Skoči na vsebino

Tek

apovsic

Priporočeni prispevki

• 2 tedna kasneje...

Danes sprobal EVO SL.....lol kupil ful nazaj na Zalandu, že lani novembra rofl.

V glavnem tko bom rekel, kljub temu, da vzel 46 - ponavadi sem nekje 45 - 45 1/2.....pa so mi malo majhni, posebej levi copat....desni je OK.....naredil 5km danes in to je to.

https://www.zalando.si/adidas-performance-evo-sl-m-trail-tekaski-cevlji-grey-three-glow-blue-core-black-ad542a5du-c14.html

tile so, zanje dal

(92,58 - 20,37) * 1.22 = slabih 89€......

če mi kdo ponudi 70€, mu jih prodam. Opomnim, pa da naj ima največ 45 svojo redno cifro....tok under size so.

https://runrepeat.com/adidas-adizero-evo-sl

tukaj kao TRUE TO SIZE....samo my ass.

image.png.1930797c2a62cecfe2ff564252f5750c.png

uredilo bitje kmetek
Povezava do prispevka

Pizda ti kompliciraš, kot da rabimo pri teh naših cajtih 10 različnih čevljev. Jest mislim, da če ne narediš res veliko kilometrov, pol je neka velika rotacija patik bolj škodljiva kot koristna. Najdi si čevelj, ki ti sede, pa ga zguraj do konca. Če ti je bil dober, spet kupiš enak model, če ne, iščeš dalje. 

Noosa so pomoje čist ok čevelj za vsak dan. Pa ne, da jih zdaj tiščim nekaj, samo dal sem jih kot predlog prostornega čevlja.

Also, jaz imam zdaj FWD Via od Altre. Je širok in visok pri prstih, sam občutek pri teku mi pa ni ne vem kaj. 

Povezava do prispevka
Jake the Mess reče Dne, 31. 3. 2026 at 21:14:

Pizda ti kompliciraš, kot da rabimo pri teh naših cajtih 10 različnih čevljev. Jest mislim, da če ne narediš res veliko kilometrov, pol je neka velika rotacija patik bolj škodljiva kot koristna. Najdi si čevelj, ki ti sede, pa ga zguraj do konca. Če ti je bil dober, spet kupiš enak model, če ne, iščeš dalje. 

+1, ko najdem neki kar mi ustreza, si naredim zalogo, od la sportive mam še zmer en nov par bushido 1, pa je že neki časa bushido 3 zuni

kmetek reče pred 9 urami:

Tekaški nahrbtnik, da imam za teke nad 30-40km recimo.....

ne vem, kerga?

če misliš pit izotonike in elektrolite jest ne bi kupoval takih z mehom

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...