viddek Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Ga.Galko bo dobila danes gobo na faco "Sem videl v igrici" Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 A ni tko da se v RL poserješ ko svinja ko crkneš? In da v starih cajtih niso nosili gat? 20 eur plačam za ta mod 1 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Mom of war zgleda super Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Returnal baba je nekak padla v God of War Production value je thru the roof 2 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 seattle reče pred 4 minutami: Production value je thru the roof Bo dober utube film Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Zakaj je npcju ime Frank Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Žena v rl ne zgleda tako slabo kot v špilu. A naj bi bila stara? Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 "Bossman, we need a character" -"Fuck it, make me a jelly cube" Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Kaj da fak je s to kocko Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 viddek reče pred 2 minutama: "Bossman, we need a character" -"Fuck it, make me a jelly cube" microslop jih je prehtel za 14let Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Kocka je kot Atreasu? Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 viddek reče pred 4 minutami: "Bossman, we need a character" -"Fuck it, make me a jelly cube" Pa ze zdej ma vec karakterja ko pa Boy Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Prebral sem God of War: Wifey Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Kira kislica omg Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 (urejano) Galko reče pred 22 minutami: Zakaj ma baba gobo na faci??? God of Wart 2. junij 2026 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 ke_kit reče pred 1 minuto: God of Wart You take that back! Deborah Ann Woll True Blood je vrhunec rdecelask 2 3 Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 Phantom Blade, ILL, Ace Combat pa Stuntman..to mi je najbolj interesantno za zdej. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 (urejano) Čuden špil ko svinja tale Mum of war. Najprej 15 minut hoje in buildup, ki ne pelje do ničesar Art direction in mega čuden svet, ko da bi vsem 16 mio barvam naenkrat prišlo po faci my little pony igračam Random feature nastopi kratosa, da bodo fani manj jezni Kocka z imenom Frank Smrdi ko nek zmeden walking simulator, čeprav ga produkcija spet žge na vse cilindre Ne vem no, če se gremo woke transformacijo faking God of War sage, mam 100x rajši proper reboot z nabitim nigerjem Biffidusom v starem egiptu, pa nej nakazuje faraonom kako se nagači muca 2. junij 2026 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 2. junij 2026 Share Objavljeno 2. junij 2026 viddek reče pred 27 minutami: You take that back! Deborah Ann Woll True Blood je vrhunec rdecelask Samo glup joke. Občudovati je treba delo, ne umetnika. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 (urejano) Tipi so šli v kurac s tem novim God of Woke. Đizs no. Ko sem poslušal tisti intervju s cuckom bivšim direktorjem… mah. Še en špil k so ga zjebali 😂 v osnovi me ne moti ženska… sam dej pol stran God of War title, res. 3. junij 2026 uredilo bitje dzaver 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 ćakte še 2 dneva pa dobimo taprave bombe god of mom laufej, kak laufej, nič ni tekla v trailerju Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 (urejano) Navedek For anyone wondering, the red god surrounded by flames is Begtse who is the Mongolian Buddhist god of war and the female god is Sekhmet, the Egyptian goddess of war, destruction and healing. To bi lah bil dobr nastavek za naprej, da se še bolj meša različne mitologije. Also, Fey = Morrigan? Celtic goddess of war? 3. junij 2026 uredilo bitje Weraziel Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 (urejano) Pač sorry, ta feminizacija vsega mi gre na bruhanje. Čudno da novi bond v špilu ni ženska. Men je sprožla averzijo ta woke scena, ker povsod tlačijo pedre, woke, feminizem itd. pa sem jaz kao target audience?! Pač nikoli v lajfu, ko sem igral si nisem rekel: joj, zakaj jaz nisem reprezentiran v špilih. Who the fuck cares res. Ne vem no. Sam ljudje z modrimi lasmi se počutijo nereprezentirani k imajo they/them zaimke, ker fakin iščejo pozornost. Plus to: zakaj lahko Kratos zgleda hud, Bond hud… pol pa naredijo Laufey, ki zgleda fakin grdo. Ženska, ki jo igra je lepa. In pol še s tem fakin feminizmom zjebejo še lepo žensko, da slučajno ne bo zgledal lepa in seksi. Ne, ker ženske niso samo to. Ona je tudi mama in žena in mora zgledat grdo al kaj. Ne razumem res. Pol dobiš tovornjakarco ven. 3. junij 2026 uredilo bitje dzaver 2 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Onimusha , Ace Combat 8 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 (urejano) Fayespoken 3. junij 2026 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Buzzkill reče pred 1 minuto: Fayespoken Ko sem jo videl, mi je bilo vse jasno. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 dzaver reče pred 1 uro: Pač sorry, ta feminizacija vsega mi gre na bruhanje. Čudno da novi bond v špilu ni ženska. Men je sprožla averzijo ta woke scena, ker povsod tlačijo pedre, woke, feminizem itd. pa sem jaz kao target audience?! Pač nikoli v lajfu, ko sem igral si nisem rekel: joj, zakaj jaz nisem reprezentiran v špilih. Who the fuck cares res. Ne vem no. Sam ljudje z modrimi lasmi se počutijo nereprezentirani k imajo they/them zaimke, ker fakin iščejo pozornost. Plus to: zakaj lahko Kratos zgleda hud, Bond hud… pol pa naredijo Laufey, ki zgleda fakin grdo. Ženska, ki jo igra je lepa. In pol še s tem fakin feminizmom zjebejo še lepo žensko, da slučajno ne bo zgledal lepa in seksi. Ne, ker ženske niso samo to. Ona je tudi mama in žena in mora zgledat grdo al kaj. Ne razumem res. Pol dobiš tovornjakarco ven. Ful se ne spomnim da bi se kdo pritoževal nad Laufey v God of War Ragnarok? Meni izgleda isto Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Problem 5+ let trajajočih produkcij zna bit ta, da se kulturni vzgibi in reference včasih zelo slabo postarajo. Grda ženska protagonistka in amorfni witty kompanjon je so covid shit. A niso dobili memota da se ga zdej chuda na pune? In gremo bit resni. Kocka. Resno? Kocka? 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Weraziel reče pred 2 minutama: Ful se ne spomnim da bi se kdo pritoževal nad Laufey v God of War Ragnarok? Meni izgleda isto Itak da zgleda isto. Sam pac forumasi so forumasi. Kar se pa same igre tice, zgleda še en tier slabse kot Ragnarok. Mogoce bo tale hack and slash mal bolj hiter in dinamicen combat kul, bomo videli. Me pa igra zanima tko kot Wolverine, hype 1/100 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.