Skoči na vsebino

[multi] LEGO Batman Legacy of the Dark Knight

Priporočeni prispevki

Od licenčnic sem igral LEGO Star Wars, prvi del, ko je prišel ven, torej 2005. Mi je bil zelo fun. Potem sem probal igrat Lego Indiana Jones, ker mi je franšiza zelo pri srcu, ampak mislim da nisem prišel čez prvi ali drugi level, ker mi je bilo tako dolgočasno :hmm:. So mi pa epicle igre za obiske z otroki, predvsem Lego City Undercover. Sem snel nek 100 % save file in sam to dam gor i gasa :D 

Povezava do prispevka

Lego City Undercover je perfekcija za igranje na WiiU. Ker je kontroler (tisti hecni taveliki) res dobro izkoriščen - igralna mehanika je, da gledaš "skozi" ekran na kontrolerju v TV ekran. Kao nek tapravi (fizični) detektivski gadget.  Tega na PC ni in je izgubljenega pol šarma. Pomoje je Undercover itak ena najboljših Lego iger ever, ker ni po nobeni franšizi ampak je čisto samosvoja. 

Drugače pa mi je Lego Harry 1 in 2 na vrhu lestvice, pa Batman 2 (ker sem tud drugače Batman fan). Netopir Dva je menda sploh ena prvih s pravo open world mapo. Indy 2 je imel sicer že nakazano, ampak tam je bil še "hub".

Za WiiU imam drugače tudi Infinity (ki pa se mi nikoli ni zdel preveč posrečen, pa še cela jeba je bila z zbiranjem figuric), kjer je Lego  poskušal kontrirat Skylanderjem. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
Heretik reče pred 12 urami:

Jaz dobesedno ne štekam a to so normalne igre, al so te lego variante za igre kot neke special olympics?

Pač igre za otroke. Tamali jih res ful poštekajo, jaz sem enkrat na enem obisku dal LEGO Hobita za igrat, sploh niso poznali licence ali karkoli, samo jim je bilo cool. 

LEGO Undercover City pa je tako ... legit dober špil za otroke, neke vrste GTA 5 za 10-letnike. Dobro, jaz sem pri petih letih igral DOOM in pri desetih GTA 3, ali pa Soldier of Fortune pri devetih, ker ga je brat dobil za božično darilo in sem pač cel špil igral zraven (uporabljal sem tipko za skok in počep, true bratski COOP za eno tipkovnico in miško). Pač starejši brat al neki, sam ja, verjetno se da tudi bolje zvozit vzgojo, kot pri devetih prinest domov igrico, kjer se trgajo roke proč s shotgunom, sam I guess da so starši imeli srečo, da sem bil tako najbolj mila oseba na svetu in me to ni sfukalo :D. Če si predstavljam kakšne aggro sošolce iz OŠ, da bi to igral pri devetih, ne vem, če bi šlo tako gladko skozi :D

mr.killer reče pred 11 minutami:

Mislim sej keš imam, sam mal me je vrglo na rit, da je lego batman isto keša kot AAA igre.

Saj LEGO igre so verjetno po budgetu nekje med AA in AAA.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...