Gogy Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Kako se tole lepo odpira, res kot kak vrhunski soulslike. Zdaj sem v prvem stolpu in je malo lažje, ko se nabildaš. Res carsko. Pa mapo sem si nabavil, pomoje numero uno rekvizit za vsako tako špilo, haha Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 bayou Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Prižigam zadnji generator. Ne morem prehvaliti igre. Ves čas vleče na polno. Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Tudi jaz končujem. Res dobro narejena igrica, se mi zdi vsak gradnik ful premišljen. 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 malo mi je kislo da rabis wolfenstein eyes skos, secreti povsod dans sem sou mimo neke random mlake pa vidim flek na sredini probam burrowat secret room Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 5. junij 2026 Share Objavljeno 5. junij 2026 Ja meni so tej random secret roomi cancer igric. Najboljše da vse zidove v igri poklikam, ne vem zakaj bi pol sploh igral video igrice, ki naj bi bile zabava, ne pa da je klekljanje v primerjavi s tem vrhunska adrenalinska zabava. Secreti so mi kul ko ti igra pokaže kje je skrivnost, ti pa moraš malo z dedukcijo, opazovanjem in raziskovanjem prit do cilja. Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 5. junij 2026 Share Objavljeno 5. junij 2026 A ni to pol uganka, ne secret 3 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 5. junij 2026 Share Objavljeno 5. junij 2026 Heretik reče pred 13 minutami: Ja meni so tej random secret roomi cancer igric. Najboljše da vse zidove v igri poklikam, ne vem zakaj bi pol sploh igral video igrice, ki naj bi bile zabava, ne pa da je klekljanje v primerjavi s tem vrhunska adrenalinska zabava. Secreti so mi kul ko ti igra pokaže kje je skrivnost, ti pa moraš malo z dedukcijo, opazovanjem in raziskovanjem prit do cilja. saj so vsi "vidni" samo jaz sem realno 70% slep in pol jih ne vidim tega sem slucajno opazo Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 5. junij 2026 Share Objavljeno 5. junij 2026 Saj secreti so tle vsi nakazani več ali manj. Stena kero lahko razbiješ je iz drugačnega sprita. Vse kar lahko razbiješ je označeno, in ponavadi je skrivnost "spoilana" na nek način. Jaz tudi ne maram skritih zidov, čeprav mi je najljubši gayming moment ever skrit izza DVOJNE SKRITE STENE pizda ti materina Zakijevska genijalac en, Mina mi pa ne da takega viba. Dobri telli so. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. junij 2026 Share Objavljeno 5. junij 2026 Mina nima nobenih skritih zidov. Vse je ravno prav telegrafirano. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 5. junij 2026 Share Objavljeno 5. junij 2026 ke_kit reče Pravkar: Mina nima nobenih skritih zidov. Vse je ravno prav telegrafirano. Raazen če smo bli vsi nategnjeni, in je še cel set dejanskih skrivnosti za skritimi zidovi hehe. 2 Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 5. junij 2026 Share Objavljeno 5. junij 2026 Sej se nisem skliceval na Mino ampak nasploh. Se opravičujem vsem prizadetim Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 5. junij 2026 Share Objavljeno 5. junij 2026 (urejano) Heretik, pazi da nauš anevrizmo dobu pr tem! 5. junij 2026 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 5. junij 2026 Share Objavljeno 5. junij 2026 evo tega mislim da sem slucajno opazo, vecina jih je bolj očitnih 1 Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 5. junij 2026 Share Objavljeno 5. junij 2026 (urejano) Buzzkill reče pred 3 urami: Heretik, pazi da nauš anevrizmo dobu pr tem! Spoiler ja ngl ta je kr grda, sam mi je pa tudi znana, zna bit da sem doživel to. 5. junij 2026 uredilo bitje Heretik Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 5. junij 2026 Share Objavljeno 5. junij 2026 Hja, ti secretsi so kakor so Eni so klasicni cryptic bullshit direkt iz strani Nintedon't manuala prvih Zeld iz 80ih ampak mam filing da ko se navadis flowa igre, tut secretsi ratajo nekako bolj organski. Vecina njih vsaj, do zej se nisem imel filinga cryptic bullshita, kar mi je kul Po vikendu nadaljujemo 🫠🫠 Navedek Povezava do prispevka
ngebe Objavljeno 5. junij 2026 Share Objavljeno 5. junij 2026 magični kralj reče pred 8 urami: evo tega mislim da sem slucajno opazo, vecina jih je bolj očitnih tale je nakazan, rumena lisica ti v mestu rece na kaj bodi pozoren 2 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 5. junij 2026 Share Objavljeno 5. junij 2026 Tako je. In jaz sem našel do zdaj dve taki mlakuži... Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno včeraj ob 13:23 Share Objavljeno včeraj ob 13:23 je bil kdo bolj potrpezljiv kot jaz in ubil nox beast ko ga prvic srecas? namesto v boss fightu? je sploh možno to? ngebe reče pred 16 urami: tale je nakazan, rumena lisica ti v mestu rece na kaj bodi pozoren irl si ne zapomnim kaj mi folk rece zakaj mislis da si bom v igrici najdo sem ker mam dovolj exp iz old timey igric (pa risank) ki ti skrijejo vse v razbarvane piksle Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.