ke_kit Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Nisem, prišel do tja v igri. A to ma dejansko dve levi roki? Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Drgač da ma dve levi roki, je men kar carska fora, dejansko me bo nahypala za igrat Death Stranding 2, malo pogrešam te Kojimine pičkarije Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 A je to subliminal sporocilo "ta dohtarca ima dve levi roki"? What does it mean?! Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Na wait. Dve desni ma. Strong woman. Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Gledam Sony konfo. Wolverine zgleda res dolgočasno in lame. Rayman zgleda cool, sam zakaj mora to bit remake? Na uč zgleda ful nove vsebine. Saj tudi v Legends so dal polovico vsebine od Origins. Naredili bi nov del, da se franšiza nadaljuje 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Ne pozabit propheta 2 Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 (urejano) Kaj pa Lara remake? Meni dejansko izgleda zanimivo, ker mi je bila nova trilogija dobra, kljub hejtanju tu gor. Remasterji so mi pa preveč zastareli. Tole pa izgleda nekje vmes po gameplayu. 4. junij 2026 uredilo bitje shure Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 meni je bila nova Lara trilogija zelo mid igrica, od teh akcijskih semi-open world spektaklov ti takoj naštejem deset boljših ampak tale Remake mi je izgledal pa BEAST, dobro izgleda, imam dober filing, plus zdi se mi da so kar dobro zadeli Larin karakter (sploh joške) tko da dobro da si spomnil, to je bila kar ena od bolj hype najav ja Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 (urejano) Imam soft (ali hard) spot glede Lare, ker sem trojko demo špilal kot mulc. Sem se tresel vsakič, ko je iz luknje ali ovinka skočil Zulu. Takrat sem za njih sicer uporabljal izraz na N. Ampak daj naštej 10 boljših, ker iščem nove špile, ki jih bom začel in ne končal. 4. junij 2026 uredilo bitje shure 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Un slovenski Uncharted (Slavcharted) + 9 nenapovedanih nadaljevanj Iz glave lahko rečem, da mi je Uncharted Lost Legacy zih bil ljubši od TR trilogije. Nimam pa pojma kaj je bilo še podobnega semi-open world. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 To da se kri po 5 sekundah spuca iz wolverina je mega wack in cannot unsee. Mogoce bom probal ce bo kdaj zastojn na PSP lus, ni pa nujno Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Kera katastrofa od eventa je naslednja na koledarju? Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 (urejano) shure reče pred 1 uro: Imam soft (ali hard) spot glede Lare, ker sem trojko demo špilal kot mulc. Sem se tresel vsakič, ko je iz luknje ali ovinka skočil Zulu. Takrat sem za njih sicer uporabljal izraz na N. Ampak daj naštej 10 boljših, ker iščem nove špile, ki jih bom začel in ne končal. God Of War 2018 God of War: Ragnarok Black Myth: Wukong Uncharted 4 Uncharted: Lost Legacy Batman: Arkham Asylum Batman: Arkham City Last of Us 1 Last of Us 2 Resident Evil 4 R Resident Evil Village Horizon Zero Dawn 1 Ni vse čist apples to apples, ampak je nek take semi-openish akcijski stil Še novi Indiana Jones Circle of neki neki deluje tudi cool in podobno in še enak pustolovski žanr, sam tistega pa nisem špilal 4. junij 2026 uredilo bitje Galko 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Elden ring je tudi boljsi od Lare, pa Forza Horizon, Ace Combat...če že mečemo vse skupaj v isti koš Kva so to neke hecne primerjave Sicer pa Lara ni nek presežek, je pa čisto solidna trilogija. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Saj pravim da niso jabolka in jabolka, ampak da je nek miks med linearnimi akcijakimi sekvencami in semiopen worldom, kjer lahk mal raziskuješ, delaš side aktivnosti in pa se valda streljaš / tepeš. Hmmmm, Elden Ring praviš, hm hm hmmmm... mogoče še bolj Sekiro, če tko pomislim. Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 (urejano) Pomoje imam problem: Navedek God Of War 2018 done God of War: Ragnarok abandon Black Myth: Wukong semPussy Uncharted 4 done Uncharted: Lost Legacy done Batman: Arkham Asylum done Batman: Arkham City copyPaste Last of Us 1 abandon Last of Us 2 nopeZombies Resident Evil 4 R nopeZombies Resident Evil Village nopeZombies Horizon Zero Dawn 1 abandon|boring 4. junij 2026 uredilo bitje shure Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Hmmm problemi indeed Kaj pa novi Indy? 1 Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Galko reče pred 3 minutami: Hmmm problemi indeed Kaj pa novi Indy? To bo pa reko: FPS fuj Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Ne, Indy mi je bil dober in nimam pripomb. Kaj je boljšega, kot mlatit Lahe. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 shure reče pred 8 minutami: Ne, Indy mi je bil dober in nimam pripomb. Kaj je boljšega, kot mlatit Lahe. Black Myth Wukong je med bolj lažjimi špili če bi naprimer primerjal z God of War in Soulslike špili, je zih med lažjimi. Bi bilo škoda, da to fališ 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Jutri od 23h dalje je Summerfest, pričakuje se večinoma špile, ki so že najavljeni pa en "just one more thing" 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Weraziel reče pred 4 minutami: en "just one more thing" Ooooo, it's confirmed boys! Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Buzzkill reče pred 7 minutami: Ooooo, it's confirmed boys! Ja glavni rumour je najava za novi FromSoft špil, ki ga še nismo videli Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 V torek je pa Nintendo Direkt mende. Mo vidli, če je Ocarina Remake resničen. 1 Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Weraziel reče pred 57 minutami: Black Myth Wukong je med bolj lažjimi špili če bi naprimer primerjal z God of War in Soulslike špili, je zih med lažjimi. Bi bilo škoda, da to fališ Elden ring je 3x lažji od Wukonga. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 V Elden Ringu lahko veliko bolj manipuliras lako tezko bo kaj, v Wukiju nimas tolk orodij. Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Galko reče pred 4 urami: meni je bila nova Lara trilogija zelo mid igrica, od teh akcijskih semi-open world spektaklov ti takoj naštejem deset boljših ampak tale Remake mi je izgledal pa BEAST, dobro izgleda, imam dober filing, plus zdi se mi da so kar dobro zadeli Larin karakter (sploh joške) tko da dobro da si spomnil, to je bila kar ena od bolj hype najav ja Meni pa trailer deluje dosti fake & gay, me čudi, da ti je všeč, dejansko mi deluje bolj fake & gay kot prejšnja Larina trilogija. Joške so pa cool ja 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 4. junij 2026 Share Objavljeno 4. junij 2026 Gapi182 reče pred 48 minutami: Elden ring je 3x lažji od Wukonga. Malenia, Promised Consort, kačon v DLCju, ovi ki jaha v DLCju mi je vse težje kot karkoli v Black Myth Wukong. Elden Ring nima tok dobrga invisibility spella al pa nima, da lahko freezaš nasprotnika in ga 100x s palco po pesi. Black Myth Wukong nima tok opcij kot ER, so pa tiste opcije dost bolj OP. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.