Gatsu Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 MIX Summer Showcase – June 1 18:00 PlayStation State of Play — June 2 23:00 Summer Game Fest Live – June 5 23:00 Future Games Show Summer Showcase 2026 – June 6 21:00 PC Gaming Show 2026 – June 6 20:30 Xbox Games Showcase — June 7 19:00 https://www.youtube.com/user/xbox 3 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 ni neki, ampak za par brzostrelka shit postov pa bo 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 1. junij 2026 Avtor Share Objavljeno 1. junij 2026 Seznam the streamov je konkretno večji sam so pač sami neki Black Voice, Cozy stream etc bullshit https://www.gamespot.com/gallery/every-video-game-showcase-to-watch-in-2026/2900-7446/#16 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 Black Voices in Gaming – June 2 <--- Posnetki črncov k razbijajo Gamestop 24/7 al kaj to pomeni? Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 (urejano) hmmmmm, Black Voice stream, mogoče za tale forum še boljša zadeva kot glavni stream, u bistvu @Buzzkill , kaj delaš June 2 at 12 PM PT / 3 PM ET edit: hehehhe evo sem vedel, mislim da bo imel Black voices stream vsaj 2 extra gledalca 1. junij 2026 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 Galko reče pred 1 minuto: hmmmmm, Black Voice stream, mogoče za tale forum še boljša zadeva kot glavni stream, u bistvu @Buzzkill , kaj delaš June 2 at 12 PM PT / 3 PM ET Gledam Black Voice stream obv lol. When black wymxn speak, I listen. 1 Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 1. junij 2026 Share Objavljeno 1. junij 2026 Želja: castlevania belmont curse available now na vsh gejming štacunah. Za vse ostalo me boli kurac k bodo itak kazali sam gaas igre 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 2. junij 2026 Avtor Share Objavljeno 2. junij 2026 Vidim da se folk spet hajpa na PS SoP pol bo pa spet jok in stok ker kot ponavad ne bo nič pretresljivega Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Mene pr PS zanima Wolverine, če bo pa še kej dobrega, pa super. Verjetno ne bodo lih kej novega kazali ampak špile, ki bodo kmalu izšli (npr. Control Resonant al pa Phantom Blade Zero) Navedek Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 a bo GTA 6 trailer 3? if not, dont care. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Chris reče pred 1 minuto: a bo GTA 6 trailer 3? if not, dont care. ne razumem zakaj rabiš trailer za nekaj kar boš zih igral? Navedek Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Weraziel reče pred 9 minutami: ne razumem zakaj rabiš trailer za nekaj kar boš zih igral? kdo je rekel da bom igral? ne nameravam nabavit konzole za eno igro. pomoje bo gta6 letdown napram hypu. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Jaz bom igral in rabim trailer. Hype mašina mora gret ffs. Sploh, rabim ducate ur youtube videjev kjer secirajo dobesedno vsak piksel trailerja. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 pa dobro, boš pa verjetno igral na PCju, ko pride samo ne vem kaj ti pomaga nov trailer? Navedek Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Weraziel reče pred 3 minutami: pa dobro, boš pa verjetno igral na PCju, ko pride samo ne vem kaj ti pomaga nov trailer? Buzzkill reče pred 4 minutami: Hype mašina mora gret ffs. Sploh, rabim ducate ur youtube videjev kjer secirajo dobesedno vsak piksel trailerja. trailer sam po sebi meni ne pomaga nič, mi je pa všeč videt hype. TGG - YouTube tip dobesedno vsak torek pali stream zato da upa da bo trailer prišel ven in s tem mastno služi. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Jaz sam pricakujem MH Wilds expansion nek od oka announcement, mogoce celo mini trailer in to je to 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Spet čutim na vodi da bo BB remake. Jaja, vsakič sem se motil, but this time... 2 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 2. junij 2026 Avtor Share Objavljeno 2. junij 2026 No tega zdej 10000% ne bo še dolgo časa če sploh Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Wilds danes ali pa potem na Summer fest. To sem ultra hyped in mi je vseeno za vse ostalo. Bi bilo pa fajn videt Castlevanio, BB remake in 2 kakopak. Naj še From upade in naznani nekaj, četudi samo tipografijo naslednje igre. 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Ne verjamem, da bo Wilds sedaj. Bolj realistično na SF. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Hattori reče pred 1 uro: Wilds danes ali pa potem na Summer fest. To sem ultra hyped in mi je vseeno za vse ostalo. Bi bilo pa fajn videt Castlevanio, BB remake in 2 kakopak. Naj še From upade in naznani nekaj, četudi samo tipografijo naslednje igre. Summer fest je to kar je v petek? 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 PS State of Play leak pravi da je glavni fokus na Wolverine, Rayman je bil že leakan, največje presenečenje pa naj bi bil en ex-PS3 franšiza, predvideva se da je to Infamous Gow: Faye lol ka bo to jokcanja Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Opa pičke, zdele ob 23:00 je Sony: State of Gay!! Jem pogledal, pričakujem manj kot nič, ma že vem da bom razočaran 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Bo kdo gledal State of Play? Čez pol ure štarta. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Prsti naoljeni, youtube ascii skripte za svastike in kurce ogrete, goveja juha z nudelni se greje Lets fucking go 2 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Takoj je dober event četudi ni dober event 2 Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 In v ozadju sveto pismo Polno opremljen 1 Navedek Povezava do prispevka
Jin Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Valda gledamo. Hype is real. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 IDEMOOO! SMEČEEEE!!! Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Scripted QTE the game Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.