[]D [] []V[] []D Objavljeno 23. maj 2026 Share Objavljeno 23. maj 2026 Navedek From the creators publishers of Disco Elysium comes ZERO PARADES – an espionage RPG. You're a brilliant but tormented operant on one final desperate assignment. Gather your broken network, untangle a web of lies, and prove yourself on the world stage - or blow it all up again. https://store.steampowered.com/app/2863680/ZERO_PARADES_For_Dead_Spies/ Kljub vsej drami okoli scummy zaloznika/lastnikov in originalne ekipe, ki je naredila izjemno igrico Disco Elysium, mislim da si ta (zaenkrat edini releasani), "spiritual successor" vseeno zasluzi svojo temo. Po dveh urah lahko tudi sam recem, da je nemogoce da ta igrica nebi zivela v prekletstvu sence Disco Elysiuma. Neizogibno je, da vsak njen bit ocenjujem skozi prizmo "predhodnika". Vsaka mehanika, vsak delcek arta, vsaka vrstica dialoga. Kljub temu zaenkrat mislim, da bo igrica dobra. Zaenkrat piratska verzija lepo dela na Steam Decku. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 23. maj 2026 Share Objavljeno 23. maj 2026 (urejano) Jaz sem včeraj pognal in si rekel: "Samo par minut, toliko da sprobam". Pa sta naenkrat minili dve uri. Sem se pa nekako uspel prepričat, da med igranjem niti malo ne razmišljam o Discu. 23. maj 2026 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.