magični kralj Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Paljo reče pred 31 minutami: Pizda, nazadnje sem jo igral 4 leta nazaj. Me mika, da bi se enkrat sprobal, k jo vsi tolk hajpate mam pa na fonu, tam sem nekaj malega igral se letos je kr hudo samo malo wacky kontrole vcasih Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 DaCapo reče pred 5 urami: Ribe pri meni še nekak grejo. Verjetno zato, ker sem že od malega navajen. Karkoli drugega pa niti slučajno. Še goloba, ki ga je nedolgo nazaj ulovil kuža skorajda nisem mogel niti pogledat, prav z zaprtimi očmi sem ga nesel v kanto za biološke odpadke. Model, mrtvih ptic se ne odlaga v kanto za biološke odpadke. Navedek Kaj (in česa ne) zbiramo v zabojnikih za biološke odpadke? V rjave zabojnike odlagamo kuhinjske odpadke in zeleni vrtni odpad. To so zelenjavni in sadni odpadki vseh vrst, jajčne lupine, kavna usedlina in filter vrečke, pokvarjeni prehrambeni izdelki, ostanki hrane, papirnati robčki, brisače in papirnate vrečke, vejevje, trava in listje, rože in plevel, stelja malih rastlinojedih živali. V zabojnike za biološke odpadke pa ne sodijo cigaretni ogorki, kosti, plenice in higienski vložki, mačji pesek, žvečilni gumiji, pluta (odlagamo jih med preostale odpadke), tekstil, usnje, gume (odpeljemo jih v zbirni center), zdravila, kemikalije, maščobe ali odpadno kuhinjsko olje (spadajo med nevarne odpadke) in poginule živali. Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 kaksna je razlika med poginulo ptico pa ostanki ptice od kosila Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Druga je termično obdelana. Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Nekak bi skor ugibal, da se kadavre divjih živali ne meče v isti koš kot ostanke kosila. 1 Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 se vedno niste povedali kaj je razlika med mrtvo zivaljo pa mrtvo zivaljo Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Povedal ti je, ena je bila skuhana, druga je pa nekaj kaj si izpraskal iz rešetk hladilnika avtomobila. Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Heretik reče pred 5 urami: fak zdej si me ubil, že tako sem bil demotiviran ki izgleda res svinska. Za vsak hint, ki mislim da sem poštekal me po drugi strani vrne za korak nazaj. Sam hkrati če jo rešiš brez hinta, postaneš alfa forumske puzzle scene, glede na to, da sem jaz rabil hint Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 ne tako hitro buddy boy, imamo še dva puzzle overlorda, ki bosta povedala, kako je s to uganko in statusom alfe SUMMONING @[]D [] []V[] []D @Slinch Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 nism se tok delc, in mi je ze kislo k bom zdej pr vsaki uganki ugibal "a je to ta" Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 magični kralj reče pred 3 urami: se vedno niste povedali kaj je razlika med mrtvo zivaljo pa mrtvo zivaljo Na mrhovini se razvijejo drugačni/bolj nevarni mikroorganizmi. Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 (urejano) The Defect pri Slay the Spire mi je še bolj všeč od Ironclada. Ma sicer manjši DMG output, ampak je safe za popizdit. Ko enkrat malo nabildaš une orbe nima nihče več za burek. V drugem runu mi je ratalo premagati unga modrega kuščarja, ki se poheala ob smrti. Z Ironcladom nisem imel šans. DROGE/10 EDIT: Druga faza kuščar bossa. 7. maj 2026 uredilo bitje ke_kit 1 1 Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 7. maj 2026 Share Objavljeno 7. maj 2026 Konec igre reče pred 3 urami: Sam hkrati če jo rešiš brez hinta, postaneš alfa forumske puzzle scene, glede na to, da sem jaz rabil hint Sem šel pogledat pol na net že v službi, ki me je zanimalo. Sej v bistvu in težka če bi sam pomislu na pravo stvar. Ma sej to je to o čemer sem govoru, puzzli so dostikrat lahko logično gledano marsikaj, sam moraš pomislit na tapravo stvar. []D [] []V[] []D reče pred 2 urama: nism se tok delc, in mi je ze kislo k bom zdej pr vsaki uganki ugibal "a je to ta" ja sej si vidu skrinšot. Pač štirje kipi so pri enemu od treh bug reportov. Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 Alabaster Dawn Po moje je to top down RPG z najboljšo igralnostjo, kar sem jih kdaj probal v lajfu. Moderni Chrono Trigger, sam da ma akcijski real time boj. Neverjetno je kako dobro se da usmerjati lik, a si ti nor. Čisti užitek je že samo laufanje naokoli po svetu. Men se bo spipalo od vsega dobrega. 3 Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 Time to buy i guess. Bye money bye :/. Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 (urejano) Armando reče pred 32 minutami: Time to buy i guess. Bye money bye :/. Vsaj ni neki draga. Ampak upoštevaj, da je tole Early Access release. Na začetku piše, da so spolirali kolikor se je dalo, ampak gre še vedno za testing fazo celotne igre (nima kakih nedokončanih grafik ali podobnega, samo je možno, da igralec naleti na kak bug). Sam toliko v opozorilo, če bi morda raje počakal na final verzijo. 9. maj 2026 uredilo bitje ke_kit Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 Nah ne da se mi čakat itak vem kaj pričakujem , sicer pa ja ni draga glede na to za kakšne cene se igre prodajajo. Edino kar upam, da me ne razočara je zgodba. 1 Povezava do prispevka
bleachedagnus Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 witcher 3 Baldur's Gate 3 Warhammer 40k space marine 2 red dead redemption 2 unnamed space idle Doom Eternal Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 10. maj 2026 Share Objavljeno 10. maj 2026 ke_kit reče pred 11 urami: Alabaster Dawn Po moje je to top down RPG z najboljšo igralnostjo, kar sem jih kdaj probal v lajfu. Moderni Chrono Trigger, sam da ma akcijski real time boj. Neverjetno je kako dobro se da usmerjati lik, a si ti nor. Čisti užitek je že samo laufanje naokoli po svetu. Men se bo spipalo od vsega dobrega. Direktiva na wishlisto, thanks, sam bom počakal na full release, baje čez cca. 2 leti bleachedagnus reče pred 7 urami: witcher 3 Baldur's Gate 3 Warhammer 40k space marine 2 red dead redemption 2 unnamed space idle Doom Eternal Kako lahko človek igra vse to hkrati? 1 2 Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 10. maj 2026 Share Objavljeno 10. maj 2026 ke_kit reče pred 12 urami: Alabaster Dawn Po moje je to top down RPG z najboljšo igralnostjo, kar sem jih kdaj probal v lajfu. Moderni Chrono Trigger, sam da ma akcijski real time boj. Neverjetno je kako dobro se da usmerjati lik, a si ti nor. Čisti užitek je že samo laufanje naokoli po svetu. Men se bo spipalo od vsega dobrega. Kaj ni to šele early access? Torej bo končna verzija izšla šele nekje 2028ish? Povezava do prispevka
bleachedagnus Objavljeno 10. maj 2026 Share Objavljeno 10. maj 2026 Konec igre reče pred 4 urami: Kako lahko človek igra vse to hkrati? ma sej to jst igram precej na easy, kako uro, mogoče dve na dan, itak sem pri vseh razen unnamed space idle Warhammer 40k space marine 2 že prišel do konca, tko da recimo grem v rdr2 samo malo streljat random folk za užitek lol Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 10. maj 2026 Share Objavljeno 10. maj 2026 (urejano) @Konec igre@MajekEA je, ja. Nisem pa vedel, da bo 1.0 šele 2028. Bom javil kakšen je celoten experience. Drugače imate na voljo tudi demo. 10. maj 2026 uredilo bitje ke_kit Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 12. maj 2026 Share Objavljeno 12. maj 2026 Sem jezno uninštaliral Lorelei na nekje 94%, že nekaj zadnjih delov igre mi je šlo konkretno na jetra. Mislim labirinti so mi že tako dosadan element, kle pa ja ponovimo labirint trikrat, pa še da bo bolj dosadno razbijmo optiko na koščke, pa pol da bo še bolj dosadno uporabimo uganke, kjer moraš gledat kateri del labirinta paše nekam, hm, kaj pa če to še malo zarotiramo. Nobene vrednosti kot uganka, maksimalno dosadno kot chore. Res ne vem, kaj si je avtor kle mislu. Pol sem ugotovu, da je en del na koncu labirinta, ki bi ga mogu drugače naredit in bi mogu še enkrat čez labirint sem reku hvala lepa. Ene uganke so ble dobre, pri enih sem imel tak beden filing "ugani kaj si je nekdo zamislu da bi kle bla rešitev", ene pa ko moraš brskat po dokumentih (časopisnih člankih, skriptah za igro, zapiskih ....) za imena, letnice, dogodke ... in med igro se ti nabere kar nekaj tega in smo spet tam, ko ni puzzle, ampak iskanje po arhivih, kar je meni res mega nadležno. Plus, ne maram tega, da neki najdeš in se moraš spomnit 10 ur nazaj, da je nekje bil nek item, ki bi ga zdej lahko odklenu. Jaz imam rad da prideš nekam, je pred tabo miselni oreh in ga moraš stret. Meni je bolj na začetku bla dobra igra, ko so ble sveže uganke in koncepti, ko je imel ta hotel in art style kul pridih, pol se mi je začelo vse ponavljat, malo je izgubilo to ostrino, plus, ni ravno izpolnilo obljube nekega twin peaks poglabljanja ampak začelo morit z labirinti in še večkrat labirinti. Razmišljam da probam Blue Prince, berem same dobre stvari o tem gejmu. Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 13. maj 2026 Share Objavljeno 13. maj 2026 Pripravi si belezko Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 13. maj 2026 Share Objavljeno 13. maj 2026 meni je noro da še nisi igral blue prince, direkt up yer alley je se mi zdi easy goty če ne bi bil released lani zraven vseh teh bangerjev lol 2 Povezava do prispevka
fric Objavljeno 13. maj 2026 Share Objavljeno 13. maj 2026 Heretik reče pred 8 urami: Razmišljam da probam Blue Prince, berem same dobre stvari o tem gejmu. Galko je rekel, da so jajca. 1 Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 13. maj 2026 Share Objavljeno 13. maj 2026 Priznam da mi roguelike peincip res ni sedel v puzzler špil. Ful bi imel rajši enega res proper klasičnega puzzlerja tipa The Witness, že tko sem zabit k kanta pol pa vsakič znova vse uganke, ma fuck off Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 13. maj 2026 Share Objavljeno 13. maj 2026 Blue Prince je gem. Unikatno in zelo fun. Za puzzler retarda as myself je glih tam pravjšnja težavnost. Drgač kupo tole https://store.steampowered.com/app/3509230/Gambonanza/ Šah Balatro, nimam takih pričakovanj, je pa kul konceptič in dost fun za zdej. 1 Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 13. maj 2026 Share Objavljeno 13. maj 2026 Ja sej Blue princa sem mal prehitro droppal, pač Nioh 3 je lih prišel in tisto precej bolj razumem ko neko zjebano bajto s kislimi ugankami kjer otroka lovijo rng pedofili, al karkoli je ze plot Ampak bom zih še probal, mislim ce si ti znal špilat pol je res nizek prag 3 Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 13. maj 2026 Share Objavljeno 13. maj 2026 Kolikor se spomnim, si takrat naredil napako, ker si se preveč fokusiral na tiste 2—3 uganke, ki so ful obvious, pač pikado ipd., ne pa na hinte, ki so nafukani po sobah in niso del obvious uganke Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki