Skoči na vsebino

Potovanje z letali

Arbenowskee

Priporočeni prispevki

MikeHawk reče pred 9 urami:

Privat, sel sem porocit svojo zensko, da je lahko prisla z mano v slovenijo. 

Nazaj grede so v kievu, munchnu in na brniku zahtevali vse dokumente, ki se ticejo nje; prevod in original potrdila o poroki, negativen test, ki sva ga naredila na dan odhoda in moje zagotovilo/povabilo da bo stanovala na mojem naslovu. 

Ker sem eu citizen, jaz nisem rabil nic, torej bi se tudi vrnil enako enostavno, edino za slovenijo potrebujes ali negativen test ali karanteno.

Ce bi vstopil v nemcijo, bi bila 10 dnevna karantena obvezna, ker sem bil pa v tranzitu, jim je vseeno. 

hawa meyta reče pred 6 urami:

iskrene čestitke, Mike. :)

• Račka +1 1
Povezava do prispevka
MikeHawk reče Dne, 29. 11. 2020 at 19:37:

Privat, sel sem porocit svojo zensko, da je lahko prisla z mano v slovenijo. 

Nazaj grede so v kievu, munchnu in na brniku zahtevali vse dokumente, ki se ticejo nje; prevod in original potrdila o poroki, negativen test, ki sva ga naredila na dan odhoda in moje zagotovilo/povabilo da bo stanovala na mojem naslovu. 

Ker sem eu citizen, jaz nisem rabil nic, torej bi se tudi vrnil enako enostavno, edino za slovenijo potrebujes ali negativen test ali karanteno.

Ce bi vstopil v nemcijo, bi bila 10 dnevna karantena obvezna, ker sem bil pa v tranzitu, jim je vseeno. 

Čestitke!

Also jst letim 14. Decembra za nedoločen čas v Edinburgh. Morm pridt pred koncem decembra gor da se prijavim v EU settlement scheme. Zj delam na pogodbo in se selim med državama, ampak grem zj gor kr za stalno vrjetno. No in sm kupil let Vienna-Edinburgh 14. decembra (v tretje gre rado,prejšne lete skenslal, dons so mi ryanair skenslal). In me zanima kako je s potjo do Dunaja? Če imaš recimo letalsko karto te lepo smatrajo kot tranzit in je to to če te kdo ustavi? Sem pa mislil z vlakom iz LJ. Ima kdo kakšne izkušnje/ideje?

Hvala in lp!

• Račka +1 1
Povezava do prispevka

@MikeHawkSo uradniki v EU uveljavili 'prima nocto'? :) Sicer pa čestitam, pa glej, da jo naučiš slovensko!

Nazaj na topic 

Neskončni svižčevi dnevi so me oropali vseh načrtov in s tem veselja ter optimizma do prihajajočih izletov in potovanj. Prav nikoli še nisem bil toliko časa brez odštevanja dni in veselja do nekih prihodnjih projektov. Zatorej sem oni črni petkov dan investiral drobiž v Voloteo in nabavil karte za prvomajski Neapelj ter za poletno Grčijo. Rad bi prihodnje leto, ko se masovni turizem še ne bo vrnil v taki meri, izkoristil še za piramide. To je vse, kar sem želel povedat :)

• Račka +1 1
Povezava do prispevka
Alive reče pred 22 urami:

Ker kreten gre med brexitom in korono dt odpoved in se preseli tja? xD 

tak, ki ima rad izzive? :D pojdi, poizkusi, še vedno lahko prideš (nekoč) nazaj.

LordFebo reče pred 3 urami:

in nabavil karte za prvomajski Neapelj

vrhunsko. vsem priporočam doživet ta mini kaos / državo v državi v državi. nora hrana, najboljša pizza na svetu, najboljša sladica na svetu, čudovita lokalna brozga v obliki vina, noro prijazni ljudje, čudovit vajb mesta.

uredilo bitje hawa meyta
Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...
  • 2 mesca kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
  • 4 tedne kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
  • 2 tedna kasneje...

A kdo, ki potuje vzame svoj bidon/flašo ipd sabo v ročno prtljago? Bom potoval z rynair in bom imel carry on ampak bi sabo vzel en ta aluminijast bidon ker grem nekam kjer bo precej vroče in bi hotel imet sabo flašo, ki skrbi, da je voda vsaj malo časa hladna. a mi bodo kaj kompliciral?

Povezava do prispevka

Vpiši se za komentiranje

You will be able to leave a comment after signing in

Vpiši se
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...