ronaldinho Objavljeno 20. maj 2026 Share Objavljeno 20. maj 2026 Še trije tedni do začetka težko pričakovanega (ne zares) SP v Severni in Srednji Ameriki. Rekordnih 48 sodelujočih ekip bo odigralo 104 tekme na 16 prizoriščih, 11 od teh v Murici, tri v Mehiki in dve v Kanadi. Prenapihnjene cene vstopnic, težave s transportom do stadionov, veliko navijačev iz Evrope in JA si tudi ne bo moglo privoščit ali želelo oditi v Ameriko v trenutnih razmerah, tako da lahko pričakujemo tudi napol prazne stadione na kar nekaj tekmah. Ne bom presenečen, če bo z organizacijskega vidika to prvenstvo katastrofa in del mene bi to tudi privoščil Trumpu in Infantinu (manj pa seveda Mehičanom in Kanadčanom, ki so pa itak samo zaradi lepšega zraven). klikni za povečavo https://i.etsystatic.com/28799058/r/il/1f1ddc/7919917943/il_fullxfull.7919917943_gj6i.jpg 6 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 20. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 20. maj 2026 Nekaj največjih favoritov je že objavilo svoje igralce za SP, čeprav so še možne spremembe do 1. junija, če pride do kakšnih poškodb. Ostale reprezentance so zaenkrat sporočile le razširjene liste (z do 55 igralci), dokončen seznam pa bo znan v prihodnjih dneh. Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 20. maj 2026 Share Objavljeno 20. maj 2026 Portugalci so moji favoriti čeprav bo itak Martinez zajebal 😁 Navedek Povezava do prispevka
Karim Objavljeno 20. maj 2026 Share Objavljeno 20. maj 2026 Shakira je v zadnjih 20ih letih veckrat nastopila na SP kakor Italijani. V finalu med polcasoma koncert ala super bowl. 4 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 20. maj 2026 Share Objavljeno 20. maj 2026 (urejano) Nodi reče Dne, 20. 5. 2026 at 12:35: Portugalci so moji favoriti čeprav bo itak Martinez zajebal 😁 najprej zjebal zlato generacijo Belgijcev, zdaj bo pa še portugalski ekvivalent. ronaldinho reče Dne, 20. 5. 2026 at 11:01: Ne bom presenečen, če bo z organizacijskega vidika to prvenstvo katastrofa in del mene bi to tudi privoščil Trumpu in Infantinu (manj pa seveda Mehičanom in Kanadčanom, ki so pa itak samo zaradi lepšega zraven). odkar spremljam fuzbal (SP 1994) mi še ni bilo tako zelo vseeno za turnir. gromozanski fail s povečanjem števila reprezentanc, kar bo prezentiralo z enim kupom res brezveznih tekem, brezvezne skupine, bedna trumpovska Amerika, igranje na 40C+,... pogledal si bom Bosno, Portugalsko (če ne bo siljenja z Ronaldom), malo bom spremljal Hrvaško, polčas Španije, polčas Francije, polčas Angležov (za smeh), potem pa nič do četrtfinala. upam, da se Kanadčani in Mehičani (doubt) lepo izkažejo, to je pa tudi vse. 21. maj 2026 uredilo bitje quessoy 4 Navedek Povezava do prispevka
K-man Objavljeno 20. maj 2026 Share Objavljeno 20. maj 2026 quessoy reče pred 35 minutami: odkar spremljam fuzbal (SP 1994) mi še ni bilo tako zelo vseeno za turnir. Točno moje misli. Toliko malo kot bom tega gledal nisem še nobenega. Če bom gledal 10 tekem bo veliko. Pa sem včasih gledal faking cela prvenstva z vsemi tekmami raznih eksotov 6 Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 20. maj 2026 Share Objavljeno 20. maj 2026 stari smo jst se tud spovnm se SP 98, hype za panini album, tezenje doma da gredo po slikce in visenje pred tv. Evo zdej, kurac, tud ce ne bi blo. Pa tud ni nekega medijskega bombadiranja ? 5 Navedek Povezava do prispevka
K-man Objavljeno 20. maj 2026 Share Objavljeno 20. maj 2026 Ja najbrž mamo že mal poln kurac vsega Včasih fuzbal tud ni bil tako dosegljiv kot je zdaj, zdej ga lahko gledaš 24/7 če ti to zarad kakega čudnega razloga zapaše. Prenasičeno je vse. In pol še prvenstva z vedno več ekipami, tud če ne. 6 Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 20. maj 2026 Share Objavljeno 20. maj 2026 K-man reče pred 32 minutami: Ja najbrž mamo že mal poln kurac vsega Včasih fuzbal tud ni bil tako dosegljiv kot je zdaj, zdej ga lahko gledaš 24/7 če ti to zarad kakega čudnega razloga zapaše. Prenasičeno je vse. In pol še prvenstva z vedno več ekipami, tud če ne. Je že skoraj odločeno da bo naslednje 60 ekip 1 Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 20. maj 2026 Share Objavljeno 20. maj 2026 K-man reče pred 1 uro: Ja najbrž mamo že mal poln kurac vsega Včasih fuzbal tud ni bil tako dosegljiv kot je zdaj, zdej ga lahko gledaš 24/7 če ti to zarad kakega čudnega razloga zapaše. Prenasičeno je vse. In pol še prvenstva z vedno več ekipami, tud če ne. this men je to res uno zgubilo ves čar kot ga poznam iz otroštva/mladosti včasih si mel en derbi za vikend zvečer na TVju, komi čakal tisto tekmo (ponavado HRT2 z legendarnimi komentatorji) pa nobenih statistik, flashscora nič od nič...zjutri lepo sportske novosti al pa nek drug športni cajtng al pa itak ponedejek zvečer PETICA danes neke obskurne 3.lige po tvju pa on demand kok češ kdaj češ...meh 3 1 Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 20. maj 2026 Share Objavljeno 20. maj 2026 lihk teu sm napisat za PETICO prov tak lep spomin ma iz teh osnovnosolskih let, k sm prosu tata, da ne rabm jt se spat, da pogledm se petico Evo to mi je pustu, ostalo pa ob uri spat 3 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 21. maj 2026 Share Objavljeno 21. maj 2026 bom gledal finale če pride messi do finala al pa japonci drugače pa mi je vseeno Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 21. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 21. maj 2026 Nodi reče pred 16 urami: Je že skoraj odločeno da bo naslednje 60 ekip Super, komaj čakam, da na SP vidim še Nauru, Burundi in Laos. Slovenija bo pa še vedno od doma gledala. 2 Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 21. maj 2026 Share Objavljeno 21. maj 2026 Jaz bom gledal samo propad Nemčije Še tretjič zapored izpad iz skupin. Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 21. maj 2026 Share Objavljeno 21. maj 2026 Velik boljš kot Italija. Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 21. maj 2026 Share Objavljeno 21. maj 2026 vlaho reče pred 17 urami: ponedejek zvečer PETICA Shadow reče pred 17 urami: lihk teu sm napisat za PETICO še danes znam zdrdrat na pamet: - Božo Sušec - Italija - Drago Čosić - Nemčija - Željko Vela - Francija - Ivica Blažičko - Anglija - Stjepan Balog - Španija pa tista ena tekma italjanske lige v zgodnjih 1990 nedeljo zvečer, običajno kakšna Sampdoria vs. Bari - pa jaz sem mislu, da sem Boga prijel za jajca. če se je pa slučajno poklopilo, da so prenašali AC Milan (Boban), sem pa itak mislu, da je praznik... zdaj pa SP, Savdska Arabija vs. Zelenortski otoki v Houstonu, kjer se karte prodajajo po 6$, ker noben noče it gledat tega. 5 1 Navedek Povezava do prispevka
K-man Objavljeno 21. maj 2026 Share Objavljeno 21. maj 2026 quessoy reče pred 20 minutami: zdaj pa SP, Savdska Arabija vs. Zelenortski otoki v Houstonu, kjer se karte prodajajo po 6$, ker noben noče it gledat tega. Ravno včeraj sem šel do fotra gledat EL finale. Pa sva šla gledat kake poslastice nas čakajo. Pa sva se ob tejle tekmi prav fajn nasmejala Kdo da fak bo res to gledal? 1 Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 21. maj 2026 Share Objavljeno 21. maj 2026 quessoy reče pred 2 urama: še danes znam zdrdrat na pamet: - Božo Sušec - Italija - Drago Čosić - Nemčija - Željko Vela - Francija - Ivica Blažičko - Anglija - Stjepan Balog - Španija pa tista ena tekma italjanske lige v zgodnjih 1990 nedeljo zvečer, običajno kakšna Sampdoria vs. Bari - pa jaz sem mislu, da sem Boga prijel za jajca. če se je pa slučajno poklopilo, da so prenašali AC Milan (Boban), sem pa itak mislu, da je praznik... zdaj pa SP, Savdska Arabija vs. Zelenortski otoki v Houstonu, kjer se karte prodajajo po 6$, ker noben noče it gledat tega. Balog najbolj dolgočasen komentator v vesolju, od teh novih sta mi ok Šapit in Ivanović 1 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 21. maj 2026 Share Objavljeno 21. maj 2026 Kaj tuchlu ni jasno da pušča Harrija doma Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 22. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 22. maj 2026 nemški Tata Martino 1 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 22. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 22. maj 2026 (urejano) kemik reče pred 16 urami: Kaj tuchlu ni jasno da pušča Harrija doma Zraven je pa Stones, ki je igral 360 minut v PL letos. še Dojčland, meni zgleda tudi precej povprečna ekipa In še sosedi 22. maj 2026 uredilo bitje ronaldinho Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 22. maj 2026 Share Objavljeno 22. maj 2026 ronaldinho reče pred 42 minutami: Zraven je pa Stones, ki je igral 360 minut v PL letos. še Dojčland, meni zgleda tudi precej povprečna ekipa In še sosedi Čudno da ni vzel Belje, Stojkovića ter Mišića iz Dinama... Navedek Povezava do prispevka
schatzi Objavljeno 23. maj 2026 Share Objavljeno 23. maj 2026 ronaldinho reče Dne, 22. 5. 2026 at 11:50: Zraven je pa Stones, ki je igral 360 minut v PL letos. men je še bolj neumno, da niso vzel s sabo gibbs-whitea, ki je imel dobro sezono in je trenutno v top formi Navedek Povezava do prispevka
Kakarotto Objavljeno 24. maj 2026 Share Objavljeno 24. maj 2026 quessoy reče Dne, 21. 5. 2026 at 14:27: še danes znam zdrdrat na pamet: - Božo Sušec - Italija - Drago Čosić - Nemčija - Željko Vela - Francija - Ivica Blažičko - Anglija - Stjepan Balog - Španija LEGENDARNO! Sicer je bil vsem najboljši Sušec, ker je imel res hud kadilski glas in dobre prijave, samo meni je bil najboljši Blažičko, drugi pa Čosić. Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 25. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 25. maj 2026 (urejano) Furija prvič v zgodovini brez igralcev Reala na SP. 25. maj 2026 uredilo bitje ronaldinho 1 Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 26. maj 2026 Share Objavljeno 26. maj 2026 (urejano) Bom jst če noče Rony. Bom za Wero Also Nagatomo ko je zvedel da je callan za svetovno 26. maj 2026 uredilo bitje BlueSan 1 Navedek Povezava do prispevka
Jude Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 če odštejem Anglija - Hrvaška v skupinskem delu težko najdem več kot 3 tekme, ki bi jih želel gledat jaz bom tudi navijal za japonce @BlueSan 2 Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 mja se spanija - urugvaj pa nemcija - curacao. mas prov Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.