TrippinBalls Objavljeno 4. februar 2026 Share Objavljeno 4. februar 2026 AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI AI Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 5. februar 2026 Share Objavljeno 5. februar 2026 Vodokotlič reče pred 23 urami: Ajde, dej še okvirne cene da se loh mal smejem. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 6. februar 2026 Share Objavljeno 6. februar 2026 blad reče pred 23 urami: Ajde, dej še okvirne cene da se loh mal smejem. Težka Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 1. marec 2026 Share Objavljeno 1. marec 2026 TrippinBalls reče Dne, 3. 2. 2026 at 20:19: arc A310 bi bil čudovit, če bi si upal reskirat. reporti kako dobro podprt je arc za virtualizacijo niso najbolj glowing. sem glih 2 dni po neuspešnem razbijanju jajc z uporabo iGPUja v virtualki in sem še vedno v "fak dis, ni vredno" fazi uma. nmidia je bolj safe bet. sem potem vzel a310. je blo takoj plug n play in je VM delal. rahlo me je zaskrbelo, da bom imel sranje s porabo ker je idle poraba arcov na linuxu zelo hit & miss ampak cel sistem idla pri nekih 25W kar sprejmem kot OK. 1 Navedek Povezava do prispevka
galimx Objavljeno 1. marec 2026 Share Objavljeno 1. marec 2026 Fuck so se HDD diski podražili . Se sploh še splača kupiti NAS + 2x HDD? Gledam sem Ugreen in Synology. Navedek Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 1. marec 2026 Share Objavljeno 1. marec 2026 galimx reče pred 35 minutami: Fuck so se HDD diski podražili . Se sploh še splača kupiti NAS + 2x HDD? Gledam sem Ugreen in Synology. "splaca" odvisno kaj bi rad pocel a ne Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 3. marec 2026 Share Objavljeno 3. marec 2026 SAS refurbished se da dobit se vedno za ok cene Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 viddek reče Dne, 3. 3. 2026 at 20:21: SAS refurbished se da dobit se vedno za ok cene To je vse prevroče za te škatlice in tudi precej glasne. Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Vodokotlič reče pred 19 minutami: To je vse prevroče za te škatlice in tudi precej glasne. Definiraj prevroce Jaz jih furam pod 40 z default ventilatorji od Node 304 Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Govorim za te cenejše QNAP in Synology. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.