Skoči na vsebino

Potovanje z letali

Arbenowskee

Priporočeni prispevki

kola reče pred 3 urami:

Ali kdo redno leti iz LJ v Istanbul s TK? So vecerni leti tocni in ali je 1h45 v IST dovolj, da prestopim na let za Kitajsko? Grem sluzbeno, tako da res ne smem zamudit :D

pumpahhh reče pred 2 urama:

Zgodovina (kolikor je dostopne brez da plačaš) kaže, da v zadnjem času niso imeli zamud. Če ima kdo silver fr24 ti pa lahko za zadnjih 90 dni da. V zadnjih 30 dneh je bil arival time 90% zgoden, 7% on time in 3% do 30min zamude.

Yh8DE5x.jpeg

k6uvv34.jpeg

C3amdkw.jpeg

Večina letov pristala prej 

Povezava do prispevka
kola reče Dne, 5. 6. 2025 at 14:35:

Tako da 1h45 za prestop naceloma dovolj?

Letim redno s turkish in imam vedno prestope do max 2h in dosedaj še nisem imel nesreče, da bi zamudil let pa sem letel preko 30x preko njih. So mi pa pred cca 10 leti še na starem Ataturk letališču kenslali jutranji let naprej za LJU, baje zaradi slabega vremene, čeprav ostali leti niso bili preklicani in sem potem cel dan čakal na letališču in smo šli z večernim letom. Verjetno nas ni bilo dosti za jutranji let in so nafilali potem samo večernega...

Povezava do prispevka

Kul, dobro slisat. Prejsnji teden je bil en dan polet iz LJ sicer odpovedan, vceraj pa je bil (za prevec casa) prestavljen let iz IST v Shanghai, tako da upam, da so to bili vsi statisticno izredni dogodki za neko obdobje in da bo vse OK.

Povezava do prispevka
kola reče pred 13 minutami:

Kul, dobro slisat. Prejsnji teden je bil en dan polet iz LJ sicer odpovedan, vceraj pa je bil (za prevec casa) prestavljen let iz IST v Shanghai, tako da upam, da so to bili vsi statisticno izredni dogodki za neko obdobje in da bo vse OK.

V najslabšem primeru dobiš zastonj bivanje v hotelu (če se ti to zgodi zvečer) ali brezplačen voden ogled Istanbula z vključenimi obroki (če se ti zgodi zjutraj) ;)

Povezava do prispevka

Vnovič sem letel s Kitajci, tokrat s China Eastern iz Benetk direktno v Šangaj. Karta je poceni, storitev pa res slaba. Hrana je obupna, za pit komaj kaj, nobenih copatkov in ščetk ter brez enega angleškega filma sploh! Plus da je poln avion Kitajcev, ki spuščajo vse možne telesne zvoke. Ampak na koncu 400 € vseeno odtehta.

image.thumb.png.7f24e66f32a2b3407759ef48d412d482.png

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...
Navedek

Passenger offloaded from Zagreb flight over bomb joke

A 24-year-old man has been let off with a conditional discharge after he joked to a ground staff member at Malta Airport last week that he had a “bomb” in his bag. Jure Virant, a Slovenian delivery man, was waiting to board a Ryanair flight back to Zagreb when a ground handler approached him and asked him to place the bag in the baggage sizer. After measuring the bag, the ground handler told him it was “oversized”, and he would need to pay an extra sixty euros. Mr Virant argued that he had travelled from Zagreb with the same bag and had not been charged so could not understand why he should pay the fee for the return trip. He eventually agreed to pay up, but while the ground handler was placing a tag on Mr Virant's bag, she asked him if he had any electronics in the bag, to which he replied, “there is a bomb”. Mr Virant said he immediately told her he was joking, and CCTV footage of the incident showed him laughing. However, the woman informed her superiors. Airport security and the police were also informed. She told the police Mr Virant was “very serious” when telling her about the “bomb” in his luggage.

The luggage had already been screened prior to the incident and was screened a second time afterwards. The prosecution spoke to the ground handler who said she was “fearful” when hearing the word “bomb”. After taking into consideration the circumstances of the case, the accused was conditionally discharged, provided he does not commit another offence for a year. The court said, “You are 24, and you were joking. But she [the ground handler] had to do what she had to do due to her responsibilities and duties and did not realise it was a joke”.

:rolleyes:

Povezava do prispevka

Takole: sva prispela v NY, skupaj oddala na Brniku prtljago, praktično identična kovčka...ona ga je dobila, moj se je izgubil 🙃

Zopet se ponavlja zgodovina, da potujem po zda z enimi gatami (dejansko sem nabavil par novih)...prvič so me zajebali nemci, sedaj srbi...že vidim, da bo spet trajala terjatev pol leta

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...