dzaver Objavljeno 18. maj 2026 Share Objavljeno 18. maj 2026 GOTY! Jutri igramo! Woo woo 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. maj 2026 Share Objavljeno 18. maj 2026 Se podpišem. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. maj 2026 Share Objavljeno 18. maj 2026 @dzaverA to je isti collectathon, kakor Lego Skywalker Saga, al je kej drugačen princip? A to je pure hype nad novo Lego igro, al si posebej fan Batmana? Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 18. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 18. maj 2026 (urejano) Isto zgleda gameplay kot Batman Arkham igre. Open world peške al pa z avtom, zgodba in miljon stvari za počet + batcave! sem nor batman fan, ampak dobiva zelo proper ocene za Lego igro 18. maj 2026 uredilo bitje dzaver 3 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. maj 2026 Share Objavljeno 18. maj 2026 Bom on the lookout. Lego igre na splošno mi imajo nek neopisljiv šarm. Pri Skywalker Sagi me je zmotilo, da je malo preveč pobiranja kock in premalo proper akcije. Tole bi znalo dogajati na polno. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. maj 2026 Share Objavljeno 18. maj 2026 Jaz sem dobesedno vse Lego igre preigral. Res ni da ni. Pa ne samo na PC, tudi Playstation, WiiU ... Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 18. maj 2026 Share Objavljeno 18. maj 2026 Od licenčnic sem igral LEGO Star Wars, prvi del, ko je prišel ven, torej 2005. Mi je bil zelo fun. Potem sem probal igrat Lego Indiana Jones, ker mi je franšiza zelo pri srcu, ampak mislim da nisem prišel čez prvi ali drugi level, ker mi je bilo tako dolgočasno . So mi pa epicle igre za obiske z otroki, predvsem Lego City Undercover. Sem snel nek 100 % save file in sam to dam gor i gasa Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 18. maj 2026 Share Objavljeno 18. maj 2026 Jaz dobesedno ne štekam a to so normalne igre, al so te lego variante za igre kot neke special olympics? 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. maj 2026 Share Objavljeno 18. maj 2026 Zelo casual igre so. Glavni target audience so mlajši igralci. 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 19. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 19. maj 2026 ke_kit reče pred 6 urami: Zelo casual igre so. Glavni target audience so mlajši igralci. Jst ne maram lego iger 😂 preveč so gay in lahke. to bom igral sam zato ker ni drugega Batman špila. Zgleda fakin sweet 🙈 sem pa mlad 🙈 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 19. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 19. maj 2026 Sem igral zdej ene 2 uri. Če ne bi bil to Batman themed, bi mi ble smeti 😂 nisem jaz za Lego špile hahaha. Ampak bom platiniral cause of obvious reasons. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. maj 2026 Share Objavljeno 19. maj 2026 (urejano) Lego City Undercover je perfekcija za igranje na WiiU. Ker je kontroler (tisti hecni taveliki) res dobro izkoriščen - igralna mehanika je, da gledaš "skozi" ekran na kontrolerju v TV ekran. Kao nek tapravi (fizični) detektivski gadget. Tega na PC ni in je izgubljenega pol šarma. Pomoje je Undercover itak ena najboljših Lego iger ever, ker ni po nobeni franšizi ampak je čisto samosvoja. Drugače pa mi je Lego Harry 1 in 2 na vrhu lestvice, pa Batman 2 (ker sem tud drugače Batman fan). Netopir Dva je menda sploh ena prvih s pravo open world mapo. Indy 2 je imel sicer že nakazano, ampak tam je bil še "hub". Za WiiU imam drugače tudi Infinity (ki pa se mi nikoli ni zdel preveč posrečen, pa še cela jeba je bila z zbiranjem figuric), kjer je Lego poskušal kontrirat Skylanderjem. 19. maj 2026 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 19. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 19. maj 2026 😂 dober špil in dobre reference. Sm šel mimo “lego” elementa. Is fun 1 Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 19. maj 2026 Share Objavljeno 19. maj 2026 Vse lepo in prav ampak 70 ojrov? a smo šli v kurac? 1 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. maj 2026 Share Objavljeno 19. maj 2026 (urejano) Lego igre nikol niso bile poceni. Licenca pač. In v tem primeru celo dvojna (Lego + DC). Tako kot so tudi kocke (pretirano) drage. 19. maj 2026 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 19. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 19. maj 2026 mr.killer reče pred 56 minutami: Vse lepo in prav ampak 70 ojrov? a smo šli v kurac? Mislim sej je proper game sam v lego preobleki 😂 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 19. maj 2026 Share Objavljeno 19. maj 2026 mr.killer reče pred 54 minutami: Vse lepo in prav ampak 70 ojrov? a smo šli v kurac? Uspej v ljfu in ti ga ne bo zmanjkal Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 19. maj 2026 Share Objavljeno 19. maj 2026 PS5 Lover reče pred 3 minutami: Uspej v ljfu in ti ga ne bo zmanjkal Mislim sej keš imam, sam mal me je vrglo na rit, da je lego batman isto keša kot AAA igre. Pač res nisem tak fan, stegnil bi se max 40 EUR, tako da bom počakal Uživajte ob igranju Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 19. maj 2026 Share Objavljeno 19. maj 2026 Heretik reče pred 12 urami: Jaz dobesedno ne štekam a to so normalne igre, al so te lego variante za igre kot neke special olympics? Pač igre za otroke. Tamali jih res ful poštekajo, jaz sem enkrat na enem obisku dal LEGO Hobita za igrat, sploh niso poznali licence ali karkoli, samo jim je bilo cool. LEGO Undercover City pa je tako ... legit dober špil za otroke, neke vrste GTA 5 za 10-letnike. Dobro, jaz sem pri petih letih igral DOOM in pri desetih GTA 3, ali pa Soldier of Fortune pri devetih, ker ga je brat dobil za božično darilo in sem pač cel špil igral zraven (uporabljal sem tipko za skok in počep, true bratski COOP za eno tipkovnico in miško). Pač starejši brat al neki, sam ja, verjetno se da tudi bolje zvozit vzgojo, kot pri devetih prinest domov igrico, kjer se trgajo roke proč s shotgunom, sam I guess da so starši imeli srečo, da sem bil tako najbolj mila oseba na svetu in me to ni sfukalo . Če si predstavljam kakšne aggro sošolce iz OŠ, da bi to igral pri devetih, ne vem, če bi šlo tako gladko skozi . mr.killer reče pred 11 minutami: Mislim sej keš imam, sam mal me je vrglo na rit, da je lego batman isto keša kot AAA igre. Saj LEGO igre so verjetno po budgetu nekje med AA in AAA. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 19. maj 2026 Share Objavljeno 19. maj 2026 dzaver reče pred 4 urami: 😂 dober špil in dobre reference. Sm šel mimo “lego” elementa. Is fun Humor in reference so po navadi svetla plat teh iger. Vsaj meni no. Gameplay on the other hand. 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 19. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 19. maj 2026 (urejano) Najs je narejeno. Misije so fun. Open world je fun. Childhood dreams! vožnja batmobila iz batman returns po gothamu 😍 19. maj 2026 uredilo bitje dzaver Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 19. maj 2026 Share Objavljeno 19. maj 2026 Čakte ma to je isti LEGO batmam iz filmov ali ni tak asshole v tem špilu? Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 19. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 19. maj 2026 Ne, ni tisti iz filmov Lego. Škoda. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 20. maj 2026 Share Objavljeno 20. maj 2026 Asshole Batman je v The Lego Movie igrici. Itak, če pa je direkt po filmu. Samo meni je dobro izpadel (predvsem večno prcanje s Supermanom). Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 20. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 20. maj 2026 Asshole Batman v Lego filmu je goat 2 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 20. maj 2026 Share Objavljeno 20. maj 2026 (urejano) Itak. Saj to pravim. Nouro dobro izpade. Plus da je nonstop nekaj pecal Wyldstyle. (kako so jo prevedli v SLO? Žverca? Al je ostala kar Lucy?) 20. maj 2026 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 21. maj 2026 Share Objavljeno 21. maj 2026 Od LEGO iger imam še Dimensions za PlayStation in nekaj teh dodatnih setov (Batmana, Back 2 the Future, Ghostbusterse, Banananjama ...). Se mi zdi, da je bila ideja dobra ampak je igra zelo hitro flopnila. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 21. maj 2026 Share Objavljeno 21. maj 2026 Bom pogledal cutscenes na youtubu, ker vidim da so dali Matt Berrya za Banea Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 23. maj 2026 Share Objavljeno 23. maj 2026 Če koga mika sprobat, igra je crackana (old school way, ne z bypassom) Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.