Skoči na vsebino

[PS5] God of War Laufey

Priporočeni prispevki

Weraziel reče pred 57 minutami:

well špil se imenuje Ragnarok in tega ne doživimo, začetek God of War 3 je bil bolj Ragnarok kot to kar smo dobili

dolge unskippable sekvence, ki res ne dodajo nič posebnega zgodbi, ampak so kao "zgodba"

dost velko število nekih novih likov, ki so večinoma pozabljivi razen "the bad guys" familija in Tyr

neizkoriščen Loki, večina njegovih sekvenc mi je bila odveč

v primerjavi z Gow2018 je blo kr velko razočaranje, tud če mi je Thor bil zakon. en DLC ima potem boljšo zgodbo kot Ragnarok

ja gow 2018 je zgodbovno mal jači čeprav je scope mal ožji pa Loki je res tečen kot vsak tinejdžer

overall pa pač ni sopranovi, sam je še zmeri up there kar se fabul v igricah tiče IMHO (sm pa fan nordijske mitologije, tko da bonus points)

Povezava do prispevka

jaz sem bil pri temu Mum of War revelau najbolj frapiran, kako lahko narediš tako dolgočasen in brezvezen intro ter kako si lahko takšen antitalent, da delaš 10 minut (mega dolgočasnega) buildupa za dobesedno nič.

Pa pustimo zdej da je glavni NPC kocka z imenom Frenk (they / them), pa da so šli tlačiti neko mtko za protagonistko v franšizo, je definicija brutal homoerotične man on man akcije s sekirami za 18 letne mulce, pa pusitmo tudi kako so cameoti od Kratosa posiljeni in slabo narejeni.

Ta del, kako svinjsko slabo je režiran in narejen uvod in kako nenormalno DOLGOČASNO je vse skupaj, me je prov uno, fuknil na rit.

Ene 5x sem se vmes spomnil na uporabnika @[]D [] []V[] []D in kako neskončno mora zadeva smrdeti šele njemu, če sem že jaz umiral zraven od tuge, pa imam oba nova GoW-a na Polici :D :D :D DVD, če se ti je včeri ponoči kolcalo - sori :D 

• Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
viddek reče pred 41 minutami:

Itt folk ki se pretvarja da so vsi deli po GoW 3 sploh vredni GoW naslova

Ze prejsnja dva dela sta bila snoozefest / experience stil igrice

se ne strinjam, Gow 2018 je kot to kar se nameni biti res high marks igra, nek Zeldalite v God of War preobleki

mi je kul, da nismo dobili še en "jaz sem jezen grk z verigami" špil, mislm da je blo 6 jeznih, brutalnih iger v Grčiji dovolj, mehanično so tastari špili meni že takrat bili dost uninspired, sploh v primerjavi z Devil May Cry

največji minus je to, da se je izgubila brutalnost (+ kolosalni fajti), samo mi je res cel mood GOW 2018 bil odlično izveden

ne bom rekel, da tvoje mnenje ni valid, ker štekam, ampak vsaj Gow 2018 bom branil, meni je blo kul nekaj drugačnega igrati z starejšim, mirnejšim Kratosom. Pri Ragnarok se mi je pa že zdelo, da je vse ratalo nekam Marvel type slop in mi ni dogajala zgodba ne emocionalno, ne po dogajanju

večje vprašanje je, a bodo dovolj zvesti izvirnikom, ko bodo izdali remake? čist brez zajebancije, če bo Kratos brez iste brutalnosti bo Santa Monica potem hitro zaprla studio. 

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 1 minuto:

največji minus je to, da se je izgubila brutalnost (+ kolosalni fajti), samo mi je res cel mood GOW 2018 bil odlično izveden

Nisem bil online, ampak kaksen je bil odziv ko/ce je bilo vidnih prvih 10 minut gameplaya GoW 2018?

Bi se lahko skoraj 1:1 apliciralo komentarje iz tukaj na ta isti naslov. Ja, hindsight 20/20 in ko ves kako dejansko izpade celotna igrica reces "ne ne, ne velja"....

Samo pizda, isti folk ki ima tukaj pearl clutching bi na prvih 10 minut TLOU2 se drl "GOTY MATERIAL" :D 

ne govorim da igrica ne bo drek, najverjetneje bo drek ker pac vemo da bo drek.

ampak je screeching cisto isti kot bi ga imeli modrolasati soyboy pencildicki ce bi bila kocka crna in bi se drla "AYYO LEMME AXE YO A QUESION, WANT DEEZ NUTS UP YO NOSTRILS"

Povezava do prispevka
viddek reče pred 2 minutama:

Nisem bil online, ampak kaksen je bil odziv ko/ce je bilo vidnih prvih 10 minut gameplaya GoW 2018?

Bi se lahko skoraj 1:1 apliciralo komentarje iz tukaj na ta isti naslov. Ja, hindsight 20/20 in ko ves kako dejansko izpade celotna igrica reces "ne ne, ne velja"....

wtf Gow2018 prvi trailer je bil pure hype, nekateri ga še danes omenjajo kot "zadnjič ko jih je Sony nahajpal"

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 7 minutami:

wtf Gow2018 prvi trailer je bil pure hype, nekateri ga še danes omenjajo kot "zadnjič ko jih je Sony nahajpal"

ok, ne vem, sem vprasal. 

ampak glede na to da je bil reveal narejen ob live orchestra..... :D 

Povezava do prispevka
viddek reče Pravkar:

ok, ne vem, sem vprasal. 

ampak glede na to da je bil reveal narejen ob live orchestra..... :D 

kar je še ena stvar kar nekateri pogrešajo

meni je vseeno, dejte mi gameplay trailerje, da ocenim kako mi izgleda, ostalo pa ne pogledam da si čimmanj spoilam in to je to

Povezava do prispevka

Realno, brez zajebancije, najbolj me moti pri tem trailerju to, da izgleda kot najbolj generična igra možna. Da to ni God Of War, a se bi sploh pogovarjali o tem? Ma ne bi bilo posebnega topicka sigurno, verjetno bi v main threadu kdo omenu kako generično in samey je vse in to je to. Isto kot Avowed in podobne, generične neinspirirane shitigrice (verjetno) polne agend, kjer je fun verjetno na sedmem mestu. 

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 7 minutami:

Realno, brez zajebancije, najbolj me moti pri tem trailerju to, da izgleda kot najbolj generična igra možna. Da to ni God Of War, a se bi sploh pogovarjali o tem? Ma ne bi bilo posebnega topicka sigurno, verjetno bi v main threadu kdo omenu kako generično in samey je vse in to je to. Isto kot Avowed in podobne, generične neinspirirane shitigrice (verjetno) polne agend, kjer je fun verjetno na sedmem mestu. 

Ma tudi ce ene agende ne bi bilo, bi še zmeraj bil drek. Isto mi je vseeno za Wolverina in tega GoW. res, its the same picture meme. 

Povezava do prispevka

+111

Wolverine ni 1% woke po zdaj videnem, ma samo da vidim tisti dolgočasen combat brez skilla pa slabe skriptirane akcijske sekvence pa me že mine živet

Isto ko me je ubil 15 minutni walking simulator v slab dialog simulator XX rainbow pony barvna paleta v Mum of War, lej sam spizdi mi, nimam časa za tako sranje

Povezava do prispevka
Galko reče Pravkar:

+111

Wolverine ni 1% woke po zdaj videnem, ma samo da vidim tisti dolgočasen combat brez skilla pa slabe skriptirane akcijske sekvence pa me že mine živet

Isto ko me je ubil 15 minutni walking simulator v slab dialog simulator XX rainbow pony barvna paleta v Mum of War, lej sam spizdi mi, nimam časa za tako sranje

če bo God of War 1:1 remake, ti bo God of War 2 sick/10

ČE BO .... :( 

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 11 minutami:

Smo pa dalec prisli. Moja prva igra na playstationu, pa ne samo PS5, ampak PS sploh, je bil God of War 2018 (druga je bila Bloodborne), zdej smo pa tu. Jebemu mater, gaming je res mrtev. Fish, ribo, oprosti mi.

Sej zdej se ti je tud okus spremenil in te vleče bolj h kakemu Phantom Blade-u kot pa GOW špilu. Važno da najdeš nekaj zase namesto da se siliš igrat nekaj kar ti ne bi blo kul

Povezava do prispevka

Da ne ispadnete neobrazovana telad:

Laufey or Nál is a figure in Norse mythology and the mother of Loki. The latter is frequently mentioned by the matronymic Loki Laufeyjarson ('son of Laufey') in the Poetic Edda, rather than the expected traditional patronymic Loki Fárbautason ('son of Fárbauti'), in a mythology where kinship is usually reckoned through male ancestry.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...