Skoči na vsebino

[multi] Mina the Hollower

Priporočeni prispevki

Ja meni so tej random secret roomi cancer igric. Najboljše da vse zidove v igri poklikam, ne vem zakaj bi pol sploh igral video igrice, ki naj bi bile zabava, ne pa da je klekljanje v primerjavi s tem vrhunska adrenalinska zabava.

Secreti so mi kul ko ti igra pokaže kje je skrivnost, ti pa moraš malo z dedukcijo, opazovanjem in raziskovanjem prit do cilja.

Povezava do prispevka
Heretik reče pred 13 minutami:

Ja meni so tej random secret roomi cancer igric. Najboljše da vse zidove v igri poklikam, ne vem zakaj bi pol sploh igral video igrice, ki naj bi bile zabava, ne pa da je klekljanje v primerjavi s tem vrhunska adrenalinska zabava.

Secreti so mi kul ko ti igra pokaže kje je skrivnost, ti pa moraš malo z dedukcijo, opazovanjem in raziskovanjem prit do cilja.

saj so vsi "vidni" :D

samo jaz sem realno 70% slep in pol jih ne vidim

tega sem slucajno opazo

Povezava do prispevka

Saj secreti so tle vsi nakazani več ali manj. Stena kero lahko razbiješ je iz drugačnega sprita. Vse kar lahko razbiješ je označeno, in ponavadi je skrivnost "spoilana" na nek način. 

Jaz tudi ne maram skritih zidov, čeprav mi je najljubši gayming moment ever skrit izza DVOJNE SKRITE STENE pizda ti materina Zakijevska genijalac en, Mina mi pa ne da takega viba. Dobri telli so. 

Povezava do prispevka

Hja, ti secretsi so kakor so

Eni so klasicni cryptic bullshit direkt iz strani Nintedon't manuala prvih Zeld iz 80ih ampak mam filing da ko se navadis flowa igre, tut secretsi ratajo nekako bolj organski. Vecina njih vsaj, do zej se nisem imel filinga cryptic bullshita, kar mi je kul

Po vikendu nadaljujemo 🫠🫠

Povezava do prispevka

je bil kdo bolj potrpezljiv kot jaz in ubil nox beast ko ga prvic srecas? namesto v boss fightu? je sploh možno to? :D

ngebe reče pred 16 urami:

tale je nakazan, rumena lisica ti v mestu rece na kaj bodi pozoren

irl si ne zapomnim kaj mi folk rece zakaj mislis da si bom v igrici :D

najdo sem ker mam dovolj exp iz old timey igric (pa risank) ki ti skrijejo vse v razbarvane piksle

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...