[]D [] []V[] []D Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 lol god of war who? Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 (urejano) Laufej stran. 3. junij 2026 uredilo bitje Buzzkill 1 6 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 3. junij 2026 Avtor Share Objavljeno 3. junij 2026 God of Bore: The next snoozefest fak ne znam povedat kok nenavdahnjeno in dolgocasno zgleda vse skupi 1 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Una dva bogova sicer zgledata dobro ampak tale uvodna sekvenca me zaenkrat ni prepričala. Gameplay bo zih hud ker pač SSM, sam za 70$ se bodo moral mal bolj potrudit... Vseeno mislim da tole ne bo wait for PS+ ampak wait for sale tko ko GoY. Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Sam bi res mogl it enkrat do konca in dal še naslov God of War: Wifey Pol folku nebi blo nč jasn, neka feminizacija sam se istočasno delajo norca sami iz sebe, škoda ker so bli res close Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 vsi hejterji se motite, tole bo fire Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 kid666 reče pred 7 minutami: vsi hejterji se motite, tole bo fire po Ragnarok se bojim da bo zgodba nekaj neumnega combat ne morejo zajebati, samo če bo spet veliko delov kjer se počasi premikaš z unskippable pogovori bi znal to ubit kakršenkoli hype za next gow špil, celo za remake Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 ja ne more bit igrica turnt up na 11 od štarta do kraja pacing pa to ne vem pa kaj je blo nemunega pr ragnaroku Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Buzzkill reče pred 1 minuto: uuu, evo antiwoke retardi so že zalaufal svoje grifterske mašine Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Temu mocap mašine in Alannah Pierce kot pisateljica, what could ever fail lol 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 kid666 reče pred 3 minutami: ja ne more bit igrica turnt up na 11 od štarta do kraja pacing pa to ne vem pa kaj je blo nemunega pr ragnaroku well špil se imenuje Ragnarok in tega ne doživimo, začetek God of War 3 je bil bolj Ragnarok kot to kar smo dobili dolge unskippable sekvence, ki res ne dodajo nič posebnega zgodbi, ampak so kao "zgodba" dost velko število nekih novih likov, ki so večinoma pozabljivi razen "the bad guys" familija in Tyr neizkoriščen Loki, večina njegovih sekvenc mi je bila odveč v primerjavi z Gow2018 je blo kr velko razočaranje, tud če mi je Thor bil zakon. en DLC ima potem boljšo zgodbo kot Ragnarok 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Buzzkill reče Pravkar: Temu mocap mašine in Alannah Pierce kot pisateljica, what could ever fail lol Mogoče kdo ve, a je Faye umrla od starosti? Ker potem bi razumel, da bi bila stara v novem špilu. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 (urejano) To pa bi bila zmaga, ker ce kaj rabis za refresh steroid macho bog vojne ki ubija druge bogove je geriatrično ženšče in heckin’ chungus cube. Jaz, Kid666 in ekipa smo excited as fuck, diletirali si bomo fronthole v pricakovanju 3. junij 2026 uredilo bitje Buzzkill 3 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 fric reče pred 2 minutama: Mogoče kdo ve, a je Faye umrla od starosti? Ker potem bi razumel, da bi bila stara v novem špilu. A ni blo v Ragnarok nekaj omenjeno, da je stalno imela bitke s Thorom? Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Buzzkill reče pred 3 minutami: Temu mocap mašine in Alannah Pierce kot pisateljica, what could ever fail lol Tule je intervju z njo in bi rekel da tistale fotka gor ni glih čist frišna. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Obviously, če vprašate Maksija je že 11 let čez the wall Za 41letnico še vedno izgleda mlada tbf 2 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Glede direktorice špila, žena ni ravno nova. 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Gatsu reče pred 10 minutami: Tule je intervju z njo in bi rekel da tistale fotka gor ni glih čist frišna. Huda ful. V špilu pa vleče na Spidey Mary Jane. Mogoče bojo spet širili zgodbo, da se ne da realistično mocapat igralcev, dokler obstaja Death Stranding 2. Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Jaz sem načeloma ful anti woke za igre, ampak tokrat me nič ne triggera in mi zgleda kul, kar so prikazali. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Buzzkill reče pred 4 minutami: Huda ful. V špilu pa vleče na Spidey Mary Jane. Mogoče bojo spet širili zgodbo, da se ne da realistično mocapat igralcev, dokler obstaja Death Stranding 2. Ne vem no v špilu men zgleda tak ko zdej irl s tem da je pač v določenih kadrih zarad nič osvetlitve čudna. Bi pa tud jaz raje videl njo iz True Blood Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 (urejano) bitsurugi reče pred 9 minutami: Jaz sem načeloma ful anti woke za igre, ampak tokrat me nič ne triggera in mi zgleda kul, kar so prikazali. Največji problem špila je dobro že Buzzkill izpostavil, da bo zadeva zdrsela iz spomina po parih mesecih. Tako kot je Ragnarok. 3. junij 2026 uredilo bitje fric Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Reddit chungus cube je stokrat bolj sporen od nje. Ideja Faye protagonistke je itak retardirana od zacetka, tko kot bo Atreus v GoW proper. Problem je v ekipi ki to dela in ni je tehnicne resitve in fun gameplaya ki trumpa retardirane kreatorje, never was. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ samo_hren Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 A to pomeni, da ne boš igral? Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Itak da bom igral, ne serjem o igrah kere ne mislim igrat in za kere nisem publika. Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Itt folk ki se pretvarja da so vsi deli po GoW 3 sploh vredni GoW naslova Ze prejsnja dva dela sta bila snoozefest / experience stil igrice Ta del bo nekaj cisto istega samo da bo namesto albinisticnega geriatricnega nigerja pac rosasta menopavzalna cubeloverka Casi ko se v ozadju dere TO TELOS ARHIZI vmes ko ti testosteron sprica cez oci so mimo 1 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Buzzkill reče pred 50 minutami: Temu mocap mašine in Alannah Pierce kot pisateljica, what could ever fail lol oh wow ,gejmerji spet dokazujejo da še v lajfu niso vidl RL ženske 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. junij 2026 Share Objavljeno 3. junij 2026 Ouch, tranđe na aparatih, literally genociding them. Kaj ti misliš da lahko na pogled določiš kaj je ženska? Jaz si ne upam rečt kaj nekdo čuti da je. Bigot en navaden si, evo. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.