Galko Objavljeno 13. maj 2026 Share Objavljeno 13. maj 2026 Z delom Smetana članov smo se danes dobili na tradicionalnem meetu v Kitajcu na Litijski, kjer smo debatirali o našem vplivu na politiko, gospodarstvo in kulturo, nekaj pa smo rekli tudi o gaymingu. Beseda je nanesla tudi na to, da v 2026 ni nekih ful upcomming bangerjev razen GTA 6. Zdele pa mal gledam kva zares pride in itak da je ful ene kul robe. No pa evo, ker je lih nekje polovica leta (ki je IMO postregel s kar nekaj ful dobrimi 85+ špili), se lahk nardi tak mini hype topick za vse, kar še pride v 2026. Pa mrbit dobi še kdo kako dobro idejo. Pa da ima dejansko 2026 release date. Moj jagodni (A)AA SP izbor za PS5: GTA 6 Ni kej za rečt, verjetno najbolj pričakovan špil vseh časov, to vse pove. Control Resonant Naslednji banger od Remedyja, verjetno se spet ne bo prodajal pol kurca in bodo zaprli vse skup, tud vprašanje kok se bo v resnici na momente vlekel, ma vseen izgleda insane Onimusha: Way of the Sword Capcom ga ubija zadnja leta in sem ziher, da bodo z novo Onimusho nadaljevali trend AA bangerjev. Tole legendo se je šopalo še na PS2 (trojka ima enega bolj cool introtovo ever) in glede na to, kako dobro se špilajo njihovi novi naslovi, bo tole portugalski kurac iz testa v riti od špila (torej Polica) Silent Hill: Townfall Spinoff SH-ja, ki baje še vedno pride letos. Britanski SH. Meni je cool setting, sicer je tole IMO lahko totalen miss, uno SMRAD od špila, ma lahko se jim pa poserje narest neki proper. Sem fan da Konami tkole eksperimentira s franšizo, evo. Nisem pa fan first persona, pravi moški gledamo od daleč in izza vogala. Zero Parades: For Dead Spies Prvi špil od ZA/UM po Disco Elysium, IMO ene najboljših indi špilov vseh časov in overall eden od najbolj posebnih špilov ever. Studio je sicer vmes razpadel, vse je šlo u kurac, kar se baje kar pozna - igrica naj ne bi bila enak tier kot DE. Ampak fuck it, bomo videli kaj pride ven na koncu - vseeno je treba omenit zadevo, ker je DE pač tako noro dober. Phantom Blade Zero Potencialno letošnji Wukong: Black Myth. Kitajski wuxia hacknslash, izgleda BOLANO dobro. Dodaten plus je, da ga glancajo in demojajo tko že več ko eno leto, in po izkušnjah Azijci ful upoštevajo feedback od folka, tko da zna bit tole res banger from hell. Ace Combat 8 Osmi del Ace combata je uletel tko kr iz nekje. Jaz sem igral samo AC 7, ma mi je bila top arkadica, ful sem užival, tko da upam da bo tole tudi pokalo (in da res pride v 2026). Silksong: Sea of Sorrow Baje proper maste DLC za enega najboljših špilov te generacije, kar se mene tiče. Hype (ne bom igral). Gothic remake Remake legendarnega Gothica, ki je imel res zajeban razvoj. Najprej so remake popolnoma zafukali, folku se je zmešal, avtorji so skenslali vse skupaj in postavili vse na novo, zdaj naj bi bila igrica zelo proper remake. Upam da bo dober. Mortal Shell 2 Kar se mene tiče najtežje pričakovan soulslike, res se čuti ljubezen devov do špila, pa fejst heavy metal deluje vse skup. Edino ful mam filing, da tole ne bo 2026 naslov, heh. Castlevania: Belmonts Curse Nova Castlevania, tokrat se dogaja v Franciji. Developerji so isti kot od Dead Cellsov, to je vse kar jaz rabim vedet. Hyped as fuck. 6 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 13. maj 2026 Share Objavljeno 13. maj 2026 Onimusha in Phantom blade, Fable recimo, tudi Control. Mortal shell sem skepticen. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 13. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 13. maj 2026 Meni je bil Mortal shell enako nezanimiv naslov kot Lords of the Fallen, uno whatever nigger, ma potem sem pa tistile ta dolgi preview od fextralifa videl in sem bil faking sold Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 14. maj 2026 Share Objavljeno 14. maj 2026 GTA6 itak, da vidimo to čudo. Phantom Blade me interesira, zadržan ampak optimističen. Control mi ni všeč kam gre, ampak sta mi svet in combat kul tko da seveda da dobi šanso. 007 First Light bi znal bangat, to je čist wild card Forza 6: nikol igral forze, zgleda lepo, japonska, mogoče pa sede Subnautica 2: mogoče tudi dela, enka je delala, dodatek ni Fable: kaj naj rečem, verjetno bo woke pile of dogshit, hkrati bo pa verjetno imela še neviđene in kulerske mehanile. Zelo pažljiv glede tega, ampak tko kot 007, wild card. 2026 je spustlo load že do aprila, zdej se čaka ta jeben GTA6 da vidimo če je gaming mrtf ali ne. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 14. maj 2026 Share Objavljeno 14. maj 2026 Upam da bo Tenjutsu letos Navedek Povezava do prispevka
Ethan Objavljeno 14. maj 2026 Share Objavljeno 14. maj 2026 E-Day: Gears of War Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 14. maj 2026 Share Objavljeno 14. maj 2026 Forza GTA Gothic Ace combat - kje si to najdu haha, sedemka res hud špil (btw jutri grem gledat OG top gun v kino!!) Težko rečem da bo kej od tega zanič razen Gothic pogojno, za vse imam kr ok občutek. Pa še ene dve 2026 igri v backlogu in eno napol končano. Res banger leto. 1 Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 14. maj 2026 Share Objavljeno 14. maj 2026 V bistvu samo 007: First Light, mogoče nas še kaj proti koncu leta preseneti. Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 14. maj 2026 Share Objavljeno 14. maj 2026 (urejano) Order of the Sinking Star Pony Island 2 ONTOS Enter the Gungeon 2 Sicer bo vrjetno vsaj kej od tega delayan na 2027, sam bo pa zihr shadowdropal se ksn hud indijancek, k se ni na radarju. 14. maj 2026 uredilo bitje zasledovalec 4 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. maj 2026 Share Objavljeno 14. maj 2026 Ontos je imel tudi 5 glasov v GOTY temi za Katere igrice igračke pričakuješ Zna bit bomba Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 14. maj 2026 Share Objavljeno 14. maj 2026 StS 2. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 15. maj 2026 Share Objavljeno 15. maj 2026 (urejano) Fire Emblem Fortune's Weave The Adventures of Elliot: The Millennium Tales Persona 4 Reload (čeprav skoraj ziher sem da bo early 2027 izid) Heroes the Olden Era (1.0 izid če bo dobra) Star Wars Zero Company (dober Star Wars TRPG bi pasal) + kar so že ostali napisali: Silksong DLC Castlevania Belmont's Curse Subnautica 2 (enka mi je ful dogajala) 15. maj 2026 uredilo bitje Tijuana 2 Navedek Povezava do prispevka
DARKKK Objavljeno 15. maj 2026 Share Objavljeno 15. maj 2026 Gothic ostalo imam taki backlog, da ... tudi če eno leto nič ne pride :D 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 15. maj 2026 Share Objavljeno 15. maj 2026 DARKKK reče pred 32 minutami: Gothic ostalo imam taki backlog, da ... tudi če eno leto nič ne pride sej realno je itak fajn vedno met neki v backlogu če že ravno ne greš nekaj preigravat znova oz. ne veš kaj bi sam s sabo backlog fam <3 Navedek Povezava do prispevka
DARKKK Objavljeno 15. maj 2026 Share Objavljeno 15. maj 2026 Weraziel reče pred 27 minutami: sej realno je itak fajn vedno met neki v backlogu če že ravno ne greš nekaj preigravat znova oz. ne veš kaj bi sam s sabo backlog fam <3 Jaz ga imam najbrž za leto ali dve... Več kot 100-150ur na cca 4 mesece ne gre. Lords of the fallen Kingdom come Deliverance 2 Hogwarts BG 3 replay Gothic Crimson Desert (čakam popust sicer... ) Claire Obscur 33 Lies of P Pa verjetno sem še pol pozabil 2 Navedek Povezava do prispevka
UnKn0wn Objavljeno 15. maj 2026 Share Objavljeno 15. maj 2026 Insomniac Wolverine, hell let loose: vietnam Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 16. maj 2026 Share Objavljeno 16. maj 2026 jaz hočem to igrat FUCK YOU TODD HOWARD 1 Navedek Povezava do prispevka
Raz Objavljeno 16. maj 2026 Share Objavljeno 16. maj 2026 (urejano) Poleg že omenjenega Ontosa (duhovni naslednik SOMA, ki mi je najljubša igra Frictional Games) mi na pamet pade še Phonopolis (izid 20. maja) od Amanite Design; izgleda obetaven puzzler v distopičnem svetu z za ta studio že kar pričakovano unikatno podobo: 16. maj 2026 uredilo bitje Raz Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 17. maj 2026 Share Objavljeno 17. maj 2026 Poleg glavnega osumljenca sem trd še za 007 in Castlevanio. Navedek Povezava do prispevka
1309976 Objavljeno 17. maj 2026 Share Objavljeno 17. maj 2026 Gothic... čeprav bodo težko ujeli "feeling" prve igre. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 18. maj 2026 Share Objavljeno 18. maj 2026 1309976 reče pred 11 urami: Gothic... čeprav bodo težko ujeli "feeling" prve igre. Počak, da @Konec igre uleti pa začne govorit, da ta rimejk je krneki, ker nima "dvostopenjskega" odpiranja skrinje. Po spominu bi rekel, da si moral naprej pokleknit k skrinji in jo nato še odpret. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.