mumbo360 Objavljeno 23. december 2020 Share Objavljeno 23. december 2020 Evo GameCenter (prej je bil to GamePlay dokler se PlayGame ni zbunu preveč?) jr izžrebal dobitnika PS5 in drugih nagrad https://www.instagram.com/tv/CJJWCu_lyuS/?igshid=1uva4diyiplep Folk pizdi na polno ker je joškarca "žrebala" le med zadnjimi komentarji, nak jih pa blo čez 20k Med drugim obljubli še en ps5 giveaway 😃 7 Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 23. december 2020 Share Objavljeno 23. december 2020 (urejano) Tole pove vse To žrebanje je bilo bolj rigged kot zmaga korejcev proti Italijanom leta 2002 Se ji pa vidi in tudi slisi v glasu da je ena bolj inteligentnih zensk 23. december 2020 uredilo bitje vlaho Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 (urejano) To je pa res bil živi nateg od Gamecentra. Mogo si delat še pa još od lajkanja njih, do sheranja objave do označevanja ljudi pod objavo. Potem pa izberejo enega v zadnjih 10 min streama v komentarjih kjer je tisoče folka spammalo na pune. 24. december 2020 uredilo bitje Tijuana Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 Da bi se gamecenter izkazali za nesposobne? Nezaslišano!! Navedek Povezava do prispevka
DrMiha Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 vlaho reče pred 11 urami: Se ji pa vidi in tudi slisi v glasu da je ena bolj inteligentnih zensk direkt tako in lepo povedano Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 pustimo to da imaš dedicated appe za randomizacijo / žrebanje odgovorov, ki ti zraven še odstranijo duplicirane userje, recimo kaj takega: https://commentpicker.com/facebook-business.php če lahko neka random modelka s 3 cm kremplji svajpa zaslon pa zraven spušča Žogo brcno lajnerje precej bolj pro tudi po mojem Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 Slinch reče pred 12 minutami: Da bi se gamecenter izkazali za nesposobne? Nezaslišano!! Tole. Dobesedno šokiran Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 Tijuana reče pred 37 minutami: To je pa res bil živi nateg od Gamecentra. Mogo si delat še pa još od lajkanja njih, do sheranja objave do označevanja ljudi pod objavo. Potem pa izberejo enega v zadnjih 10 min streama v komentarjih kjer je tisoče folka spammalo na pune. Sharenje objave in označevanje frendov v letu 2020. 4 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 (urejano) ti se smejiš ker si mlad pa neumen pa fin pa pišeš po rumeni forumih ampak če so res dobili 20K komentarjev pa da je recimo to bilo od tega res nekje 10K legit unikatnih FB oseb, imajo bolj natančno in večjo PS5 remarketing bazo kot bilokateri Big Bang, Gomblin ali Konzolko Zdej vprašanje, če jo bodo znali izkoristit, ampak imajo pa jo Sreča je na strani pogumnih in rahlo sumljivih 24. december 2020 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 (urejano) A ni neki v FB/IG pravilih, da za nagradne igre ne smeš zahtevati lajkanja, taganje, šeranja... tko nekje imam v spominu? EDIt: sem poguglal... Navedek Promotions may be administered on Pages, Groups, Events, or within apps on Facebook. Personal Timelines and friend connections must not be used to administer promotions (ex: “share on your Timeline to enter” or “share on your friend's Timeline to get additional entries”, and "tag your friends in this post to enter" are not permitted). https://www.facebook.com/policies/pages_groups_events/#promotionsguidelines 24. december 2020 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 Že par let je to prepovedano, ja ampak kot rečeno, sreča je na strani pogumnih in rahlo sumljivih Navedek Povezava do prispevka
Play Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 mumbo360 reče pred 14 urami: Evo GameCenter (prej je bil to GamePlay dokler se PlayGame ni zbunu preveč?) jr izžrebal dobitnika PS5 in drugih nagrad https://www.instagram.com/tv/CJJWCu_lyuS/?igshid=1uva4diyiplep Folk pizdi na polno ker je joškarca "žrebala" le med zadnjimi komentarji, nak jih pa blo čez 20k Med drugim obljubli še en ps5 giveaway 😃 jst pizdu.....dej model bodi pametn, še en tole ponovi k sm reku javno bajto mu zakurim, pa čepim na dopu lahk 40let, boli me....bodo meni kruh kradl, ajde kdo ima jajca? Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 Play reče pred 1 minuto: jst pizdu.....dej model bodi pametn, še en tole ponovi k sm reku javno bajto mu zakurim, pa čepim na dopu lahk 40let, boli me....bodo meni kruh kradl, ajde kdo ima jajca? Ti pa smiri doživljaj. Kaj se ti je res čist odpeljalo s takimi komentarji? Pizda na forumu si kjer se 3/4 folka cele dneve drka v glavo, ti pa misliš, da si zdaj nedotakliv al kaj. Strezni se. Navedek Povezava do prispevka
Play Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 in ja svala čast njim in ostalim podllim za nagrade ps5 noben paket na fbju ne bere, sm delijo, prijatle vlečejo a en kmet se ne upraša, da treba izdelk kupit , da si kao v nagradni, POL pa men folk reče da sm podl, a tuk vas je tukaj nafukanih k pomagate za brezveze njim, da vam jasno NI, svaka čas ,, kva naj rečem, dejte mal neka pravila brat, kva se lahk dela kaj ne, in kje je un mini droben tisk, če pa kdo hoče lahk pa javno pišem še od firm kdo to dela, da na fb ene pogoje, na spletni druge, a folk deli k kekci, a noben ne bo nič dobil...jebat ga laiki so pa le laiki... 1 Navedek Povezava do prispevka
Play Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 tomazek reče Pravkar: Ti pa smiri doživljaj. Kaj se ti je res čist odpeljalo s takimi komentarji? Pizda na forumu si kjer se 3/4 folka cele dneve drka v glavo, ti pa misliš, da si zdaj nedotakliv al kaj. Strezni se. vračam realno sliko vsem k sm vas prosil kaj dela gameplay meni, ste se smejali, k vas začnejo oni nategovat, pa pluvate njih, ma kak folk ste no...dejte no! Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 Fak komaj cakam da pridem domov da bom pgjeve izpade prebral. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 Ma edino pravilo konzolca je, da smo pred drkanjem v glavo vsi nagi... al kako že gre un ljudski rek... Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 Play reče pred 3 minutami: vračam realno sliko vsem k sm vas prosil kaj dela gameplay meni, ste se smejali, k vas začnejo oni nategovat, pa pluvate njih, ma kak folk ste no...dejte no! Ti praviš, da imaš svojo bazo kupcev in to ti naj bo pomembno. Uporabniki tega foruma pač niso tvoja klientela in to verjamem, da že itak veš. Kak bi blo, če bi se vsak forumaš, ki ima recimo frizerski salon, pizdi cele dneve tukaj, da ostali forumaši hodijo k drugemu frizerju. Navedek Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 mumbo360 reče pred 14 urami: Evo GameCenter (prej je bil to GamePlay dokler se PlayGame ni zbunu preveč?) jr izžrebal dobitnika PS5 in drugih nagrad https://www.instagram.com/tv/CJJWCu_lyuS/?igshid=1uva4diyiplep Folk pizdi na polno ker je joškarca "žrebala" le med zadnjimi komentarji, nak jih pa blo čez 20k Med drugim obljubli še en ps5 giveaway 😃 o fak, dobesedno si bruham v usta, ko vidim take ogabne nohte 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 tomazek reče pred 2 minutama: Ti praviš, da imaš svojo bazo kupcev in to ti naj bo pomembno. Uporabniki tega foruma pač niso tvoja klientela in to verjamem, da že itak veš. Kak bi blo, če bi se vsak forumaš, ki ima recimo frizerski salon, pizdi cele dneve tukaj, da ostali forumaši hodijo k drugemu frizerju. Jaz moram priznat, da sem kr malo salty, da tukaj folk ne naroča nobenih portretov penisov. Te dni mam še ponudbo "free christmas glans hat + avatar crop". 1 3 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 Najdu sem posnetek še iz yougslavije iz mn3... Sadhu vs Šerif Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 KE RIT reče Pravkar: Jaz moram priznat, da sem kr malo salty, da tukaj folk ne naroča nobenih portretov penisov. Te dni mam še ponudbo "free christmas glans hat + avatar crop". Delaš tudi po lastnih "portretih"? Take z božičkovo kapico na glaviču ipd.? Ali pa za razna praznovanja, obletnice...? Bi znalo biti kul stilizirano darilo Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 Play reče pred 10 minutami: jst pizdu.....dej model bodi pametn, še en tole ponovi k sm reku javno bajto mu zakurim, pa čepim na dopu lahk 40let, boli me....bodo meni kruh kradl, ajde kdo ima jajca? Prevod prosim? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 (urejano) tomazek reče pred 1 minuto: Delaš tudi po lastnih "portretih"? Take z božičkovo kapico na glaviču ipd.? Ali pa za razna praznovanja, obletnice...? Bi znalo biti kul stilizirano darilo Ravnokar sem to napisal. V HECU, SEVEDA! Bolj resno pa, bookiran sem tko do mid 2021. 24. december 2020 uredilo bitje KE RIT Navedek Povezava do prispevka
Play Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 tomazek reče pred 6 minutami: Ti praviš, da imaš svojo bazo kupcev in to ti naj bo pomembno. Uporabniki tega foruma pač niso tvoja klientela in to verjamem, da že itak veš. Kak bi blo, če bi se vsak forumaš, ki ima recimo frizerski salon, pizdi cele dneve tukaj, da ostali forumaši hodijo k drugemu frizerju. Fora so laži.? Ti sploh kapiras vse skup? Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 Ne vem kako sem prebral samo zgornjo vrstico Drugače pa kaki hec... kaj ga biksaš Buisness opportunity. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 Play reče pred 1 minuto: Fora so laži.? Ti sploh kapiras vse skup? Vsi trgovci kdaj pa kdaj lažete (eni več, drugi manj...ampak čistor vsi). Jaz ne poznam niti enega samega, ki se kdaj ni zlagal in nategnil stranke. Navedek Povezava do prispevka
Play Objavljeno 24. december 2020 Share Objavljeno 24. december 2020 tomazek reče pred 10 minutami: Vsi trgovci kdaj pa kdaj lažete (eni več, drugi manj...ampak čistor vsi). Jaz ne poznam niti enega samega, ki se kdaj ni zlagal in nategnil stranke. Trgovec ki ti odzre kruh zadnji, ti dela težavo na vsakem koraku, prosih jih da klecis pred njimi naj reči uredijo... Na koncu da grozis in se šele kao usmilijo... Ne mi buč prodajate lepo prosim. Ne poznaš zgodbe za 1centi pa teh zgodb v 20letih je toliko, da mi gre danes na kozlanje... Sm enx bom reku karma je res ornk ornk picka in se fino vrača vsakemu. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.