╭∩╮ osis Objavljeno 30. november 2020 Share Objavljeno 30. november 2020 MikeHawk reče pred 9 urami: Privat, sel sem porocit svojo zensko, da je lahko prisla z mano v slovenijo. Nazaj grede so v kievu, munchnu in na brniku zahtevali vse dokumente, ki se ticejo nje; prevod in original potrdila o poroki, negativen test, ki sva ga naredila na dan odhoda in moje zagotovilo/povabilo da bo stanovala na mojem naslovu. Ker sem eu citizen, jaz nisem rabil nic, torej bi se tudi vrnil enako enostavno, edino za slovenijo potrebujes ali negativen test ali karanteno. Ce bi vstopil v nemcijo, bi bila 10 dnevna karantena obvezna, ker sem bil pa v tranzitu, jim je vseeno. hawa meyta reče pred 6 urami: iskrene čestitke, Mike. 1 Povezava do prispevka
Alive Objavljeno 1. december 2020 Share Objavljeno 1. december 2020 MikeHawk reče Dne, 29. 11. 2020 at 19:37: Privat, sel sem porocit svojo zensko, da je lahko prisla z mano v slovenijo. Nazaj grede so v kievu, munchnu in na brniku zahtevali vse dokumente, ki se ticejo nje; prevod in original potrdila o poroki, negativen test, ki sva ga naredila na dan odhoda in moje zagotovilo/povabilo da bo stanovala na mojem naslovu. Ker sem eu citizen, jaz nisem rabil nic, torej bi se tudi vrnil enako enostavno, edino za slovenijo potrebujes ali negativen test ali karanteno. Ce bi vstopil v nemcijo, bi bila 10 dnevna karantena obvezna, ker sem bil pa v tranzitu, jim je vseeno. Čestitke! Also jst letim 14. Decembra za nedoločen čas v Edinburgh. Morm pridt pred koncem decembra gor da se prijavim v EU settlement scheme. Zj delam na pogodbo in se selim med državama, ampak grem zj gor kr za stalno vrjetno. No in sm kupil let Vienna-Edinburgh 14. decembra (v tretje gre rado,prejšne lete skenslal, dons so mi ryanair skenslal). In me zanima kako je s potjo do Dunaja? Če imaš recimo letalsko karto te lepo smatrajo kot tranzit in je to to če te kdo ustavi? Sem pa mislil z vlakom iz LJ. Ima kdo kakšne izkušnje/ideje? Hvala in lp! 1 Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 1. december 2020 Share Objavljeno 1. december 2020 Vlak iz Ljubljane ti je najslabsa opcija. Traja nekje 6 ur in je res mukotrpno. Preveri prevoze. Par teh podjetij vem da se vedno vozi na relaciji Lj-Dunaj. Povezava do prispevka
Alive Objavljeno 1. december 2020 Share Objavljeno 1. december 2020 jah flix vidm da je 1 dan prej sam isto traja skor 9 ur pa še poj morm bit skor 24 ur na letaliscu Povezava do prispevka
Alive Objavljeno 1. december 2020 Share Objavljeno 1. december 2020 No ja, bolj ne, zrd korone je vlak dokaj edina opcija. Al pa goopti za 300 eur Povezava do prispevka
hawa meyta Objavljeno 1. december 2020 Share Objavljeno 1. december 2020 Alive reče pred 7 urami: Also jst letim 14. Decembra za nedoločen čas v Edinburgh. jelly. iskrene čestitke. Povezava do prispevka
Alive Objavljeno 1. december 2020 Share Objavljeno 1. december 2020 mam par intervjujev ta tedn ja pa kr zlo dobr kaze. Ker kreten gre med brexitom in korono dt odpoved in se preseli tja? xD Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 2. december 2020 Share Objavljeno 2. december 2020 ravno dobil na FB... https://fb.watch/26Zjf9yRn6/ Povezava do prispevka
stena Objavljeno 2. december 2020 Share Objavljeno 2. december 2020 a si lahko manj boomer? itak, da je fejk, da ti to en dela se čuti, ko ti premika lase fyi. Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 2. december 2020 Share Objavljeno 2. december 2020 Ka pa vem, sej se vid da čut... Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 2. december 2020 Share Objavljeno 2. december 2020 @MikeHawkSo uradniki v EU uveljavili 'prima nocto'? Sicer pa čestitam, pa glej, da jo naučiš slovensko! Nazaj na topic Neskončni svižčevi dnevi so me oropali vseh načrtov in s tem veselja ter optimizma do prihajajočih izletov in potovanj. Prav nikoli še nisem bil toliko časa brez odštevanja dni in veselja do nekih prihodnjih projektov. Zatorej sem oni črni petkov dan investiral drobiž v Voloteo in nabavil karte za prvomajski Neapelj ter za poletno Grčijo. Rad bi prihodnje leto, ko se masovni turizem še ne bo vrnil v taki meri, izkoristil še za piramide. To je vse, kar sem želel povedat 1 Povezava do prispevka
Alive Objavljeno 2. december 2020 Share Objavljeno 2. december 2020 Ma sj zj lahk potujes, sam karanteno maš na začetku povsod al pa se greš testirat. Ponekod je še bolje ker je manj ljudi xD Povezava do prispevka
hawa meyta Objavljeno 2. december 2020 Share Objavljeno 2. december 2020 (urejano) Alive reče pred 22 urami: Ker kreten gre med brexitom in korono dt odpoved in se preseli tja? xD tak, ki ima rad izzive? pojdi, poizkusi, še vedno lahko prideš (nekoč) nazaj. LordFebo reče pred 3 urami: in nabavil karte za prvomajski Neapelj vrhunsko. vsem priporočam doživet ta mini kaos / državo v državi v državi. nora hrana, najboljša pizza na svetu, najboljša sladica na svetu, čudovita lokalna brozga v obliki vina, noro prijazni ljudje, čudovit vajb mesta. 2. december 2020 uredilo bitje hawa meyta Povezava do prispevka
MikeHawk Objavljeno 3. december 2020 Share Objavljeno 3. december 2020 (urejano) @LordFebo za eu rabis samo prevod in apostil porocne listine. Hvala, se ze uci 😁 Za naslednje leto imava tut midva v nacrtu egypt in pa 1/3malaga-2/3maroko 3. december 2020 uredilo bitje MikeHawk Povezava do prispevka
Alive Objavljeno 4. december 2020 Share Objavljeno 4. december 2020 hawa meyta reče Dne, 2. 12. 2020 at 19:59: tak, ki ima rad izzive? pojdi, poizkusi, še vedno lahko prideš (nekoč) nazaj. Tnx! xD Ponavad vsi pljuvajo xD Povezava do prispevka
lizz Objavljeno 5. december 2020 Share Objavljeno 5. december 2020 Alive reče Dne, 1. 12. 2020 at 21:02: mam par intervjujev ta tedn ja pa kr zlo dobr kaze. Ker kreten gre med brexitom in korono dt odpoved in se preseli tja? xD ne bit razocaran nad umazanijo in ali sprejemas obiske? Povezava do prispevka
Alive Objavljeno 7. december 2020 Share Objavljeno 7. december 2020 Umazanijo? Sj sm biu gor ze ene 50x xD Sam za max 1 mesc, zj pa nedolocen cas xD Haha obiski, glede na to kuk kolegov mi je to ze rekl bom rabu kupt hotel xD Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 13. januar 2021 Share Objavljeno 13. januar 2021 Nekaj hecnih iz letal... če že letet ne moremo kot včasih ;)https://www.facebook.com/uniladmag/videos/4047595818586696 Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 27. marec 2021 Share Objavljeno 27. marec 2021 Ryanair prihaja v Slovenijo Ryanair bo poleti prevzel lete na relaciji Brnik - London Stansted Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 30. marec 2021 Share Objavljeno 30. marec 2021 Ryanair odpira bazo v Zagrebu in 12 linij https://www.exyuaviation.com/2021/03/ryanair-to-launch-zagreb-operations.html?m=1 1 Povezava do prispevka
kola Objavljeno 30. marec 2021 Share Objavljeno 30. marec 2021 Super! V Oslu se nisem bil Zdaj pa upajmo, da bomo celo lahko kam sli Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 1. april 2021 Share Objavljeno 1. april 2021 Ryanair je mocan,samo mocna je tud napoved do 40 novih linij iz Zagreba https://www.exyuaviation.com/2021/03/ryanair-aims-for-up-to-forty-zagreb.html?m=1 Povezava do prispevka
hawa meyta Objavljeno 19. april 2021 Share Objavljeno 19. april 2021 United Airlines bo imel redno linijo Dubrovnik - Newark (NY). Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 20. april 2021 Share Objavljeno 20. april 2021 Sezonska poletna linija 3x na teden od 8.7. - 2.10. ,ponedeljek,cetrtek in sobota Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 13. maj 2021 Share Objavljeno 13. maj 2021 Flaming_C reče Dne, 30. 3. 2021 at 12:12: Ryanair odpira bazo v Zagrebu in 12 linij https://www.exyuaviation.com/2021/03/ryanair-to-launch-zagreb-operations.html?m=1 Bazo in nekatere linije bodo odprli 2 meseca prej kot so napovedovali + 2 novi liniji Malmo in Dusseldorf Weeze Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 3. junij 2021 Share Objavljeno 3. junij 2021 flydubai z 24. septembrom odpira linijo Dubai - Ljubljana - Dubai Leteli bodo 3x tedensko; sreda,petek in nedelja Lahko rečemo končno Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 13. junij 2021 Share Objavljeno 13. junij 2021 Karte tudi uradno v prodaji Lj - Dubaj - Lj za 350 € Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 30. junij 2021 Share Objavljeno 30. junij 2021 A je mogoče kdo pred kratkim kaj potoval na Maldive? Kaka posebnost pri letalskem prevozu oz vstopu v državo? Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 14. julij 2021 Share Objavljeno 14. julij 2021 A kdo, ki potuje vzame svoj bidon/flašo ipd sabo v ročno prtljago? Bom potoval z rynair in bom imel carry on ampak bi sabo vzel en ta aluminijast bidon ker grem nekam kjer bo precej vroče in bi hotel imet sabo flašo, ki skrbi, da je voda vsaj malo časa hladna. a mi bodo kaj kompliciral? Povezava do prispevka
Libs4Evah Objavljeno 14. julij 2021 Share Objavljeno 14. julij 2021 (urejano) . 25. februar 2022 uredilo bitje BotoxPutler Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se