Skoči na vsebino

E3 Wannabe teden: Geoff Show, Xbox, PS State of something etc....

Priporočeni prispevki

meni je bila nova Lara trilogija zelo mid igrica, od teh akcijskih semi-open world spektaklov ti takoj naštejem deset boljših :)

ampak tale Remake mi je izgledal pa BEAST, dobro izgleda, imam dober filing, plus zdi se mi da so kar dobro zadeli Larin karakter (sploh joške)

tko da dobro da si spomnil, to je bila kar ena od bolj hype najav ja :) 

Povezava do prispevka

Imam soft (ali hard) spot glede Lare, ker sem trojko demo špilal kot mulc. Sem se tresel vsakič, ko je iz luknje ali ovinka skočil Zulu. :D Takrat sem za njih sicer uporabljal izraz na N. :rofl:

Ampak daj naštej 10 boljših, ker iščem nove špile, ki jih bom začel in ne končal.

uredilo bitje shure
Povezava do prispevka
shure reče pred 1 uro:

Imam soft (ali hard) spot glede Lare, ker sem trojko demo špilal kot mulc. Sem se tresel vsakič, ko je iz luknje ali ovinka skočil Zulu. :D Takrat sem za njih sicer uporabljal izraz na N. :rofl:

Ampak daj naštej 10 boljših, ker iščem nove špile, ki jih bom začel in ne končal.

God Of War 2018

God of War: Ragnarok

Black Myth: Wukong

Uncharted 4

Uncharted: Lost Legacy

Batman: Arkham Asylum

Batman: Arkham City

Last of Us 1

Last of Us 2

Resident Evil 4 R

Resident Evil Village

Horizon Zero Dawn 1

Ni vse čist apples to apples, ampak je nek take semi-openish akcijski stil

Še novi Indiana Jones Circle of neki neki deluje tudi cool in podobno in še enak pustolovski žanr, sam tistega pa nisem špilal

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka

Saj pravim da niso jabolka in jabolka, ampak da je nek miks med linearnimi akcijakimi sekvencami in semiopen worldom, kjer lahk mal raziskuješ, delaš side aktivnosti in pa se valda streljaš / tepeš. 

Hmmmm, Elden Ring praviš, hm hm hmmmm... mogoče še bolj Sekiro, če tko pomislim.

Povezava do prispevka

Pomoje imam problem:

Navedek

God Of War 2018 done

God of War: Ragnarok abandon

Black Myth: Wukong semPussy

Uncharted 4 done

Uncharted: Lost Legacy done

Batman: Arkham Asylum done

Batman: Arkham City copyPaste

Last of Us 1 abandon

Last of Us 2 nopeZombies

Resident Evil 4 R nopeZombies

Resident Evil Village nopeZombies

Horizon Zero Dawn 1 abandon|boring

uredilo bitje shure
Povezava do prispevka
shure reče pred 8 minutami:

Ne, Indy mi je bil dober in nimam pripomb. Kaj je boljšega, kot mlatit Lahe.:D

Black Myth Wukong je med bolj lažjimi špili če bi naprimer primerjal z God of War in Soulslike špili, je zih med lažjimi. Bi bilo škoda, da to fališ :) 

Povezava do prispevka
Galko reče pred 4 urami:

meni je bila nova Lara trilogija zelo mid igrica, od teh akcijskih semi-open world spektaklov ti takoj naštejem deset boljših :)

ampak tale Remake mi je izgledal pa BEAST, dobro izgleda, imam dober filing, plus zdi se mi da so kar dobro zadeli Larin karakter (sploh joške)

tko da dobro da si spomnil, to je bila kar ena od bolj hype najav ja :) 

Meni pa trailer deluje dosti fake & gay, me čudi, da ti je všeč, dejansko mi deluje bolj fake & gay kot prejšnja Larina trilogija. Joške so pa cool ja

Povezava do prispevka
Gapi182 reče pred 48 minutami:

Elden ring je 3x lažji od Wukonga.

Malenia, Promised Consort, kačon v DLCju, ovi ki jaha v DLCju mi je vse težje kot karkoli v Black Myth Wukong.

Elden Ring nima tok dobrga invisibility spella al pa nima, da lahko freezaš nasprotnika in ga 100x s palco po pesi. Black Myth Wukong nima tok opcij kot ER, so pa tiste opcije dost bolj OP. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...