g. Profesor Objavljeno 31. maj 2026 Share Objavljeno 31. maj 2026 uposteval nasvet Ke_Kita; igram oba lika v prvi osebi, in je life saver. spil je über hud, samo kaj ko sele ob 10ih pade tema 3 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 Zvečer pred spanjem igram Doom na PS5, un ta prvi. Kr ne uspem najt vseh skrivnih sob, je pa fun. 1 Navedek Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 po sedmih letih back to WoW, boli me kurac dej degen mode activated 7 Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 New engines Dragon-class di tipo Raider con motori SPL M Combat Engine Mk3 raggiunge una velocità massima di combattimento di 769,2 m/s e una velocità di crociera di 3.076,9 m/s. Navedek Povezava do prispevka
Scar Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Zacutil, da rabim eno linearno zgodbovno zadevo, zacel A Plague Tale: Innocence. Zaenkrat fino 2 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Heidi reče pred 21 urami: po sedmih letih back to WoW, boli me kurac dej degen mode activated A retail? Igral ene dva tedna pa me je minil. Classic zadeve so pa itak polne botov in raznoraznih resource mafij tko da ggwp, time to swipe. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Scar reče pred 43 minutami: Zacutil, da rabim eno linearno zgodbovno zadevo, zacel A Plague Tale: Innocence. Zaenkrat fino tretji del pride kmalu baje 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Letos že Pa prequel bo. 3 Navedek Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Paljo reče pred 2 urama: A retail? Igral ene dva tedna pa me je minil. Classic zadeve so pa itak polne botov in raznoraznih resource mafij tko da ggwp, time to swipe. retail ja, ma mene ne bo minil anytime soon, bivši team že čaka, da začnemo spamat mythic+ pa 100 eur je padlo iz prve za housing decor Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Dobr te blizz cuza. Housing mi je tak janky meme, da se ga nisem pipal, razen tutoriala. Ostalo je pa itak isti shit sam druga barva paleta in kurcev weekly gear threadmill. Raj farmam atlas v PoE2 kot pa prenasat retarde v M+ Navedek Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 se strinjam, sam ne morm iz svoje kože Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Padla zopet v crnino 1 Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Bond 007 - platina padla, igral 25 ur, minilo hitro, všeč praktično vse, mogoče manjka več Hitman-a, je pa tole Uncharted v Bond svetu, ki je narejen zelo dobro. Super editiing in zgodba, ki se zelo dobro odvija, dobro odigrani liki (Bond je odličen - kandidat za novega Bonda v filmih). Veliko opcij za dodajanje map/challangev ala Hitman stil, ki bo igri dodal malo vsebine, ki ji v tem trenutku manjka. po AAA igri vedno prileže malo detoxa, tako da sedaj: Shinobi Art of Vengeance - ekipa Streets of Rage 4 (super igra) s še eno super igro. Kontrole so tight, platforming zabaven, boj je pa A+. Vse skupaj nor paket, nor replay value in seveda luštna platina, kjer je treba vse misije narediji v S rank kakopak. Igra ima nekaj res hudih platform ugank in se kar konkretno namučiš. Trenutno je 15 eur na PS storu, dobiš pa vsaj 25 ur+ zabave brez filerjov. Salt & Santuary - pred leti začel na Viti, ker sem mislil, da bom veliko igral na poti, vendar nikoli nisem preveč maral prenosnih konzol ipd. Sedaj začenjam od začetka in malo switcham med igrama, ker je pacing zelo drugačen. Mogoče največji približek 2d Souls igram. Vem, da je tudi nadaljevanje, ki naj bi bil celo mix med Souls in Monster Hunter igrami, vendar vsaj po opisih zadeva ne dostavi. 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Hattori reče pred 36 minutami: Bond 007 - Veliko opcij za dodajanje map/challangev ala Hitman stil, ki bo igri dodal malo vsebine, ki ji v tem trenutku manjka. Baje bodo čez celo leto dodajali vsebino za izzive 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Poleg Returnala, ki ga en mesec že igram tako, da grem en run mesečno ( ), sem prižgal tudi Callisto Protocol. Sem upal na kakšen simpatičen horror, ampak tole je kar precej ... dolgočasno? Celotno zadevo tretiram kot nek bolj interaktiven film, pa mi je mogoče malo bolj zabavno, ampak realno je zelo 6/10 špil. Also lmao, da ne moreš mappat gumbov na gamepadu po svoje, tako sem primoran sprintat s stiskanjem L1 2 Navedek Povezava do prispevka
Heidi Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Kočevc reče pred 2 urama: Padla zopet v crnino doživljam prijeten sprejem Spoiler Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Heidi reče pred 2 urama: doživljam prijeten sprejem Skrij vsebine Ah, kera nostalgija, to pa Barrens OST. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 crkujem v mina the hollower Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Se vidimo ko boš stara 50, sej to bo čez en teden v WoW času. Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 5. junij 2026 Share Objavljeno 5. junij 2026 Igram The last of us, ne vem kaj bi reku. Solidna igra, ma se moram malo silit igrat, ni uno da bi me lih prikovala ob zaslon. 1 Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 5. junij 2026 Share Objavljeno 5. junij 2026 Neutron gatling mk2 kurwa Navedek Povezava do prispevka
Raz Objavljeno včeraj ob 17:58 Share Objavljeno včeraj ob 17:58 (urejano) Za summer vibese sem dokončal Return to Monkey Island, potem ko sem pred leti prišel nekje do slabe polovice. Sicer čisto fajn point & click avantura, v redu uganke, dosti fan service-a za ljubitelje serije, tudi artstyle, ki se ga je precej skurcalo, mi je bil na koncu nemoteč... ampak moj bog, kako debilen in nezadovoljujoč konec Nočem spoilat preveč, a špil ma enega tistih meta koncev, in to dobesedno najslabšo varianto, k popolnoma razvrednoti predhodno dogajanje - v trenutku, ko pričakuješ veliki finale zadnjega akta Spoiler gre najprej v klasično ''vse so bile samo sanje/domišljija glavnega junaka'' smer, čez 5 min pa se konča s ''sine (ki čez celo igro posluša Guybrushovo zgodbo) oz. igralec, konec te pripovedi je neznan, stvar tvojega zaključka, kar sam s svojo domišljijo zafilaj, kako se je končalo in kaj se je zgodilo z določenimi liki, če se je sploh zgodilo'' Odprti, nedorečeni konci mogoče učinkujejo v proper filmih in literaturi, ampak v eni goofy, feel good 2D avanturi, kot je Monkey Island, mi je takle neposrečen meta obrat (brez kakega pomenljivega komentarja na industrijo/entertainment/medije/karkoli) kr orenk pokvaril končanje igrice včeraj ob 17:59 uredilo bitje Raz Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno včeraj ob 18:14 Share Objavljeno včeraj ob 18:14 Ne vem kaj si pričakoval. To je pač Gilbertova verzija nadaljevanja MI2, ki je imel pravtako wtf konec. Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno včeraj ob 19:30 Share Objavljeno včeraj ob 19:30 (urejano) Raz reče pred 1 uro: Za summer vibese sem dokončal Return to Monkey Island, potem ko sem pred leti prišel nekje do slabe polovice. Sicer čisto fajn point & click avantura, v redu uganke, dosti fan service-a za ljubitelje serije, tudi artstyle, ki se ga je precej skurcalo, mi je bil na koncu nemoteč... ampak moj bog, kako debilen in nezadovoljujoč konec Nočem spoilat preveč, a špil ma enega tistih meta koncev, in to dobesedno najslabšo varianto, k popolnoma razvrednoti predhodno dogajanje - v trenutku, ko pričakuješ veliki finale zadnjega akta Razkrij skrite vsebine gre najprej v klasično ''vse so bile samo sanje/domišljija glavnega junaka'' smer, čez 5 min pa se konča s ''sine (ki čez celo igro posluša Guybrushovo zgodbo) oz. igralec, konec te pripovedi je neznan, stvar tvojega zaključka, kar sam s svojo domišljijo zafilaj, kako se je končalo in kaj se je zgodilo z določenimi liki, če se je sploh zgodilo'' Odprti, nedorečeni konci mogoče učinkujejo v proper filmih in literaturi, ampak v eni goofy, feel good 2D avanturi, kot je Monkey Island, mi je takle neposrečen meta obrat (brez kakega pomenljivega komentarja na industrijo/entertainment/medije/karkoli) kr orenk pokvaril končanje igrice Moj prispevek na to temo iz leta 2022: Navedek Meni je konec dvojke vrhunski, mislim da ponese čar igre na višjo raven. Do konca gre s tem čarobnim duhom igre, katere smisel je, da nagovori in privleče na plan otroka v odraslem človeku. In konec je točno to - konec zabave, gremo nazaj v resnični svet, we were just pretending. V bistvu pa ironično ravno to ohrani resničnost igre, češ "nothing to see here, move along", odraslim vstop prepovedan, oz kot bi reku Kreslin "pustite nam ta svet, čaroben in drugačen", torej ta svet je skrivnost, ohranjena v tihem dogovoru otrok, pššt! Želja, da bi Monkey Island bil, kljub svoji de facto virtualnosti, resničen, je strahopetna lastnost odraslih ljudi, ki obupano težijo po resničnosti in prezirajo domišljijske svetove, v katerih živijo zgolj otroci. Skratka ta "hec", ki prekriva MI je v bistvu njegov ščit, ki ga skriva pred zunanjim svetom, ga ohranja v svoji magični pravljičnosti. Ta svet ne premore več poguma za neulovljivo, neukrotljivo, nepreverljivo itd. včeraj ob 19:30 uredilo bitje Heretik 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno včeraj ob 20:45 Share Objavljeno včeraj ob 20:45 (urejano) Pri Monkey Island avanturcah sploh ni point v koncu igre, važno je potovanje! včeraj ob 20:46 uredilo bitje DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.