Skoči na vsebino

E3 Wannabe teden: Geoff Show, Xbox, PS State of something etc....

Priporočeni prispevki

Čuden špil ko svinja tale Mum of war.

Najprej 15 minut hoje in buildup, ki ne pelje do ničesar

Art direction in mega čuden svet, ko da bi vsem 16 mio barvam naenkrat prišlo po faci my little pony igračam

Random feature nastopi kratosa, da bodo fani manj jezni

Kocka z imenom Frank

Smrdi ko nek zmeden walking simulator, čeprav ga produkcija spet žge na vse cilindre

Ne vem no, če se gremo woke transformacijo faking God of War sage, mam 100x rajši proper reboot z nabitim nigerjem Biffidusom v starem egiptu, pa nej nakazuje faraonom kako se nagači muca

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka

Tipi so šli v kurac s tem novim God of Woke. Đizs no. Ko sem poslušal tisti intervju s cuckom bivšim direktorjem… mah. Še en špil k so ga zjebali 😂 v osnovi me ne moti ženska… sam dej pol stran God of War title, res. 

uredilo bitje dzaver
  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Navedek

For anyone wondering, the red god surrounded by flames is Begtse who is the Mongolian Buddhist god of war and the female god is Sekhmet, the Egyptian goddess of war, destruction and healing.

To bi lah bil dobr nastavek za naprej, da se še bolj meša različne mitologije.

Also, Fey = Morrigan? Celtic goddess of war?

uredilo bitje Weraziel
Povezava do prispevka

Pač sorry, ta feminizacija vsega mi gre na bruhanje. Čudno da novi bond v špilu ni ženska. Men je sprožla averzijo ta woke scena, ker povsod tlačijo pedre, woke, feminizem itd. pa sem jaz kao target audience?! Pač nikoli v lajfu, ko sem igral si nisem rekel: joj, zakaj jaz nisem reprezentiran v špilih. Who the fuck cares res. Ne vem no. Sam ljudje z modrimi lasmi se počutijo nereprezentirani k imajo they/them zaimke, ker fakin iščejo pozornost. Plus to: zakaj lahko Kratos zgleda hud, Bond hud… pol pa naredijo Laufey, ki zgleda fakin grdo. Ženska, ki jo igra je lepa. In pol še s tem fakin feminizmom zjebejo še lepo žensko, da slučajno ne bo zgledal lepa in seksi. Ne, ker ženske niso samo to. Ona je tudi mama in žena in mora zgledat grdo al kaj. Ne razumem res. Pol dobiš tovornjakarco ven. 

uredilo bitje dzaver
  • Račka +1 2
  • Na jagodo +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
dzaver reče pred 1 uro:

Pač sorry, ta feminizacija vsega mi gre na bruhanje. Čudno da novi bond v špilu ni ženska. Men je sprožla averzijo ta woke scena, ker povsod tlačijo pedre, woke, feminizem itd. pa sem jaz kao target audience?! Pač nikoli v lajfu, ko sem igral si nisem rekel: joj, zakaj jaz nisem reprezentiran v špilih. Who the fuck cares res. Ne vem no. Sam ljudje z modrimi lasmi se počutijo nereprezentirani k imajo they/them zaimke, ker fakin iščejo pozornost. Plus to: zakaj lahko Kratos zgleda hud, Bond hud… pol pa naredijo Laufey, ki zgleda fakin grdo. Ženska, ki jo igra je lepa. In pol še s tem fakin feminizmom zjebejo še lepo žensko, da slučajno ne bo zgledal lepa in seksi. Ne, ker ženske niso samo to. Ona je tudi mama in žena in mora zgledat grdo al kaj. Ne razumem res. Pol dobiš tovornjakarco ven. 

Ful se ne spomnim da bi se kdo pritoževal nad Laufey v God of War Ragnarok? Meni izgleda isto

Povezava do prispevka

Problem 5+ let trajajočih produkcij zna bit ta, da se kulturni vzgibi in reference včasih zelo slabo postarajo. 

Grda ženska protagonistka in amorfni witty kompanjon je so covid shit. A niso dobili memota da se ga zdej chuda na pune? :D 

In gremo bit resni. Kocka. Resno? Kocka? 

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 2 minutama:

Ful se ne spomnim da bi se kdo pritoževal nad Laufey v God of War Ragnarok? Meni izgleda isto

Itak da zgleda isto. Sam pac forumasi so forumasi.

Kar se pa same igre tice, zgleda še en tier slabse kot Ragnarok. Mogoce bo tale hack and slash mal bolj hiter in dinamicen combat kul, bomo videli. Me pa igra zanima tko kot Wolverine, hype 1/100

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...