CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 26. april 2026 Share Objavljeno 26. april 2026 Lolndon Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 26. april 2026 Share Objavljeno 26. april 2026 Flaming_C reče pred 11 urami: easyJet je napovedal novo linijo London Luton - Lj - London Luton Od 26. oktobra ob ponedeljskih, sredah in petkih Karte so ze v prodaji Mah spet London Verjetno ste slišal za konec Lufthansa CityLine, tako da linije Munchen - Lj- Munchen vsaj do junija ni, je pa zelo velika verjetnost da jo ukinejo v celoti Frankfurt zaenkrat še ni ogrožen Kok tole res drži? Ker mam začetek julija zakupljeno Brnik-Minhen- Tbilsi (vezano, direkt kupljeno pri Lufthansi)...Pa da vidim če moram kej skrbet in začet iskati alternative (z avtom do Minhna) Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 26. april 2026 Share Objavljeno 26. april 2026 https://www.delo.si/novice/svet/lufthansa-do-junija-odpovedala-vse-lete-iz-ljubljane-v-munchen-in-nazaj 1 Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 (urejano) Pegasus in Turkish sta zmanjšala lete v Istanbul iz Lj Pegasus na 2 leta tedensko od 11.5. do 22.6 Turkish bo junija imel "le" 68 letov namesto planiranih 77 28. april 2026 uredilo bitje Flaming_C Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 1. maj 2026 Share Objavljeno 1. maj 2026 Kot kaže, dobimo nazaj povezavo, sicer malo okrnjeno: https://www.dnevnik.si/novice/svet/lufthansa-bo-z-junijem-znova-letela-med-munchnom-in-ljubljano-a-manj-pogosto-2799818/ Navedek Povezava do prispevka
dijo_porko Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 Očitno se nekaj premika glede tekočin na letalih, v Edinburghu sem prvič doživel, da ni treba spraznit flaš, tudi ura ostane na zapestju. Na Brniku so za neEU tujce postavljeni avtomati za vstop v EU, ampak še ne delujejo. Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 dijo_porko reče pred 4 urami: Na Brniku so za neEU tujce postavljeni avtomati za vstop v EU, ampak še ne delujejo. Te e-gates majo že od leta 2022 pa še zmer ne delajo Navedek Povezava do prispevka
ana Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 dijo_porko reče Dne, 6. 5. 2026 at 9:26: Očitno se nekaj premika glede tekočin na letalih, v Edinburghu sem prvič doživel, da ni treba spraznit flaš, tudi ura ostane na zapestju. Na Brniku so za neEU tujce postavljeni avtomati za vstop v EU, ampak še ne delujejo. Veliko letališč ima sedaj nove rentgene. Lahko prineseš do dva litra tekočine in ni ti treba dajati temkočin iz torbe in v tiste prosojne vrečke. Mogoče se motim, ampak je bolj odvisno od letališča do letališča, če imajo tiste C3 skenerje. Navedek Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 8. maj 2026 Share Objavljeno 8. maj 2026 Amsterdam isto dve leti nazaj Navedek Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 Takole izkušnjo sem imel oni dan, medtem ko sem bil že na poti. Nič ponujene alternative, let mi je kratkomalo izginil iz aplikacije in na hotline se s tujske številke sploh ne da klicat. Ko sem klical s kitajskega telefona, sem dobil najprej dve minuti poslušal kitajski odzivniki, nato pa dobil kitajskega AI bota. Nato sem kontaktiral platformo, kjer sem kupil karto, in dobil odgovor, da v sistemu ne vidijo drugih letov in naj pač kontaktiram prevoznika. Po dveh dneh teženja se je čudežno le našel zgodnejši let. Ampak si ne predstavljam, kako pri takih rečeh postopa nekdo manj iznajdljiv. Ker je zgodnejši let pomenil 6 ur čakanja v Šanghaju, sem tam toliko časa sitnaril, da so me spustili v VIP launge. Pojedel sem veliko cmočkov in sunil ducat pakiranih arašidov. Navedek Povezava do prispevka
kajzrca Objavljeno 9. maj 2026 Share Objavljeno 9. maj 2026 Dva dni teženja, medtem ko si že bil na poti? Groza... Si prvič letel z njimi, ali si imel prej že kaj dobrih letov? Namreč, glih sem pred tem da kupim karto za na japonsko pri njih, pa me takele prigode kar odvračajo... Vseeno so pa karte tudi 300-400eur cenejše od ostalih ponudnikov Navedek Povezava do prispevka
BuDi Objavljeno včeraj ob 15:01 Share Objavljeno včeraj ob 15:01 (urejano) kajzrca reče pred 19 urami: Vseeno so pa karte tudi 300-400eur cenejše od ostalih ponudnikov Če se ti da zajebavat z madžari, jaz sem se 2x, prvič in zadnjič. (če grejo tud iz kje drugje bliz kjer ni takih cigotov kot majo čez parkingume od Ferenca sem fouš) včeraj ob 15:02 uredilo bitje BuDi Navedek Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno včeraj ob 17:03 Share Objavljeno včeraj ob 17:03 kajzrca reče pred 21 urami: Dva dni teženja, medtem ko si že bil na poti? Groza... Si prvič letel z njimi, ali si imel prej že kaj dobrih letov? Namreč, glih sem pred tem da kupim karto za na japonsko pri njih, pa me takele prigode kar odvračajo... Vseeno so pa karte tudi 300-400eur cenejše od ostalih ponudnikov Sem že stalna stranka. Pod črto so ipak opazno cenejši od drugih, dasi je servis slabši. Hrana je pičla in zanič, pijače tri, angleških filmov manj kot ducat ... Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.