[]D [] []V[] []D Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Steam: https://store.steampowered.com/app/1875580/Mina_the_Hollower/ GOG: https://www.gog.com/en/game/mina_the_hollower Noentiendo: https://www.nintendo.com/us/store/products/mina-the-hollower-switch/ 2 3 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 (urejano) soon e: je vzel kdo na humble bundle? dobiš zraven drm free verzijo? 29. maj 2026 uredilo bitje magični kralj Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 2x umrl v tutorial sekciji, sem velik fan Pol sem moral it delat za šihtsona, komaj čakam, da nadaljujem in pridem v open world Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Je kdo probal tole na Switch 2? Za poleti me res mika tole dat na switch, a se mal bojim da bi znalo biti vse na premalem zaslonu?? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 (urejano) Konec igre reče pred 1 uro: 2x umrl v tutorial sekciji, sem velik fan sem kr nabavil e: what 29. maj 2026 uredilo bitje magični kralj Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Ko končam 007 bom kupo, sam še ne vem na keri platformi. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 (urejano) Jaz bom kar investiral v Switch 2 verzijo. Mi deluje perfect handheld igrica. 29. maj 2026 uredilo bitje Tijuana Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 (urejano) magični kralj reče pred 21 urami: soon e: je vzel kdo na humble bundle? dobiš zraven drm free verzijo? ce koga zanima: ne dobis, samo steam key je edit: i was wrong/nisem opazil na fonu, je tudi drmless download 30. maj 2026 uredilo bitje magični kralj Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 (urejano) Fenomenalna igra Glih prav zafukana, nagrajuje raziskovanje in opazovanje okolice, kul gameplay loop in občutek nadgrajevanja. Dejansko šprica fromsoft souls vibes iz vseh por. Imam šele ene 4 ure igranja, ampak če bo tako do konca, bo metascore povsem zaslužen. 2. junij 2026 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Kako pa ti je vizualno? Ker meni dejansko ni slabo, ful mi je kjut igra, would pixel again . Za razliko od haterjev, je pa meni prav fajn, da je v tem stilu. Drgač pa baje je samo 30 ur za 100 %, kar mi je top tier dolžina za 100 %. Mislim, da bo kar ponosno zraven med letošnjimi GOTY-ji. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 meni je itak ta "8 bit" artstyle nor, big fan igrica mi je pa noro fun, bom igral dalje ceprav sem fuknil 10x v prepad ko sem se zaletel v skale na bregu na drugi strani prepada Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Men pa zgleda grda za popizdit 😂 še dobro da mam oled za več kot jurja, da lahk igram take ps špile 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Konec igre reče pred 38 minutami: Kako pa ti je vizualno? Ker meni dejansko ni slabo, ful mi je kjut igra, would pixel again . Za razliko od haterjev, je pa meni prav fajn, da je v tem stilu. Drgač pa baje je samo 30 ur za 100 %, kar mi je top tier dolžina za 100 %. Mislim, da bo kar ponosno zraven med letošnjimi GOTY-ji. Čisto v redu je. Ajde, kot je rekel Pimp, komot bi naredili malo bolj hi-res grafiko in bi stvar še vedno izgledala stilizirano cute in vse, ampak me osebno ta low res pikslasta podoba sploh ne moti. Edini minus mi je hitrost premikanja. Lahko bi bilo ene 10-20% hitrejše. Tko pa moram ves čas uporabljati burrow, da treversam hitreje. Malo je nadležno. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 30. maj 2026 Share Objavljeno 30. maj 2026 Faking Maxi. Tip sovraži Mino (verjetno ker je ženska). 4 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 30. maj 2026 Share Objavljeno 30. maj 2026 me irl Spoiler Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 30. maj 2026 Share Objavljeno 30. maj 2026 Kaj se tu dogaja 1 Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 30. maj 2026 Share Objavljeno 30. maj 2026 Evo, končno sem dal eno daljšo seanso skozi, boys, legitimen 2026 GOTY kandidat zgleda kot ... no, ene 28 let stara igra? Ne res, uživam kot mali otrok, to je prav igrica za moment, ko je vse_najslabše in rabiš nekaj, da te očara in začara. Kot prvo mi je noro, kaj se da še naredit s piksli — mesto na začetku špila, recimo temu friendly hub, mi je en najboljših hubov ever, res je na simpatičen način nabit z življenje in zanimivimi lokalci; kar itak ni naključje, ker je že Shovel Knight imel to dobro narejeno. Potem open world pa je nasploh poln carskih prizorišč, intrigantnih momentov in carskih vibov, noben odsek mi ni beden ali dolgočasen, ni nekih fillerjev, edino kot Ke_kit tudi jaz po mapi šibam z burrowom, škoda da ni nekega načina za ene 10-20 % hitrejše premikanje, v bistvu točno tako, kot je rekel moj starejši woke brat. Kar pa mi je še posebej fascinantno, pa je to, da igro z veseljem igram na 85-inčni screen. Vzel sem si Switch verzijo iz izključnega razloga, da bi lahko igral handheld, če mi bo grafika preveč low res, sam ne, dejansko se jo z lahkoto igra na oversized screen, prav všeč mi je estetsko. Se vidi, da je vseeno bila estetika narejena dosti premišljeno, ker drugače neki bolj low level pixel indiji mi na TV ne sedejo, ker je scaling ful čuden in nasploh ne izpadejo dobri, dočim Mina zgleda top. Ponovno confirmed moja teorija, da če je art design in style dober, nima veze, kako sodoben tech je za njim. Mi je žal, da sploh podvomim v to, sam včasih me pač sfuka hejt. Skratka ZELO ZA Mino the Hollowerja, sem fan. Kočevc reče pred 6 urami: Kaj se tu dogaja Pogovarjamo se o 2026 GOTY kandidatu, kaj pa pri teb? 3 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 30. maj 2026 Share Objavljeno 30. maj 2026 Konec igre reče pred 39 minutami: 2026 GOTY Tole. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 30. maj 2026 Share Objavljeno 30. maj 2026 Konec igre reče pred 1 uro: . Pogovarjamo se o 1926 GOTY kandidatu, kaj pa pri teb? 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 30. maj 2026 Share Objavljeno 30. maj 2026 cez pet let ko bo na psplus bos drugace zvizgal Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 30. maj 2026 Share Objavljeno 30. maj 2026 Na PSP lus hvali sam woke igrice, k jih drgač ne upa igrat, tako pa pofejka, da pač sproba, k da Sony zastonj 3 Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 31. maj 2026 Share Objavljeno 31. maj 2026 Jebemti Boga i vse svetnike Tole je the shit Nic handholdinga, kaksna razlaga controlsov neki, ne bomo meli igralce za retarde, drz gumb za jump pa bos vidu kaj se zgodi. Kako deluje okolica in platformanje skoz luknje? Haha, znajdi se Kaj je prepad, kaj je del okolice, po cem se da hodit in ostale vizualne zadeve, ne bom lagal, je tu pa tam mal cryptic ugotavljat, 90% zarad tega, ker sem nazadnje podobno stvar igral na GBAju 100 let nazaj in se moram samo navadit artstylea, ki je sicer ful carski. Checkpointi so diabolicno postavljeni, trenutno crkujem 3 screene po tadrugem checkpointu, ker se ocitno ne znam dost efikasno skakat cez prepade pa pol na moving platforme, ki so zraven se gorece. Vijolicni knighti ali kakorkoli se jim ze rece se lahko jebejo parkrat so v tak smesen tight space nasrani, pa zraven se po moznosti on bozo s shieldom, da rata combat po like dveh prvih screenih sweaty as fuck Carsko mi je organsko odkrivanje sveta drgac. Ti secretsi niso nasrani v vsak kot mape, tisto shiny bliskanje na tleh kjer je neki zakopanga mi je zelo vsec. Ter samo odkrivanje mehanik, gyro dagger se da z whipom klofat po luftu in delat combote z njim. To je bla prva mehanika v fajtu, ki sem jo odkril, mind = blown Kaj je s tem letom, sami GOTY kanditati so zuni, CD, StS 2, zdaj se tale jebena 8 bitna podgana, ki krici na vse grlo na vsakem novem screenu BUT WAIT, THERE'S MORE. Isti filing sem imel, ko sem obracal Cultic prvic, pa vem ja, cist drug zanr ampak kar se tice level designa in exploringa vse tako tight in zelo pazljivo sestavljeno. Noro fajn zaenkrat Pa soundtrack, oh fuck yes the soundtrack Direkt zadeli bistvo. 45 sekund - 1 minuta loopane melodije, ki je dovolj catchy in dovolj preprosta, da jo mas v podzavesti po petih minutah igranja. Bolani skillzi skladanja right here, se vidi da majo proper composerje v ekipi oziroma so za to najeli taprav folk. Muska gladko doda +50 pik zraven, minimalno 2 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 31. maj 2026 Share Objavljeno 31. maj 2026 kolkrat si umrl na unih dveh kamehameha supkih juzno od mesta ki snajpata cez prepad? ene 3000 and counting pri meni, vsakic zapanicarim pa v solzah padem v luknjo Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 31. maj 2026 Share Objavljeno 31. maj 2026 Trenutno crkujem na onem gorecem bulevardu po onih taprvih zaklenjenih vratih na gorecih moving platformah, also, ene 4x sem jedu govna spodi pod zemljo, kjer je kljuc za pobrat, ker mi ni bla jasna jumping mehanika :') Nadzora se je treba navadit, seemingly sem pricakoval, da se bo dalo z whipom mahat tut po diagonali, ker lahko hodis v vse smeri, (semizdi) pa je 4 directions only. Na dpad je borderline neigralna, na sticksih je nadzor kulski, ma pa limitacije in cutim, da je ful velik spila trial and error ampak na posten nacin in z nagrajevanjem ponavljanja stageov in okolice, recimo ce crknes po tem, ko ti rata neko pot odpret, semizdi da pol skos ostane odprta + leveling je tut kul, da ne zgubis cist vsega po smrti Edin healing mi se ni cist jasn, pa ona tacetrta opcija, ki se jo da izbrat pri level upu, kaj je tisto? Storage za te zelene male kurwe, ki jih najdes vsepovsod? Pa healing, kako deluje? Plasma flask se ne refilla, ko mlatis po enemyjih? Sem zgleda narobe razumel, on rumen del v HP baru zej vem, da je amount, ki se ga lahko pohealas, ce imas vsaj en flask charge, kdaj se pa le-ta nafila? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 31. maj 2026 Share Objavljeno 31. maj 2026 F5ve Stringed reče pred 1 minuto: Edin healing mi se ni cist jasn, pa ona tacetrta opcija, ki se jo da izbrat pri level upu, kaj je tisto? Storage za te zelene male kurwe, ki jih najdes vsepovsod? Pa healing, kako deluje? Plasma flask se ne refilla, ko mlatis po enemyjih? Sem zgleda narobe razumel, on rumen del v HP baru zej vem, da je amount, ki se ga lahko pohealas, ce imas vsaj en flask charge, kdaj se pa le-ta nafila? 3 flaske mas ki te pohilajo za x x se veca vsakic ko napades enemya na hp baru se vidi kolk te bo pohilala ne spomnim se kaj je cetrti upgrade, jaz vse zlagam v hit bigly Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. maj 2026 Share Objavljeno 31. maj 2026 (urejano) F5ve Stringed reče pred 21 minutami: gyro dagger se da z whipom klofat po luftu in delat combote z njim Evo, tole so pro-tipsi. Hvala sensei. Drugače med traversanjem nosim s sabo sekiro, ker si z njo lahko odpiraš zaprte prehode, tko da jo mečeš preko ovir. Kot je rekel @Konec igre, so vsi biomi fun za popizdit. Vsak ima ful samosvoje mehanike traversanja, ki neverjetno lepo organsko združujejo platfromanje z ugankanjem. Tole so zadeli v nulo. Ledeni biom, kjer ti tla povečajo inercijo in hitrost. Ognjeni biom, kjer si odpiraš pot s kopanjem kanalov za lavo. 31. maj 2026 uredilo bitje ke_kit 1 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. maj 2026 Share Objavljeno 31. maj 2026 Also, res carski liki in moj tip glupega humorja. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. maj 2026 Share Objavljeno 31. maj 2026 Kakšne mate kej statse? To so moji trenutni. Vklopil sem 2 generatorja. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 31. maj 2026 Share Objavljeno 31. maj 2026 F5ve Stringed reče pred 3 urami: Edin healing mi se ni cist jasn, pa ona tacetrta opcija, ki se jo da izbrat pri level upu, kaj je tisto? Storage za te zelene male kurwe, ki jih najdes vsepovsod? Pa healing, kako deluje? Plasma flask se ne refilla, ko mlatis po enemyjih? Sem zgleda narobe razumel, on rumen del v HP baru zej vem, da je amount, ki se ga lahko pohealas, ce imas vsaj en flask charge, kdaj se pa le-ta nafila? aha sem prizgal zdaj tisto cetrto je da kosti spremenis v bonestone (ki ga ne zgubis on death) rosaries iz silksang Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 31. maj 2026 Share Objavljeno 31. maj 2026 ke_kit reče pred 3 urami: Kakšne mate kej statse? Ma kje, lvl 3 komaj Jedva sem si nagruntal platformanje tam po tistem boulevardu, kjer vse gori, tam je ena diabolic jama, kjer mors skocit na moving platform, pred tem pa nacintrat tist balon mid-air, medtem ko te iz druge strani sobe cez kurcev zid snajpa tist dragon statue, (cigar izstrelke lahko klofas iz lufta) pa vmes je en netopir v luftu Mi je pa do zej vedno, ko sem crknil, uspelo dobit sparkse nazaj, edino pri prvem "bossu" v centru mesta sem crknil zaporedoma in valda vidim, da lahko burrowas noter v checkpointe, kjer ma Miki Miska pod zemljo cel hideout Noro zaenkrat. Pa celo mesto, fuck, kolk ene interakcije 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.