Buzzkill Objavljeno 31. maj 2026 Share Objavljeno 31. maj 2026 Hypali ste to igrco, sem skinu sam tolk da bo “za pol” in ode vikend. 007 who? Tle ma vsak jeben ekran neko skrivnost ali foro, noro. 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. maj 2026 Share Objavljeno 31. maj 2026 (urejano) Igra ima "wall run" (burrowaš v steno) in "aerial dash". Samo prave trinkete in side arms je treba nabaviti. Zdaj sem našel enga optional (po moje) bossa, ki me rejpa ko podgano. Tole ratuje iz ure v uro boljše. Aja, pa moje najljubše novo orožje je faking krsta (parry? yes please ). 2. junij 2026 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 31. maj 2026 Share Objavljeno 31. maj 2026 Ste me nahajapali sem si jo še jaz dal nakupovat. Navedek Povezava do prispevka
ngebe Objavljeno 31. maj 2026 Share Objavljeno 31. maj 2026 sem koncno zagnal, sem rekel bom samo poizkusil. ura v trenutku polnoc Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 Jaz sem na poti do drugega svetilnika. Meni je svetoven špil. Combat morem rečt je zafukan ampak glih prav, da imaš motivacijo znova in znova probat dokler ga ne premagaš. Ni kdaj občutka, da to pa nebi bilo fer in je boss OP 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 Jaz grem tudi drugemu towerju, čeprav se vsake tolk časa vrnem nazaj razkrit še skrivnosti za kere sem odkril kako se pride do njih. Crazy crazy fucking igrica, ne morem verjet lol 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 Mapa Spoiler 55% (18 ur). Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 kaj me tiltajo zubati nmj Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 S kirim orožjem igrate? Jaz sem vzel uno kladivo ma mi je malo žal, dokler windupam jih dobim po pičkici. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 flail a ni flail canon weapon iz trailerjev Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 (urejano) Heretik reče pred 10 minutami: S kirim orožjem igrate? Jaz sem vzel uno kladivo ma mi je malo žal, dokler windupam jih dobim po pičkici. Flail. Se mi je zdel najboljši kompromis med hitrostjo in "safe" razdaljo. Kladivo ima premajhen DPS. Sicer mi ima fun moveset z rolanjem, ampak porabiš ful preveč časa, da pobiješ mobe. 1. junij 2026 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 Flail valda, ce to govorimo o kopiji bica od Belmont familije Kladvo je too slow, ne predstavljam si razbijat avtov z njim Tole ratuje kar precej zajebano, ta grassland biome zahteva neko 80's platforming preciznost cez tiste prepade Spoiler Hvala kurcu za marelo tam sred tistih kockastih prepadov Pa vbistvu je kr punishing, ker delam vedno ene in iste napake, pa te neusmiljeno zbrca v rit vse skupi, se v Ossexu nisi varen vsepovsod, fuck sake Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 Katero opcijo pol nabavt? S2 al PS5? Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 A to je resno vprašanje? A misliš, da na PS5 zgleda boljš, al kaj? 4 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 S2 it is. Jebite se. Sam probam.... pa je bila ura pol dvanajstih. 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 priporocam steam lp Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 prosim za koga s SKILL-om, da igrico AI uspcala na 4K in jo zapeče na disketo @[]D [] []V[] []D @Buzzkill hvala! lp Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Samo se disketo najdem Ti jo zapecem z ali brez svinca? 3 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 2. junij 2026 Avtor Share Objavljeno 2. junij 2026 haha ne bos verjel da sm dejansko se igral s podobno idejo, sm nasnel full footiga od silksonga za trenirat pa bi pol kak mina video convertal v silksong art style cist za foro, da bi vidu kok dobr se da to nardit. sam sm trenutno na drugem koncu sveta pa nimam casa haha verjetno kak dober video gen ai zadevo hit nardi za PoC, sam odkar ni sore se nism vec kej igral, grok vem da res slopiest slop dela kle smo o tem debatiral, da bi lahko real time spromptal kak still grafike hoces met v svoji igrici: nvidia na nek nacin to ze pocne z DLSS 5, tko da nekje cez par let bo DLSS 7 verjetno tocno to ze znal 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 DLSS type tehnike bojo to delale brez problemov, verjetno lahko že zdej interno. Če stvar naredi Starfield izgledat kot rl, pol verjetno lahk eni Mini početveri pixle in spremeni barve and shiet. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 bos kupil igrico pa v skatli dobil a4 list na katerem bo napisan prompt za ai da ti zgenerira vse skupaj 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Galko reče pred 1 uro: prosim za koga s SKILL-om, da igrico AI uspcala na 4K in jo zapeče na disketo @[]D [] []V[] []D @Buzzkill hvala! lp Kaj ti pišeš, igrica je že upscalana na 4K, na PS5 teče 4K HDR 60FPS 1 Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Konec igre reče pred 8 minutami: Kaj ti pišeš, igrica je že upscalana na 4K, na PS5 teče 4K HDR 60FPS konec igre piratizira igrice tako da iz prijateljevega racunalnika prekopira ikono iz dekstopa na usb kljucek haxX0r Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Konec igre reče pred 2 urama: Kaj ti pišeš, igrica je že upscalana na 4K, na PS5 teče 4K HDR 60FPS 4k pixels on the screen Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 viddek reče pred 2 urama: konec igre piratizira igrice tako da iz prijateljevega racunalnika prekopira ikono iz dekstopa na usb kljucek haxX0r saj dela to tako Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 (chm in hlp sta samo help datoteki, dela igrica tudi brez tega) Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 sramotno dolgo sem rabo da sem pogruntal rdece skale v lavaland 1 Navedek Povezava do prispevka
ngebe Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 pogruntal kak gres v ogledala, takpoj fasal po nosu, grem raje poiskat drugi tower Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Včeraj je bila pavza, danes komaj čakam, da se skrasim pred Switcha in nadaljujem. Jebeš Wuchang, bo frajla že počakala. Navedek Povezava do prispevka
UnKn0wn Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 magični kralj reče pred 21 urami: bos kupil igrico pa v skatli dobil a4 list na katerem bo napisan prompt za ai da ti zgenerira vse skupaj link do strani s promptom Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.