Skoči na vsebino

[multi] Mina the Hollower

Priporočeni prispevki

Igra ima "wall run" (burrowaš v steno) in "aerial dash". :avadodo: 

Samo prave trinkete in side arms je treba nabaviti.

Zdaj sem našel enga optional (po moje) bossa, ki me rejpa ko podgano.

Tole ratuje iz ure v uro boljše. :avadodo: 

Aja, pa moje najljubše novo orožje je faking krsta (parry? yes please :D).

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Heretik reče pred 10 minutami:

S kirim orožjem igrate? Jaz sem vzel uno kladivo ma mi je malo žal, dokler windupam jih dobim po pičkici.

Flail. Se mi je zdel najboljši kompromis med hitrostjo in "safe" razdaljo. Kladivo ima premajhen DPS. Sicer mi ima fun moveset z rolanjem, ampak porabiš ful preveč časa, da pobiješ mobe.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Flail valda, ce to govorimo o kopiji bica od Belmont familije

Kladvo je too slow, ne predstavljam si razbijat avtov z njim :D

Tole ratuje kar precej zajebano, ta grassland biome zahteva neko 80's platforming preciznost cez tiste prepade 

Spoiler

Hvala kurcu za marelo tam sred tistih kockastih prepadov :D

Pa vbistvu je kr punishing, ker delam vedno ene in iste napake, pa te neusmiljeno zbrca v rit vse skupi, se v Ossexu nisi varen vsepovsod, fuck sake :D

Povezava do prispevka

haha ne bos verjel da sm dejansko se igral s podobno idejo, sm nasnel full footiga od silksonga za trenirat pa bi pol kak mina video convertal v silksong art style :D cist za foro, da bi vidu kok dobr se da to nardit. sam sm trenutno na drugem koncu sveta pa nimam casa haha

verjetno kak dober video gen ai zadevo hit nardi za PoC, sam odkar ni sore se nism vec kej igral, grok vem da res slopiest slop dela

kle smo o tem debatiral, da bi lahko real time spromptal kak still grafike hoces met v svoji igrici:

nvidia na nek nacin to ze pocne z DLSS 5, tko da nekje cez par let bo DLSS 7 verjetno tocno to ze znal

Povezava do prispevka
Konec igre reče pred 8 minutami:

Kaj ti pišeš, igrica je že upscalana na 4K, na PS5 teče 4K HDR 60FPS 

konec igre piratizira igrice tako da iz prijateljevega racunalnika prekopira ikono iz dekstopa na usb kljucek

haxX0r

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...