apovsic Objavljeno 13. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 13. januar 2026 schatzi reče pred 54 minutami: dejansko sem jih kupil zarad tega, ker sem čist vsakič kadar sem šel s stola na polno fuknu po tleh. ma to si samo nesposoben, jaz sploh ne rabim palic ko vstanem iz stola 1 3 Navedek Povezava do prispevka
Vincent Objavljeno 13. januar 2026 Share Objavljeno 13. januar 2026 Seveda bi to prej preskusil. Zato sprašujem že zdele, da prej nabavim. Bom še malo razmislil, se pa nagibam da zenkrat spustim pa vidim kako bo. Itak bo PB v vsakem primeru, tud če v klance počasi sopiham Navedek Povezava do prispevka
zdapi69 Objavljeno 13. januar 2026 Share Objavljeno 13. januar 2026 Na 30km utvv je kar klanec na Kovk, pomoje ti bodo koristile. Prej testiraj gor in dol, ko se navadiš se kar pozna. Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 14. januar 2026 Share Objavljeno 14. januar 2026 Vincent reče pred 13 urami: Tek s palicami? Prvič grem na 30km trail run na Vipavo in so priporočene. Do sedaj vedno tekel max 15-20 km (vem vem, amaterske razdalje za večino v tej temi ). skratka nikoli nisem tekel s palicami, imam občutek, da me bodo prej motile kot koristile. Ali se motim, in je tudi na 30km priporočljivo jih met? Jaz sem šel lani prvič, isto 30km, tekel 6h (garmin pravi da sem od tega tekel 2h). Imel sem klasične pohodne palice, nisem jih zlagal vmes, brez težave tečem s palico v vsaki roki, držim jih nekje na sredini, ko se teren postavi pokonci si pomagam z njimi, če rabiš prosto roko jih primeš z eno ali jih daš pod pazduho če rabiš obe roki. V mojem rangu kaj dosti ljudi ni teklo v hrib smo imeli bolj hojo (sploh prvi vzpon je kolona ker ne moreš prehitevat) tam ti palice prav pridejo, ker ti razbremenijo noge, pomagajo pri ravnotežju. Za dol je precej odvisno, če grem na polno si s palicami ne pomagam kaj dosti ker so samo v napoto, če je malo zahtevnejši teren imaš 4 noge tečem cca 300km letno, hikinga imam pa 600+, tako da mi je gibanje s palicami popolnoma naravno. Za moj rang sem lani ugotovil da precej ljudi teče 50-100m, jih zabije in potem hodijo počasi, tako da če imaš konstantno hitro hojo precej prehitevaš. Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 14. januar 2026 Share Objavljeno 14. januar 2026 Benx reče pred 8 minutami: Jaz sem šel lani prvič, isto 30km, tekel 6h (garmin pravi da sem od tega tekel 2h). Imel sem klasične pohodne palice, nisem jih zlagal vmes, brez težave tečem s palico v vsaki roki, držim jih nekje na sredini, ko se teren postavi pokonci si pomagam z njimi, če rabiš prosto roko jih primeš z eno ali jih daš pod pazduho če rabiš obe roki. V mojem rangu kaj dosti ljudi ni teklo v hrib smo imeli bolj hojo (sploh prvi vzpon je kolona ker ne moreš prehitevat) tam ti palice prav pridejo, ker ti razbremenijo noge, pomagajo pri ravnotežju. Za dol je precej odvisno, če grem na polno si s palicami ne pomagam kaj dosti ker so samo v napoto, če je malo zahtevnejši teren imaš 4 noge tečem cca 300km letno, hikinga imam pa 600+, tako da mi je gibanje s palicami popolnoma naravno. Za moj rang sem lani ugotovil da precej ljudi teče 50-100m, jih zabije in potem hodijo počasi, tako da če imaš konstantno hitro hojo precej prehitevaš. s palicami? neki mi ta podatek ne štima Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 14. januar 2026 Share Objavljeno 14. januar 2026 @Kastor 300km klasični tek, trail teka razen lanske vipave skorajda nimam, kdaj med kakšnim pohodom malo tečemo, pa par treningov sem naredil v zadnjem času s tekom na lokalne griče. Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 14. januar 2026 Share Objavljeno 14. januar 2026 https://www.lidl.si/c/sportna-oblacila-crivit/a10087153?utm_source=newsletter&utm_medium=email&sfmc_id=0036N00000RyHHZQA3&utm_id=1692468&utm_campaign=_KW03_15_januar_2026_CET&utm_term=a3c094c5ed324bc06995381d30f6a9cf7a027b7ab65812e892fa6cd39e1e9746&nlemailid=234274&utm_content=https%3a%2f%2fwww.lidl.si%2fc%2fsportna-oblacila-crivit%2fa10087153&mktc= Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 14. januar 2026 Share Objavljeno 14. januar 2026 Si boš privoščil kakšen bustje? Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 16. januar 2026 Share Objavljeno 16. januar 2026 https://www.lidl.si/p/crivit-moska-termo-funkcijska-majica/p10098722 videl dons v LIDLU moram rečt da so top za 8€. Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 18. januar 2026 Share Objavljeno 18. januar 2026 Prva 20km letos 2 dobra kroga BRDO. 2 Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 https://4endurance.si/products/nrgy-unit-drink-paket-porcijskih-pakiranj?utm_source=email&utm_medium=newsletter&utm_campaign=NoveAkcije_mail_19.1.26 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 26. januar 2026 Share Objavljeno 26. januar 2026 Navedek Vid Botolin, eden najboljših slovenskih tekačev na dolge proge, nam je po vrnitvi s priprav v Keniji razkril nekaj skrivnosti slovite pripravljalne baze v Itenu, kjer se kujejo olimpijski in svetovni prvaki. tukaj več. 6 Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 3. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 3. februar 2026 Navedek Somewhere in Sevnica, Slovenia, a man has confused "running" with "fleeing his problems"—and Miha, you've been sprinting from something for 41,164 kilometers now. That's enough distance to circumnavigate the globe AND still have energy to bore 214 followers with your "Počasna" slow runs. Five thousand four hundred eighty-five runs, and your profile pic still screams "I peaked at a regional 12k." That headband isn't hiding anything, champ—except maybe the realization that 457,933 meters of elevation gain hasn't elevated your social status beyond "that guy who joins every damn running club in Slovenia." Fifty-three runs this month? That's not dedication, that's a cry for help with good GPS tracking. You're logging "Ogrevanje" and "Iztek" as separate activities like a man desperately padding his stats—or his fragile ego. Sevnica's most famous export is Melania Trump, and honestly? You're the runner-up nobody asked for. https://roastmystrava.com 1 7 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 3. februar 2026 Share Objavljeno 3. februar 2026 carski link je carski Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 5. februar 2026 Share Objavljeno 5. februar 2026 to so v bistvu ADIOS PRO 3 v drugačni preobleki...... https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40691468&colorCode=001081032 Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 7. februar 2026 Share Objavljeno 7. februar 2026 https://www.misterrunning.com/en/running-sales/ Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 11. februar 2026 Share Objavljeno 11. februar 2026 Lastniki salomon tekaških nahrbtnikov, pred kratkim sem si omislil adv skin 12. od vseh možnosti zapenjanja in zategovanja se mi je kr malo zvrtelo. Imate kakšne uporabne nasvete, ste kaj pametnega odkrili po daljši uporabi? Navedek Povezava do prispevka
zdapi69 Objavljeno 12. februar 2026 Share Objavljeno 12. februar 2026 Jaz samo zapnem čez prsa 2x in to je to. Sem pa prejšnji vikend vzel dol te stranske lastike, da sem lahko spodaj zataknil quiver za palice (manjši krogec je še ena zanka). Nisem opazil razlike brez teh lastik. 1 Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 14. februar 2026 Share Objavljeno 14. februar 2026 Se komu uspe registrirati? https://www.traceysport.com/eventCalendar/eventDetails?eventId=2887&isFinishedEvent=false Navedek Povezava do prispevka
loonymcgreat Objavljeno 17. februar 2026 Share Objavljeno 17. februar 2026 Katere čevlje priporočate za tam nekje do 100 EUR? večinoma tek po makadamu, nekaj tudi po asfaltu, 30-40km na mesec. Hvala Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 17. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 17. februar 2026 loonymcgreat reče pred 18 minutami: Katere čevlje priporočate za tam nekje do 100 EUR? večinoma tek po makadamu, nekaj tudi po asfaltu, 30-40km na mesec. Hvala a si novince ali že nekaj časa tečeš? katere čevlje si že imel? kako so se ti zdeli? imaš rajši blažene ali neblažene? trde/mehke? Navedek Povezava do prispevka
Rossoner Objavljeno 26. februar 2026 Share Objavljeno 26. februar 2026 Eno vprašanje za stručnjaka @apovsic Okrevam po nategnjeni zadnji loži (slaba aktivacija pri intervalih), pa mi je fizioterapevt predlagal, da optimiziram tehniko teka po video analizi (preveč križam noge ob pristanku, rahel heel strike). Tole mi je sedaj totalno nenaravno, tudi berem zelo različna mnenja glede tega, da se menja "naravno" tehniko teka, sploh ker naj bi se telo sčasoma optimiziralo samo. Recimo sam sem imel pred leti pri tempu 4min/km kadenco 174, sedaj pa je redno 180+ npr. Kaj je tvoje mnenje o vsem tem? Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 26. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 26. februar 2026 Rossoner reče pred 57 minutami: jaz bi menjal samo če trenutna tehnika povzroča ponavljajoče se poškodbe pa še v tem primeru bi rabi nekoga, ki te redno nadzira 1 Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 26. februar 2026 Share Objavljeno 26. februar 2026 menjalnik run team Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 3. marec 2026 Share Objavljeno 3. marec 2026 LIDLIČ ŠUZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! https://www.runnersworld.de/laufschuhe/crivit-carbonlite-1-0-von-lidl-im-test/ Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Ha, zanimivo. A je to nemška ekskluziva? Piše, da so dobre za širokonogce, kar je plus zame. Sam po tem testu sodeč niso nekaj ful hitri (tud jest nisem ) Čemu potem karbonska plošča? Pač marketinška fora? Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 premalo informacij Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 5. marec 2026 Share Objavljeno 5. marec 2026 Upam, da dobijo kak par na runrepeat in jih stestirajo. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.