Skoči na vsebino

[PS5] God of War Laufey

Priporočeni prispevki

kid666 reče pred 7 minutami:

vsi hejterji se motite, tole bo fire

po Ragnarok se bojim da bo zgodba nekaj neumnega

combat ne morejo zajebati, samo če bo spet veliko delov kjer se počasi premikaš z unskippable pogovori bi znal to ubit kakršenkoli hype za next gow špil, celo za remake

Povezava do prispevka
kid666 reče pred 3 minutami:

ja ne more bit igrica turnt up na 11 od štarta do kraja

pacing pa to

ne vem pa kaj je blo nemunega pr ragnaroku

well špil se imenuje Ragnarok in tega ne doživimo, začetek God of War 3 je bil bolj Ragnarok kot to kar smo dobili

dolge unskippable sekvence, ki res ne dodajo nič posebnega zgodbi, ampak so kao "zgodba"

dost velko število nekih novih likov, ki so večinoma pozabljivi razen "the bad guys" familija in Tyr

neizkoriščen Loki, večina njegovih sekvenc mi je bila odveč

v primerjavi z Gow2018 je blo kr velko razočaranje, tud če mi je Thor bil zakon. en DLC ima potem boljšo zgodbo kot Ragnarok

Povezava do prispevka

To pa bi bila zmaga, ker ce kaj rabis za refresh steroid macho bog vojne ki ubija druge bogove je geriatrično ženšče in heckin’ chungus cube.

Jaz, Kid666 in ekipa smo excited as fuck, diletirali si bomo fronthole v pricakovanju 

image.thumb.png.afd20b19dd3f2df6a2174f8b945e94f8.png

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 4 minutami:

Huda ful. V špilu pa vleče na Spidey Mary Jane. Mogoče bojo spet širili zgodbo, da se ne da realistično mocapat igralcev, dokler obstaja Death Stranding 2. 

Ne vem no v špilu men zgleda tak ko zdej irl s tem da je pač v določenih kadrih zarad nič osvetlitve čudna. Bi pa tud jaz raje videl njo iz True Blood ;) 

Povezava do prispevka
bitsurugi reče pred 9 minutami:

Jaz sem načeloma ful anti woke za igre, ampak tokrat me nič ne triggera in mi zgleda kul, kar so prikazali. 

Največji problem špila je dobro že Buzzkill izpostavil, da bo zadeva zdrsela iz spomina po parih mesecih. Tako kot je Ragnarok.

Image

uredilo bitje fric
Povezava do prispevka

Itt folk ki se pretvarja da so vsi deli po GoW 3 sploh vredni GoW naslova

Ze prejsnja dva dela sta bila snoozefest / experience stil igrice

Ta del bo nekaj cisto istega samo da bo namesto albinisticnega geriatricnega nigerja pac rosasta menopavzalna cubeloverka

Casi ko se v ozadju dere TO TELOS ARHIZI vmes ko ti testosteron sprica cez oci so mimo

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...