Skoči na vsebino

[multi] The Witcher 3: Wild Hunt

Gost

Priporočeni prispevki

AMF reče pred 20 urami:

ala standalone DLC? 

Upam, ker fajtanje (kljub temu, da sem ga zagovarjal) se je res slabo postaral. 

Se strinjam. Ob izidu in še par let kasneje sem mislil da folk pretirava s kritikami. Ko je prišel ven remaster sem pa prov mal mukoma preigral celo igro z dodatkoma vred zarad gnilega combata... Vseeno dvomim da bo to dodatek kakorkoli popravil.

Povezava do prispevka

Kok ste to mirno sprejeli

A je samo meni čudno, da dobimo expansion več kot desetletje kasneje?? :D wtf, zakaj, kaj naj s tem počnem, kot ste že omenili recimo fajt, pa a bo tole standalone a bom rabil base game? 

Meni je vse ful čudno, dej ven W4 pa naj bo prologue ta DLC al neki, nevem :D

Hkrati pa ne gre zanikat absolutnega šefovstva, da izdaš po tolkem času nov content. V tem je neka romantika, ampak se mi zdi ful nepraktično

uredilo bitje kemik
Povezava do prispevka

Se o temu šušlja že zadnje 2 leti, še vedno se ne ve a bo Ciri v glavni vlogi al bo to zadnjič Geralt (kar bi blo wtf, Blood & Wine je res lepo zaključu trilogijo)

Jaz samo vem da se ne dotaknem tega na plejki, PC is where it's at, PS5 verzija je kaos

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 44 minutami:

Se o temu šušlja že zadnje 2 leti, še vedno se ne ve a bo Ciri v glavni vlogi al bo to zadnjič Geralt (kar bi blo wtf, Blood & Wine je res lepo zaključu trilogijo)

Jaz samo vem da se ne dotaknem tega na plejki, PC is where it's at, PS5 verzija je kaos

What? Nazadnje ko sm igral na ps5 pro je blo smooth as fuck 

Povezava do prispevka
nimious reče pred 6 minutami:

Ne razumem hypa okol tega dlcja. Večina folka, ki je delala na W3 je zapustilo cdpr, tko da bo to itak nek random folk delu. Pitaj boga kaka bo kvaliteta...

Ljudje se veselijo, da bodo spet igrali Witcherja. Ja, mogoce bo bedno. Kaj pol? Naj uzivajo v hajpu

Povezava do prispevka
nimious reče pred 56 minutami:

Ne razumem hypa okol tega dlcja. Večina folka, ki je delala na W3 je zapustilo cdpr, tko da bo to itak nek random folk delu. Pitaj boga kaka bo kvaliteta...

Navedek

Fool's Theory is a Polish video game development studio founded by Jakub Rokosz, a former Senior Quest Designer at CD Projekt Red (CDPR).

• The Witcher 3: Songs of the Past (2027): Fool's Theory is co-developing the brand-new, third expansion for The Witcher 3, slated to release on PC and current-gen consoles in 2027. []
  • The Witcher Remake: Fool's Theory is developing the full, ground-up Unreal Engine 5

Se pravi, ja, so šli, samo en del teh k so šli še vedno sodelujejo z CDPR.

dzaver reče pred 3 urami:

What? Nazadnje ko sm igral na ps5 pro je blo smooth as fuck 

Men je blo noro kok grafičnih bugov je blo, sem objavljal videje, voda v kurcu, pajki in pajkove mreže so ble vijolične. Ker sem najprej sprobal ps4 verzijo kjer me je motilo samo premikanje, ti lah povem da je complete verzija za ps5 vsaj takrat imela dost enih napak, ki si jih oni po blamaži z cyberpunkom ne bi smel dovolit

Povezava do prispevka

sej smo govorili o težavah tri leta in pol nazaj

o Nilfgaard šefeju v White Orchard k nima govorjenih lajnov pa o vseh grafičnih bugih, ki jih jaz na PCju nikoli nisem imel, torej PS5 verzija je slabša (oz. vsaj bila slabša, ne vem kako je zdej)

verjetno glede na to kok je enih različnih opcij v dialogih da je to lahko eden od razlogov zakaj ste nekateri imeli izkušnjo brez težav, drugi pa ne

uredilo bitje Weraziel
Povezava do prispevka

Songs of the Past kot ime se res sliši kot nekaj za prequel, retrospektivo. Mogoče večkratni prequel, da je za vse dele serije, sicer zakaj bi bil Geralt protagonist? Recimo z namenom zapolniti zgodbovno luknjo Geralta in Ciri med njenim čistim otroštvom in odraslo dobo (interval, ki je manjkal v trojki), kar bi bilo sočasno z vsemi prejšnjimi deli in še več. Seveda pa samo teoretiziram.

Povezava do prispevka

Glede na to kaj so CDPR objavljali, bo Dandelion imel veliko vlogo, dogajal se bo v Cidarisu in se bo dogajalo preden tamala postane polnopravni Witcher, tako da bo Ciri najverjetneje šla čez Trial of the grasses.

Izgleda da bodo tud skušali v Witcher 4 nadaljevati stvari, ki jih niso dokončali v Witcher 3, npr. Niso vsi iz Wild Hunt mrtvi, nekateri liki izginejo,.. mogoče se celo vrne Iorveth iz dvojke?

Zdej prebral sem vse pesmi, ki so jih CDPR objavili, iz glave ne poznam spet tok dobro celega lora, ker sem knjige bral samo enkrat razen taprvi dve.

Veeeeelika šansa je, da se bo štirka tok prepletala s trojko, da želijo, da gre čimveč ljudi preigrat trojko preden pride nadaljevanje.

Povezava do prispevka
Me3do reče pred 20 minutami:

Afaik Ciri ne gre čez trial? 

Pa postane Witcher brez tega

Ja tko je v knjigah, samo če se gremo da so knjige canon tud za špile, potem je Ciri že Witcher, samo da brez Trial of the grasses. Samo v W3 ni to nikjer omenjeno, vsaj jaz se ne spomnim

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...