Skoči na vsebino

Trenutno igram [05/2026]

Priporočeni prispevki

Konec igre reče pred 3 minutami:

Ja, moja najljubša priporočila, 12 novih igric, tnx res :D 

Drgač pa šalo na stran, StarVaders je zelo kompetenten. Art sicer ne, zgodba isto lih tok, da je izgovor za igranje, gameplay hook pa je močan. Všeč mi je ta Into the Breach moment, pokombiniran s card battlerjem, zgleda res podobno kot Death Howl

Mene lih prezentacija najbolj odbija pri StarVaders, zgleda pa kot klasicna crack igrica ja :D Death Howl, vsaj kar sm demo igral, je res hud vibe in deluje kot da ma bolj strong narrative tut. Gameplay je pa useeno zaenkrat mal bolj klasicen combat na gridu in ne tok puzzle kot pri Into the Breach. Igras tut npr. samo en lik, nevem a kasnej se ksnga dobis. Je pa hud dodatek craftanja kart in sestavljanja decka + soulslike traversal po encounterjih. Mogoce lahko @Kastor kej vec pove, k sm vidu v drugem topicku, da igra.

Povezava do prispevka

Včeraj mi je končno kliknilo in sem začel delati neke fuknjene combote.

Vse kar rabiš sta

latest?cb=20181016210817+1 in latest?cb=20181016210818+1

No, v zadnjem runu sem imel 3x Inflame+1 (+1 doda še 1 STR točko) in 2x Limit Break+1 (+1 odstrani Exhaust :avadodo:)

Rabiš mal časa, da nabildaš STR, sam pol padajo multiple 100 dmg pizdarije levo in desno. :avadodo:

Sem "obrnil" igro. Pičim dalje na druge like. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Naaah, ne. Ni to Balatro. :) 

Comboti kere kasneje delaš ko se ti odprejo druge karte in relici liki so insanity. Samo igraj in odpiraj, StS je z razlogom najboljša igra v zvrsti. 

Drgač par protips nospoil:

Ko prideš do trgovca in nimaš denarja, ne kliknit za trgovino. Ko ti pokaže relice za kupit, ga ne boš več mogel dobiti pri trgovcu v tem runu, one and done. 

Na začetku si splanirat pot, vsakič ubit vsaj 1-2 elita, trgovino najboljš met čist proti koncu levela in če se le da nucat bonfire za upgrade kart, čim manj resta. 

Poglej kdo je main boss na tretjem levelu, to najbolj definira build, ker eni so recimo nemogoči za ubit z infinite loopi itd. 

Don't sleep on weak in frail. 

tudi ko "obrneš" z enim likom igraš z njim še naprej dokler ne odkleneš vseh kart za njega, ker pridejo veliko veliko močnejši comboti ven.

Povezava do prispevka

Igrica ma ng+ za vsak karakter, ki se mu rece acension in gre do +20. Vsak level se doda en nov modifier (vec enemy hp/dmg, vec elitov, mn heala po bossih, itd.), tko da si lahko predstavljas, da so opcije za moc decka se kr eksponentne. Jep sama moc poleg damagea tut v smer infinite combotov, 1 turn killov, de facto nesmrtnosti, itd. Uglavnm z vec kartami se odklene se miljon enih kombinacij. Aja acension enablas lahko, ko prvic koncas spil, spodi na character selectu mas nek tick box. Sam povem, k en kolega ni opazu tega po 50 urah v spilu :D

Povezava do prispevka

Se en pro strat: najin skupni pretepaški buddy "Junior" je praktično doktoriral iz tega špila. To ti IMO vse pove, za kakšen nivo avtizma je ta igrica :D

Enkrat je uletel na mnenjalnik, tko prvič in zadnjič u lajfu, napisal en mega post o StS, omenil da je naredil vse ascencione za vse like, pohvalil igrico da mu je res všeč, potem pa spet zginil v kako klet / kiosk za varnostnike za naslednjih 10 let :D

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka
Boba-Fett reče pred 1 minuto:

Sploh nisem, vedel da je StS 2 zuni, no vsaj early access :D

zakaj pa ma na steamu tako porazne ocene??? Mostly negative

r/slaythespire - The recent STS2 review bombing is overwhelmingly from Chinese accounts.A

Kitajski cheating komunajzerji so bli jezni ker so nerfali nepoštene ez infinite combote pa zdej moraš dejansko met skill za igranje. 

Igra je top, ne bo ti žal. 

Povezava do prispevka

@Konec igre pičkarija ta puzla no

image.thumb.png.4fa71fd371ef9d9f9f8e366a31bf9350.png

Kdaj znajo malo pretiravat in so rešitve varianta "probi uganit za kaj smo se arbitrarno odločili, da bo rešitev uganke", kjer je nalašč fuknjenih not več različnih možnosti iz česa bi lahko ekstrahiral rezultat, pol pa štej različne kote, krogce, linije itd. in probaj to pretvorit v številko. To mi je mal tko, je pa na srečo tega malo. Kar me tudi moti je, da rešuješ serijo ne vem koliko ugank, da na koncu dobiš ključ do nekih vrat -.- Kot da so rabli nek izgovor, da vržejo nekam te uganke. Mi je pa kul ta obsedenost z določenimi številkami, tko malo je filing neke true psihološke motnje/obsesije. Skrivnostnost mi je tudi ok, bi pa se lahko počasi začelo malo kej bolj razvijat, zdej sem nekje na 56%. Par stvari sem pogledal na netu, ker me uizico mineva potrpljenje pa preveč dokumentov se je nabralo in pol mi vzame čisto preveč časa, da grem čez vse, da vidim če sem kaj pomembnega pozabu. Če me mine reševanje puzlov bi rad vsaj zgodbo vidu. Žal niha kvaliteta, včasih so res dobri, včasih pa banalni, škoda, da jih niso naredili manj in obdržali te zares dobre.

Povezava do prispevka

Ulovljena je malo tko tko. Ribe lovit mi je preveč boring, lovil sem pa enkrat in mam zdej večjega moralca kot tedaj k sem poču tisto antilopo al koji kurac je bila. :( 

Iz vrta je pa itak vse jače če se pridela doma, kot iz štacune, no comparison.  

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka

Ribe pri meni še nekak grejo. Verjetno zato, ker sem že od malega navajen.
Karkoli drugega pa niti slučajno. Še goloba, ki ga je nedolgo nazaj ulovil kuža skorajda nisem mogel niti pogledat, prav z zaprtimi očmi sem ga nesel v kanto za biološke odpadke. 

ribica.jpg.44e6e509fd19a0dcf1f6959e29995bcc.jpg

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
Heretik reče pred 1 uro:

@Konec igre pičkarija ta puzla no

image.thumb.png.4fa71fd371ef9d9f9f8e366a31bf9350.png

Kdaj znajo malo pretiravat in so rešitve varianta "probi uganit za kaj smo se arbitrarno odločili, da bo rešitev uganke", kjer je nalašč fuknjenih not več različnih možnosti iz česa bi lahko ekstrahiral rezultat, pol pa štej različne kote, krogce, linije itd. in probaj to pretvorit v številko. To mi je mal tko, je pa na srečo tega malo. Kar me tudi moti je, da rešuješ serijo ne vem koliko ugank, da na koncu dobiš ključ do nekih vrat -.- Kot da so rabli nek izgovor, da vržejo nekam te uganke. Mi je pa kul ta obsedenost z določenimi številkami, tko malo je filing neke true psihološke motnje/obsesije. Skrivnostnost mi je tudi ok, bi pa se lahko počasi začelo malo kej bolj razvijat, zdej sem nekje na 56%. Par stvari sem pogledal na netu, ker me uizico mineva potrpljenje pa preveč dokumentov se je nabralo in pol mi vzame čisto preveč časa, da grem čez vse, da vidim če sem kaj pomembnega pozabu. Če me mine reševanje puzlov bi rad vsaj zgodbo vidu. Žal niha kvaliteta, včasih so res dobri, včasih pa banalni, škoda, da jih niso naredili manj in obdržali te zares dobre.

To na sliki je najslabša uganka v celi igri. Sovražim jo iz dna duše, ker mi je zjebala moj 100 % no help playtrough, res smeti od jebene uganke. 

Povezava do prispevka
Konec igre reče pred 2 urama:

To na sliki je najslabša uganka v celi igri. Sovražim jo iz dna duše, ker mi je zjebala moj 100 % no help playtrough, res smeti od jebene uganke. 

fak zdej si me ubil, že tako sem bil demotiviran ki izgleda res svinska. Za vsak hint, ki mislim da sem poštekal me po drugi strani vrne za korak nazaj.

uredilo bitje Heretik
Povezava do prispevka
Boba-Fett reče pred 4 urami:

Sploh ni nobenega dvoma, da jo ne bi kupil. Sam ja morda počakam na tablično verzijo.(beri itak bom pol kupil obe verziji :D).

Dvojka je toppala enkico v vseh aspektih

Ne vem, kako je modeloma to uspelo, ampak jima je

Pa niti ni blo nadaljevanje StS v prvotnem planu, kaj bosta sploh naprej pocela

En je hotu nardit action adventure game, tadrug pa StS 2

Fuknila sta kovanc (literally) in odlocitev je landala na StS 2

Bear in mind, da enkica ne bi bila popularna, ce je ne bi odkrili avtisti iz Kitajske, ki spil igrajo cist drugace kot zahodnjaki

Js svicam na ascension 4 trenutno, za te kurceve rumenokozne noliferje je ascension 10 normal mode. Zato je poplava njihovih negative reviewov - vsak, se tako neopazni nerf ali buff na kartah za nas zahodnjake, je za njih neki, kar jim delno ali popolnoma onemogoci neki sacreligious feature. Jaz pa popizdevam od veselja, ko mi reworkajo acrobatics za Silentko in nastepam dodatnih 10 ur noter without blinking

Je pa opazno bolj zajebana od enke. Ampak ne na nefer nacin. Balatro je mnogo, mnogo lazji za obrnit na vseh stakeih kot pa StS na ascension 10 ali pa imam samo jaz tak filing po cca 150 urah v enem in 70 urah v drugem deckbuilderju :D sta pa obe vredne mnogo igranja ja, dejstvo

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 19 urami:

Fak no, kaj mi dela Slay the Spire. :avadodo:

Od Hearthstonea nisem tolk užival ob igranju kart.

Sama sreča, da nisem prehitro obupal. Pa trenutno imam šele dobrih 6 ur notri. :D

kupil za telefon prejšnji mesec, končno leti hitro minejo, res top špil

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...