stom1c Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 (urejano) Prodam zgoraj omenjeno mazdo3 2.0 bencin s 6 stopenjskim ročnim menjalnikom. Je zadnja izvedenka pred prihodom novega modela z bogatim paketom opreme. Avto ima 105.000 in je bil kupljen od prvega lastnika 2023 s približno 70k km. Je nepoškodovan in nekaramboliran, ima pa kakšno manjšo prasko. Servisna knjiga je potrjena, vsi servisi, razen zadnjega (12.3.2026, kjer je poleg malega servisa avto dobil še nove zavorne diske in ploščice) pa so bili opravljeni pri pooblaščenem. Izpis iz servisa je seveda tudi za zadnji servis. Avto ima tudi eno sezono vožene pnevmatike Michelin Crossclimate 2. Če išče kdo dopadljiv in zanesljivo in varčno prevozno sredstvo (motor ima proper ketno in tudi drugače so ti modeli neproblematični) z znano zgodovino, je to pravi avto zanj. Prodajam IZKLJUČNO ker oče kupuje nov avto, jaz pa njegovega starega. mnenjalničarska cena je 13.500€ 5. maj 2026 uredilo bitje stom1c 4 Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 Kaj je fotr kupu? Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 5. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 5. maj 2026 Novo mazdo cx5 1 Navedek Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 (urejano) As foh zamenju? Kater letnik pa je? My bad, vidu zdej naslov. 5. maj 2026 uredilo bitje NixoN Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 5. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 5. maj 2026 NixoN reče pred 1 uro: As foh zamenju? Kater letnik pa je? My bad, vidu zdej naslov. Neki se mi zdi da je zdej dober cajt za prodajat avte 😀 Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 (urejano) Nosilci motorja (predvsem salter) se vedno stari? Slika zadnjega subframe bi bila fina. Dve rak rani BN modelov. Drugace je pa ta avto z lahkoto sposoben se vsaj 200kkm in 20 let prezivet. Podhranjena skyactiv 120 izvedba je vecna. Ajd, direkt injection ti serje malo, ampak se spuca 5. maj 2026 uredilo bitje viddek Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 5. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 5. maj 2026 viddek reče pred 59 minutami: Nosilci motorja (predvsem salter) se vedno stari? Slika zadnjega subframe bi bila fina. Dve rak rani BN modelov. Drugace je pa ta avto z lahkoto sposoben se vsaj 200kkm in 20 let prezivet. Podhranjena skyactiv 120 izvedba je vecna. Ajd, direkt injection ti serje malo, ampak se spuca Bi moglo bit BP, drugače bi mehanik nazadnje opozoril. japonci so zakon. Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 5. maj 2026 Share Objavljeno 5. maj 2026 stom1c reče pred 2 urama: Neki se mi zdi da je zdej dober cajt za prodajat avte 😀 Trg za oldtimerje (tiste k so starejši od 45 let) je mende kr stagniral, js bom mogu pa letos enkrat prodat en letnik 60. Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 6. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 6. maj 2026 Sej to bos prodal ljubitelju, ni to za averažnega jožata. po mojga Zja je prišel tip, ki je že dolgo iskal točno ta model in tako barvo, če ne bi blo njega bi se še dolgo prodajal. Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 stom1c reče pred 1 uro: Sej to bos prodal ljubitelju, ni to za averažnega jožata. po mojga Zja je prišel tip, ki je že dolgo iskal točno ta model in tako barvo, če ne bi blo njega bi se še dolgo prodajal. Upam da bo to res. V mojem primeru rabim kupca ki se je pripravljen spustit v restavracijo, če hoče vozen avto Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 blad reče pred 2 urama: Upam da bo to res. V mojem primeru rabim kupca ki se je pripravljen spustit v restavracijo, če hoče vozen avto Eni se prav s tem bavijo. Kupijo on the cheap oldije v razsutem stanju, predelajo, prodajo bogatemu nemcu/et al Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 (urejano) stom1c reče pred 5 urami: Sej to bos prodal ljubitelju, ni to za averažnega jožata. po mojga Zja je prišel tip, ki je že dolgo iskal točno ta model in tako barvo, če ne bi blo njega bi se še dolgo prodajal. Kolega je moral zaradi zajebanih financ prodati svojega ljubčka, nek Triumph motor, nanj je podobno pazil kot ti na svojega 350Z-ja, uno bolj mint ko iz štacune. Pa enako nišna zadeva za poznavalce. Ceno je dal recimo da 10k. Prvi dan pride neki tip ki je iskal točno tak motor, mu ponudi 8k rekoč, če ga meni ne boš prodal, ti bo žal, ker tega nihče ne kupuje. Kolega ga odjebe, spizdi klošar kdo si ti da boš men pameten. Po pol leta absolutno nobenega interesa ga je moral prodati za 4k. Zdaj samo da sliši besedo na T te zabode z nožem. 6. maj 2026 uredilo bitje Galko 1 Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 6. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 6. maj 2026 Prvi kupec najboljši kupec Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 12. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 12. maj 2026 Hvala za ogled, avto je prodan. 2 Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 12. maj 2026 Share Objavljeno 12. maj 2026 (urejano) Smao se en komentar pred zaklepom 2.0 verzijo se z lahkoto tunea na 165KM z VersaTuner. Dejansko je to edina razlika med 2.0 120, 150 in 165 verzijami (Zadnja rabi sicer E87 konverzijo ampak tudi brez gre z malo whippanja) Pol pa se dual screw supercharger in dobis arguably najboljso pocket raketo za tri crne tri bele 12. maj 2026 uredilo bitje viddek Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.