Skoči na vsebino

Kdaj ste se prvič zavedli, da igrate "slabo/nekakovostno igro"? : D

Priporočeni prispevki

Mislim da je bila dejansko prva Assassin's Creed igra, ki sem jo zavestno izbrisal iz kompa, ker mi je bilo dolgcas in nisem videl smisla v tem. Ker pred tem sem nehal igrat igro samo, ce je priletelo kaj kar me bolj zanimalo. Pa se to sem jo pustil instalirano, ker takrat dobit CDje, loadat itd. je bilo prakticno polovica igralne izkusnje (casovno gledano).

Povezava do prispevka

Se strinjam, težko vprašanje. Prve take izkušnje so bile skoraj zagotovo povezane s hrošči, ne pa neko zgodbovno ali grafično nezadostnostjo. Ko je tebi jasno, kaj je za narediti v igri, samo način, kako se to prevaja iz našega sveta v digitalnega, očitno ni niti približno izpiljen. Npr. kak čuden input glitch.

Izven računalnika pa konzolne igre. Nekaj časa sem imel doma neko neznano kartušno stvar za priklop na TV s parimi 2D arkadami. Ker mi te ne sedejo, bi komot rekel, da je bilo takrat prvič. V bistvu bi še prej lahko rekel za tiste enobarvne arkade/ročne drkalice, kjer je očitno, da je ves čas isti game loop, samo hitreje gre ali pa so ovire bolj goste. Ne najdem slike, ampak podobno temu, s še manj gumbi in manjšim zaslonom.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...