan. Všeč mi je ta Into the Breach moment, pokombiniran s card battlerjem, zgleda res podobno kot Death Howl Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.