Weraziel Objavljeno 27. maj 2026 Share Objavljeno 27. maj 2026 In bo kao prequel za Witcher 4 Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 27. maj 2026 Share Objavljeno 27. maj 2026 ala standalone DLC? Upam, ker fajtanje (kljub temu, da sem ga zagovarjal) se je res slabo postaral. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 27. maj 2026 Share Objavljeno 27. maj 2026 Weraziel reče pred 1 uro: In bo kao prequel za Witcher 4 Prequel DLC enkrat 2027. Witcher 4 tak leta stran. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 27. maj 2026 Share Objavljeno 27. maj 2026 Tijuana reče Pravkar: Prequel DLC enkrat 2027. Witcher 4 tak leta stran. kaj pa veš, zna bit da bo Witcher 4 že 2028 in da ne bo tok glomazen špil kot je bil Witcher 3 Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 27. maj 2026 Share Objavljeno 27. maj 2026 lesss goooooo Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 AMF reče pred 20 urami: ala standalone DLC? Upam, ker fajtanje (kljub temu, da sem ga zagovarjal) se je res slabo postaral. Se strinjam. Ob izidu in še par let kasneje sem mislil da folk pretirava s kritikami. Ko je prišel ven remaster sem pa prov mal mukoma preigral celo igro z dodatkoma vred zarad gnilega combata... Vseeno dvomim da bo to dodatek kakorkoli popravil. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 zaenkrat nismo vidli še nič od CDPR da bi melee combat bil dober v teh skoraj 20 letih, tako da jaz osebno ne pričakujem nekega napredka pri Witcher 4 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 (urejano) Kok ste to mirno sprejeli A je samo meni čudno, da dobimo expansion več kot desetletje kasneje?? wtf, zakaj, kaj naj s tem počnem, kot ste že omenili recimo fajt, pa a bo tole standalone a bom rabil base game? Meni je vse ful čudno, dej ven W4 pa naj bo prologue ta DLC al neki, nevem Hkrati pa ne gre zanikat absolutnega šefovstva, da izdaš po tolkem času nov content. V tem je neka romantika, ampak se mi zdi ful nepraktično 28. maj 2026 uredilo bitje kemik 3 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 Se o temu šušlja že zadnje 2 leti, še vedno se ne ve a bo Ciri v glavni vlogi al bo to zadnjič Geralt (kar bi blo wtf, Blood & Wine je res lepo zaključu trilogijo) Jaz samo vem da se ne dotaknem tega na plejki, PC is where it's at, PS5 verzija je kaos Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 Weraziel reče pred 44 minutami: Se o temu šušlja že zadnje 2 leti, še vedno se ne ve a bo Ciri v glavni vlogi al bo to zadnjič Geralt (kar bi blo wtf, Blood & Wine je res lepo zaključu trilogijo) Jaz samo vem da se ne dotaknem tega na plejki, PC is where it's at, PS5 verzija je kaos What? Nazadnje ko sm igral na ps5 pro je blo smooth as fuck 1 Navedek Povezava do prispevka
nimious Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 Ne razumem hypa okol tega dlcja. Večina folka, ki je delala na W3 je zapustilo cdpr, tko da bo to itak nek random folk delu. Pitaj boga kaka bo kvaliteta... Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 nimious reče pred 6 minutami: Ne razumem hypa okol tega dlcja. Večina folka, ki je delala na W3 je zapustilo cdpr, tko da bo to itak nek random folk delu. Pitaj boga kaka bo kvaliteta... Ljudje se veselijo, da bodo spet igrali Witcherja. Ja, mogoce bo bedno. Kaj pol? Naj uzivajo v hajpu 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 nimious reče pred 56 minutami: Ne razumem hypa okol tega dlcja. Večina folka, ki je delala na W3 je zapustilo cdpr, tko da bo to itak nek random folk delu. Pitaj boga kaka bo kvaliteta... Navedek Fool's Theory is a Polish video game development studio founded by Jakub Rokosz, a former Senior Quest Designer at CD Projekt Red (CDPR). The Witcher 3: Songs of the Past (2027): Fool's Theory is co-developing the brand-new, third expansion for The Witcher 3, slated to release on PC and current-gen consoles in 2027. [] The Witcher Remake: Fool's Theory is developing the full, ground-up Unreal Engine 5 Se pravi, ja, so šli, samo en del teh k so šli še vedno sodelujejo z CDPR. dzaver reče pred 3 urami: What? Nazadnje ko sm igral na ps5 pro je blo smooth as fuck Men je blo noro kok grafičnih bugov je blo, sem objavljal videje, voda v kurcu, pajki in pajkove mreže so ble vijolične. Ker sem najprej sprobal ps4 verzijo kjer me je motilo samo premikanje, ti lah povem da je complete verzija za ps5 vsaj takrat imela dost enih napak, ki si jih oni po blamaži z cyberpunkom ne bi smel dovolit 1 Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 PS5 verzijo sem platiniral in je bila super izkušnja.. niti ene težave niti v base niti v obeh DLC-jih. Overall mojstrovina, ki kljub svojim napakam gladko sodi v sam vrh najboljših RPG iger ever. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 (urejano) sej smo govorili o težavah tri leta in pol nazaj o Nilfgaard šefeju v White Orchard k nima govorjenih lajnov pa o vseh grafičnih bugih, ki jih jaz na PCju nikoli nisem imel, torej PS5 verzija je slabša (oz. vsaj bila slabša, ne vem kako je zdej) verjetno glede na to kok je enih različnih opcij v dialogih da je to lahko eden od razlogov zakaj ste nekateri imeli izkušnjo brez težav, drugi pa ne 29. maj 2026 uredilo bitje Weraziel Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Se kej ve, bo nova mapa al sam questi po obstojecih mapah? Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Zaenkrat se še ne ve, verjetno bo nova mapa. Se pa ve, da bomo spet igrali Geralta. 1 Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Geralt gre po 10 letih penzije vozit kamion, da bi Ciri omogočil nadaljnje šolanje. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ lynx Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Songs of the Past kot ime se res sliši kot nekaj za prequel, retrospektivo. Mogoče večkratni prequel, da je za vse dele serije, sicer zakaj bi bil Geralt protagonist? Recimo z namenom zapolniti zgodbovno luknjo Geralta in Ciri med njenim čistim otroštvom in odraslo dobo (interval, ki je manjkal v trojki), kar bi bilo sočasno z vsemi prejšnjimi deli in še več. Seveda pa samo teoretiziram. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Glede na to kaj so CDPR objavljali, bo Dandelion imel veliko vlogo, dogajal se bo v Cidarisu in se bo dogajalo preden tamala postane polnopravni Witcher, tako da bo Ciri najverjetneje šla čez Trial of the grasses. Izgleda da bodo tud skušali v Witcher 4 nadaljevati stvari, ki jih niso dokončali v Witcher 3, npr. Niso vsi iz Wild Hunt mrtvi, nekateri liki izginejo,.. mogoče se celo vrne Iorveth iz dvojke? Zdej prebral sem vse pesmi, ki so jih CDPR objavili, iz glave ne poznam spet tok dobro celega lora, ker sem knjige bral samo enkrat razen taprvi dve. Veeeeelika šansa je, da se bo štirka tok prepletala s trojko, da želijo, da gre čimveč ljudi preigrat trojko preden pride nadaljevanje. Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Afaik Ciri ne gre čez trial? Pa postane Witcher brez tega Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Me3do reče pred 20 minutami: Afaik Ciri ne gre čez trial? Pa postane Witcher brez tega Ja tko je v knjigah, samo če se gremo da so knjige canon tud za špile, potem je Ciri že Witcher, samo da brez Trial of the grasses. Samo v W3 ni to nikjer omenjeno, vsaj jaz se ne spomnim Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Zaenkrat najboljša najava 2026 Če bi še enko in dvojko remakali v neki kar mi bo kul igrat, bi bil pa sploh luksuz. Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Sej enko delajo remake Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 In točno ta ekipa, ki dela na temu Expansionu (ta expansion ni lih CDPR, oni delajo na Witcher 4) Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 30. maj 2026 Share Objavljeno 30. maj 2026 -Belleteyn celebration ima velko vlogo (Eskel omeni v Witcher 3, da so 15 let nazaj bli, izgleda bo spet) -več letos na gamescomu konec Avgusta -več slavic mythology okult sovragov Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 30. maj 2026 Share Objavljeno 30. maj 2026 Me3do reče pred 15 urami: Sej enko delajo remake Vem, ampak to še ne pomeni, da mi bo carska za spilat. K zdajšnji enka in dvojka sta mi sam za gledat lore Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.