dzaver Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 (urejano) A noben ni tega probal? Prišlo včeraj ven in naredilo hype 8. maj 2026 uredilo bitje dzaver 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 Miselni proces: Thumbnail + slika hm zelo sumljivo IGN - 10 ok, vse jasno 🤣 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 8. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 8. maj 2026 (urejano) Sej so vsi pripopali game of the year oceno. Ne branim IGNja, ker so itak idioti, ampak tko, ni lih comment na mestu. Sicer pa ne poznam igre in niti nisem vedel, da pride, sam cel feed na twitterju me je zaspamal a to zato k sm pedr? je lgbt tematika? 😂 8. maj 2026 uredilo bitje dzaver Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 Meni zgleda top. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 8. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 8. maj 2026 Konec igre reče pred 5 minutami: Meni zgleda top. Folk jo ful hvali. Top soundtrack, nice feels, dobra zgodba. Meni tudi zgleda top. Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 Trailer zgleda ful dobr Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 Izgleda super Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 zgleda kot da ste zgresili izbo: https://mn3njalnik.com/index.php?/forum/8-slikosuk/ 3 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 O nice novi tony hawk končno (vsaj za moj geriatrični skill). Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 trailer mi je po eni strani do jaja, po drugi strani pa u pičku mater, dej mal bolj se zjasni, kako špilaš. Me pa matra zarad playliste Soundtrack na nivoju GTA.. 1 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 Buzzkill reče pred 2 urama: Izgleda super izgleda super gay 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 PS5 Lover reče pred 12 minutami: izgleda super gay Saj to je isto. 1 Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 Na twitterju in redditu se antiwoke ljudje že cel dan trudijo cancelat špil, zdaj pushajo, da igra spodbuja pedofilijo, ker se not žvalijo 17-letniki 7 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 igram zdaj kr cute minus da ce se razletis (npr se zaletis v kandelaber) prekine dialog pa ga skensla Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 Deluje zakon, bom igral! Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 Konec igre reče pred 49 minutami: ker se not žvalijo 17-letniki Spoiler 1 Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 mislim da ni scenarija v lajfu da bi pognal to, kar hodi nasproti vsem mojim principom v življenju kar bi umetnost in igre morale biti Navedek Povezava do prispevka
rage Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 Konec igre reče pred 14 urami: Na twitterju in redditu se antiwoke ljudje že cel dan trudijo cancelat špil, zdaj pushajo, da igra spodbuja pedofilijo, ker se not žvalijo 17-letniki Zakaj je pa za Trump-loving anti woke sceno zdaj to kar naenkrat problem? Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 Heretik reče pred 9 urami: mislim da ni scenarija v lajfu da bi pognal to, kar hodi nasproti vsem mojim principom v življenju kar bi umetnost in igre morale biti Nemogoče, nihče ni bolj napaljen za najstnice kukr ti 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 O yes, Mixtape sem si ravno včeraj zvečer inštaliral, samo nisem še štartal. Pade danes! Ideja mi je sploh top. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 Je sploh kaj gameplaya tle? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 Buzzkill reče pred 2 urama: Je sploh kaj gameplaya tle? bore malo Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 Meni je že to dovolj, da je naslov Mixtape. In glede na trailerje in reviewe mi deluje zelo OK za preigrat. Bomo videli... Sicer pa mularija dandanes itak ne pozna feelinga, ko smo si še na kasete snemali pesmice. Navedek Povezava do prispevka
rage Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 Čeprav, a je to za ex-Jugoslovane, ki smo odraščali v tem času, res relatable coming of age zgodba? Pogosto se sam ne najdem najbolj v teh 80s-90s ameriških sanjah (ko so to še vsaj delno bile) onkraj nekih tehnoloških gimmickov - saj ne, da so mi zaradi tega kaj manj zanimive ali kul te štorije, ko sem gledal kakšne filme, ampak ravno kopipejstaš jih pa v naš kontekst res težko. 2 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 ne, mega ameriski dream je Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 10. maj 2026 Share Objavljeno 10. maj 2026 Antiwoke subreddit se je vdal, zgleda se Mixtapa ne da cancelat, zdaj pa pišejo take argumente, zakaj ni tako bad There is a total of one black character who has a speaking role and she's a pretty minor character. 1 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 10. maj 2026 Share Objavljeno 10. maj 2026 drgac je 3h dolga igrica pa 90% casa gleda vmesno sekvenco al pa drzis tipko naprej, tko da je verjetno isto ce namest da preigras posecondscreenas na yt 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 10. maj 2026 Share Objavljeno 10. maj 2026 (urejano) jaz sem dal refund request ja, bom pogledal na yt e: deng steam working fast, ze mam nazaj kovancke 10. maj 2026 uredilo bitje magični kralj Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.