Skoči na vsebino

Tek

apovsic

Priporočeni prispevki

Tudi jaz na 30 km UTVV. Trasa se mi je zdela nadpovprečno zahtevna, deli kjer delaš višince precej strmi. Recimo moj zadnji trail je bil na Rogli in je bil precej bolj "tekaški". Sem bil bolj zdelan od pričakovanj. Glede na to, da sem zadnja dva meseca naredil precej malo kilometrov pa sem kar zadovoljen. Čas cca. 5h.

Povezava do prispevka
kmetek reče pred 10 urami:

še 1 uro časa za tako ceno?

image.thumb.png.37b74e4f2fe2e57fefccec209df6c870.png

imam še tole ;) tako da bi me prišel slabih 40 ojrof......so res tok bolj kvalitetni, da res ne jemljem enega iz amazona za 30€?

image.thumb.png.d5ed4b061a641bace1852a4bb4b2c8d6.png

Ja, ampak tale cena se mi ne zdi ugodna.

uredilo bitje shure
Povezava do prispevka

Mene sicer precej moti manjko žepov ob strani, ki jih ima ADV Skin. Sem pa imel na sebi backpack od frenda iz Decathlona in je totalne smeti v primerjavi s Salomonovim. Ampak spet precej odvisno koliko ga boš res uporabljal, jaz laufam 60k z Adv Skin 5, daljše z Adv Skin 12.

uredilo bitje shure
Povezava do prispevka
Orbit reče pred 18 urami:

Tudi jaz na 30 km UTVV. Trasa se mi je zdela nadpovprečno zahtevna, deli kjer delaš višince precej strmi. Recimo moj zadnji trail je bil na Rogli in je bil precej bolj "tekaški". Sem bil bolj zdelan od pričakovanj. Glede na to, da sem zadnja dva meseca naredil precej malo kilometrov pa sem kar zadovoljen. Čas cca. 5h.

Si bil na gozdarskem trailu? Kolk te je ubila proga, ker jaz sem bil mrtev na cilju :D 

Povezava do prispevka

Na gozdarskem ja :D Si bil na 30ki?

V primerjavi z UTVV sem bil na koncu super, tudi časovno je bilo cca. uro in pol hitreje (ob cca. 3 km več in seveda 400-500 višinci manj, meni osebno precej bolj prijazna trasa).

Ampak ja, kasnejši termini mi načeloma bolj odgovarjajo, zdaj še ni dovolj kilometrov v nogah.

Verjetno bo letos tudi rogla prišla na vrsto:)

uredilo bitje Orbit
Povezava do prispevka

Meni je bila organizacija na rogli zelo ok, sam me je pa potegnilo na štartu in sem v prvih 5km strošil vse kar sem imel :D So pa take neumnosti dobra šola za naprej (itak se ne bom nič naučil), bi pa letos šel spet na 30, sam pač mal z glavo za spremembo :D 

Povezava do prispevka
kmetek reče pred 13 urami:

lahko je tudi 2.5L oz. max 10L.

gledam tudi tele: https://outdoorinoxto.com/en-eu/collections/run-hydration

- imajo še -20%

Je 10l ja, mislil sem na XS/S, M/L / XL, jaz imam pomoje M/L, povej koliko te je čez prsa.

Edit: ne vem če sem napisal, ti ga podarim, če je prave velikosti

uredilo bitje zdapi69
Povezava do prispevka

Dobil izvide MRI-ja, 4a po Fredericson MTSS klasifikaciji, kar je eno stopnjo od najvišje 4b (od 1-4b gre). To pomeni, da so dejansko že površinske poškodbe kosti, ni pa dejanske frakture tibije in je nekako 6-7 tednov brez teka, bomo videli kako bo v resnici. Zdaj sem prišel vsaj do tega, da lahko kolesarim na Zwiftu brez bolečin, ven si pa še nisem upal. Dolga bo, zdaj sta šele dva tedna od MR-ja, ampak vsaj trga se mi ne več, ker sem moral bit samo na kavču. Sem moral dat mal ven iz sebe, shitty news, ampak vsaj vem pri čem sem.:cry:

Upanje je, da se sestavim skupaj in oddelam en normalen trening blok do novembrske Obale za 100ko.:whistle: Če bo DNF sem pa že navajen.

uredilo bitje shure
  • Račka +1 1
  • Solzice 6
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...