viddek Objavljeno 22. avgust 2025 Share Objavljeno 22. avgust 2025 Osebno mi je povezava LJ - Bruselj - vlak do NL veliko ljubsa Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 5. september 2025 Share Objavljeno 5. september 2025 Ryanair je povečal mere ročne prtljage ki jo lahko vzamemo na letalo brezplačno na 40x30x20 cm (prej 40x25x20 cm), še vedno pa mora it pod sedež easyJet 45x36x20 Wizzair 40x30x20 1 Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 11. september 2025 Share Objavljeno 11. september 2025 A ma kaj veze kolko je teža te prtljage? Pred leti je blo da si mel lahko to torbo plus še en nahrbtnik, ane? Navedek Povezava do prispevka
dijo_porko Objavljeno 12. september 2025 Share Objavljeno 12. september 2025 Zdaj je ali ročni kufrček ali ruzak. Če vzameš priority imaš oboje, s tem, da je kufrček omejen na 10kg pa še mal večji je lahko(nisem pa še videl, da bi tehtali na gateu). 1 Navedek Povezava do prispevka
ana Objavljeno 19. september 2025 Share Objavljeno 19. september 2025 Načeloma ne tehtajo, se mi je pa enkrat na Aerlingusu zgodilo, da so ugotavlhali težo prtljage na boardingu. Mislim, da kršitelji niso smeli prinesti kovčka v kabino. Tašča potuje s parimi penzionistkami, ki bi si raje izdrle oči kot plačale dodatno za prtljago. Njena kolegica je stlačila 14kg v tisti kovček in so ji lepo zaračunali dodatno. Samo to spada pod 'taking the piss' kategorijo. Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 14. oktober 2025 Share Objavljeno 14. oktober 2025 (urejano) WizzAir je napovedal linijo Podgorica - Lj - Podgorica Od 2. junija ob torkih, četrtkih, sobotah in nedeljah Karte so že v prodaji ---------------------------------------- Eurowings je skenslal linijo Dusseldorf - Lj - Dusseldorf, konc subvencij FlyDubai pa zmanjšal število tedenskih letov januarja in marca na 5x tedensko Novembra leti 4x tedensko, decembra in februarja pa vsak dan 14. oktober 2025 uredilo bitje Flaming_C Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 15. oktober 2025 Share Objavljeno 15. oktober 2025 easyJet je napovedal novo linijo Edinburgh - Lj - Edinburgh Od 4. aprila ob sredah in sobotah Karte so ze v prodaji 3 Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 15. oktober 2025 Share Objavljeno 15. oktober 2025 Not bad. Navedek Povezava do prispevka
ana Objavljeno 15. oktober 2025 Share Objavljeno 15. oktober 2025 Flaming_C reče pred 11 urami: easyJet je napovedal novo linijo Edinburgh - Lj - Edinburgh Od 4. aprila ob sredah in sobotah Karte so ze v prodaji Edinburgh je carski. Par dni je ravno ideal. 2 Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 24. oktober 2025 Share Objavljeno 24. oktober 2025 (urejano) Na 9. razpis subvencij za nove lete se spet ni javil nihče. 24. oktober 2025 uredilo bitje Flaming_C Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 10. november 2025 Share Objavljeno 10. november 2025 easyJet nacrtuje novo linijo iz Lj naslednje poletje Kam, se zaenkrat se ne ve Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 10. november 2025 Share Objavljeno 10. november 2025 (urejano) Ne vem sicer, kdo je pridobil od razfuka adrie in potem tudi Brnika, komu je bilo le-to v interesu ( @kmjr al pa @quessoy sta bolj v teh znalskih vodah), ampak trenutno se mi zdi precej brezveze letet iz LJ, ko je Zagreb tako blizu, pa lahko se 15 easy jetov, vuelingov in podobnega šrota. Sploh ko Zagreb že zdaj leti praktično povsodz vsemi normalnimi firmami. 10. november 2025 uredilo bitje Financed_by_CPC Navedek Povezava do prispevka
urby20 Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 Jaz za long-haul lete vedno letim iz Brnika (turkish, lufthansa, airfrance...), ne da se mi vozit nekam v zagreb, benetke, dunaj itd..., ko prideš ves zjeban po 12-15h v zraku in imaš potem še 2-3h vožnje do doma. Tudi razlika v ceni je minimalna za te lete. Drugo pa je za lete po EU, to pa itak ne ostane drugega skoraj kot kakšen zagreb, benetke. Navedek Povezava do prispevka
kola Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 Jaz imam do ZG in do LJ pribilizno isto (~15min razlike) in se vsaj za sluzbene poti odlocam glede na guzvo na cesti v tistem obdobju. Ajde, letos poleti je bila slaba z deli na slovenski avtocesti in hordo turistov v smeri Kroatske obale Drugace iz LJ cisto zadovoljivo prides v MUC, FRA, IST in potem dalje. AMS ima Zagreb lepse pokrit zaradi codeshara s Croatia airlines, ta KLM termin iz LJ mi se nikoli ni ustrezal. Za turizem pa sicer vedno pogledam LJU, ampak mi mogoce ravno enkrat na 5 let ustreza. Tako da zasebno uporabljam v glavnem Zagreb in Dunaj (ful vec izbire). Manjko Adrie se malo pozna, ampak tbfh je bila pogosto toliko drazja, da sem se redko peljal v LJ. Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 urby20 reče pred 3 urami: Jaz za long-haul lete vedno letim iz Brnika (turkish, lufthansa, airfrance...), ne da se mi vozit nekam v zagreb, benetke, dunaj itd..., ko prideš ves zjeban po 12-15h v zraku in imaš potem še 2-3h vožnje do doma. Tudi razlika v ceni je minimalna za te lete. Drugo pa je za lete po EU, to pa itak ne ostane drugega skoraj kot kakšen zagreb, benetke. Jaz imam popolnoma obraten sistem, se mi je najmanjši problem zapeljat do Zagreba/Trsta, ok kam dlje me ne dobiš, sam ta dva letališča sta pa praktično domača 1 Navedek Povezava do prispevka
ana Objavljeno 11. november 2025 Share Objavljeno 11. november 2025 Jaz tako nimam izbire za short haul, če nočem prestopat. Pa je Brnik 20 minut stran od hiše od staršev. Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 12. november 2025 Share Objavljeno 12. november 2025 urby20 reče pred 23 urami: Jaz za long-haul lete vedno letim iz Brnika (turkish, lufthansa, airfrance...), ne da se mi vozit nekam v zagreb, benetke, dunaj itd..., ko prideš ves zjeban po 12-15h v zraku in imaš potem še 2-3h vožnje do doma. Tudi razlika v ceni je minimalna za te lete. Drugo pa je za lete po EU, to pa itak ne ostane drugega skoraj kot kakšen zagreb, benetke. To je zelo odvisno, do kam moraš prit. Prej sem imel cca. isto LJ ali ZG, zdaj imam pa Zagreb 20 minut bližje. Plus Zagreb ima večinoma "boljše" termine (zjutraj letiš in si že do 12.00 nekje), LJ ima zelo veliko poletov, ki so šele ob 16-17 itd 2 Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 12. november 2025 Share Objavljeno 12. november 2025 Financed_by_CPC reče pred 8 urami: Prej sem imel cca. isto LJ ali ZG, zdaj imam pa Zagreb 20 minut bližje. Si se preselu pol dol k nam? Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 12. november 2025 Share Objavljeno 12. november 2025 Možno. Navedek Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 Sam bi kajpakda najraje letel z Brnika. Včasih se mi posreči izredna ponudba, recimo po naključju sem kupil julijsko karto za Rodos z AirSerbijo za 185€ s prtljago. Ampak navkljub par ugodnim sedežem sem in tja, v povprečju letiš prekoceansko z okoliških letališč znatno ceneje. Oni dan smo šli trije z Iberio prek Madrida v Panamo. Isti let iz Ljubljane 720€, z Dunaja 520€. Ampak ja, je Dunaj, pa tudi Benetke daleč, ko se vračaš Navedek Povezava do prispevka
Hosta Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 Kako je pa s parkingom v Zagrebu? V LJLJ mi je zakon tisto makadam parkirišče, k je čist ok z pustit par dni, dobra cena pa nek oblutek maš, da si na kao deep internem parkirišču janez s.p., ne pa na precenjenem letališkem. A majo hrvati kakšno ante parking poduzeće? Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 En kup jih imajo, se jih posluzujem veckrat, nikol problemov Navedek Povezava do prispevka
kola Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Park&Fly Zagreb je ok parking, blizu, osvetljeno, 24/7 je nekdo tam. Tam, 40-50e za cel teden. 2 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 15. november 2025 Share Objavljeno 15. november 2025 kola reče pred 21 urami: Park&Fly Zagreb je ok parking, blizu, osvetljeno, 24/7 je nekdo tam. Tam, 40-50e za cel teden. v isti sapi lahko tudi potrdim, da je skypark enako legit Navedek Povezava do prispevka
dijo_porko Objavljeno 15. november 2025 Share Objavljeno 15. november 2025 Airpark tudi Navedek Povezava do prispevka
Hosta Objavljeno 16. november 2025 Share Objavljeno 16. november 2025 Hvala za info, bo zdaj lažje avto pustit yay Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 16. november 2025 Share Objavljeno 16. november 2025 Tega sem koristu 3x, najcenejs zmer https://parkbuddyzagreb.com/si/ 2 Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 25. november 2025 Share Objavljeno 25. november 2025 Nova linija iz Lj Pegasus Airlines zacne januarja letet na relaciji Istanbul Sabiha Gokcen - Lj 3x tedensko na sekundarno letalisce v Istanbulu, zelo siroka low cost mreza Karte so ze v prodaji 3 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.