Skoči na vsebino

Tek

apovsic

Priporočeni prispevki

@kmetek Ja, recovery je kot da bi ti nekdo masiral noge. Proti bolečinam tudi deluje. Za grajenje mišic pa še nisem neki ful testiral. 

Za šport je imo recovery top.

Mas ful programov odvisno od modela. Jaz 90% za enkrat recovery massage uporabljam. 

uredilo bitje Benx
Povezava do prispevka
Benx reče pred 23 urami:

@kmetek Ja, recovery je kot da bi ti nekdo masiral noge. Proti bolečinam tudi deluje. Za grajenje mišic pa še nisem neki ful testiral. 

Za šport je imo recovery top.

Mas ful programov odvisno od modela. Jaz 90% za enkrat recovery massage uporabljam. 

kaj pa kaj takega?

https://pulsio.eu/en-si/products/pulsio-compression?tw_source=fb&tw_adid=120228193356280291&utm_medium=paid&utm_id=120221615897190291_v2_s03_e470_i20260529&utm_content=120228193356280291&utm_term=120221615897190291&utm_campaign=120212657047490291&utm_source=facebook&campaign_id=120212657047490291&ad_id=120228193356280291

Povezava do prispevka
kmetek reče pred 17 urami:

Več let nazaj sem hodil na neko večtedensko fizioterapijo in ena izmed stvari, ki sem jo delal, je, da sem po koncu treninga/terapije imel še škornje pol ure. Nevem, ali je bil zgolj placebo alpa je imelo pri meni dodaten učinek, ker mi znajo zatečt noge, ampak osebno sem imel občutek, da mi ful pomaga. Tko da že zadnjih par let razmišljam, a bi investiru v kompresijske bootse al ne.

Btw, nisem si predstavljal, da so soft flaski tko dragi. Za trail drug vikend sem nabavu nek uizi tekaški rucak iz decathlona in sem mislu vzet še kak flask, pa je 250ml 10€. Mal preveč, bom že zdržu z 1L mehom pa tremi postojankami. 

image.thumb.png.a3a7bb160d922023194628803769ffdb.png

Povezava do prispevka
FRUC:) reče pred 1 uro:

Btw, nisem si predstavljal, da so soft flaski tko dragi. Za trail drug vikend sem nabavu nek uizi tekaški rucak iz decathlona in sem mislu vzet še kak flask, pa je 250ml 10€. Mal preveč, bom že zdržu z 1L mehom pa tremi postojankami. 

na nemškem amazonu jih maš za dobro ceno

Povezava do prispevka

Verjetn so suhi in jih je treba menjat ampak bom se tle vprasal. Lani sm nabavu Nike Pegasus trail 5 in so mi bile vrhunske. Od letos dalje, kadarkoli jih obujem, dobim po par km zulje in nohte vseh barv tega sveta, predvsem na desni nogi. Kaj je slo narobe? Dejansko ni bolece je pa zelo motece.

Povezava do prispevka
tiesto reče pred 37 minutami:

Verjetn so suhi in jih je treba menjat ampak bom se tle vprasal. Lani sm nabavu Nike Pegasus trail 5 in so mi bile vrhunske. Od letos dalje, kadarkoli jih obujem, dobim po par km zulje in nohte vseh barv tega sveta, predvsem na desni nogi. Kaj je slo narobe? Dejansko ni bolece je pa zelo motece.

Sej tole je najbrž mal smešen nasvet, ampak jaz bi ti svetoval, da pregledaš vložke. Meni se je to zgodilo pri enih čevljih, da so mi vložki zdrsnili za par cm naprej in so se mi zgužvali in posledično ni bilo več prostora za prste.

Če pa ni to, pa probaj vzet vložke ven za kak tek in boš videl, če imaš dovolj prostora za prste. Meni so teli Pegasus super, samo so pa dost nizki spredaj, pa še vložek je dokaj debel in sem ga kar ven vrgel. Zdaj sem nabavil ene 1mm debele (tanke) samo so tolk tenki, da ko daš nogo v čevelj malo zdrsnejo. Ne vem še kako to rešit :)

Povezava do prispevka

Also, je kdo že kej naročal čajna šuze iz alija/taobao? Naj bi bilo orekoyTaota ceneje, samo ne vem, če je tolk ceneje, da se je vredno matrat. 

Naj bi pa imeli 18.6. singles day na kitajskem in je vse še precej ceneje. Ima kdo kak podatek koliko ceneje je to, ali je bolj kot Black Friday v Sloveniji, ko predhodno dvignejo cene in jih pol spustijo?

Tale poba jih kar hvali:

https://youtu.be/q9k9c-MPNIg

Povezava do prispevka
Jake the Mess reče pred 55 minutami:

Also, je kdo že kej naročal čajna šuze iz alija/taobao? Naj bi bilo orekoyTaota ceneje, samo ne vem, če je tolk ceneje, da se je vredno matrat. 

Naj bi pa imeli 18.6. singles day na kitajskem in je vse še precej ceneje. Ima kdo kak podatek koliko ceneje je to, ali je bolj kot Black Friday v Sloveniji, ko predhodno dvignejo cene in jih pol spustijo?

Tale poba jih kar hvali:

https://youtu.be/q9k9c-MPNIg

ravno naročil iz MULEBUY

LI NING CHALLENGER 5 - peba pena, karbonci

https://mulebuy.com/product?id=854566026848&platform=TAOBAO

Skupaj z najcenejšim ptt dobrih 62-63€, upajmo brez carinskega sranja, nisem še dobil. 

moje vabilo: https://mulebuy.com/register?ref=200718176

POŠTNE KODE - rabati pri pošiljanju

image.thumb.png.fea8d7db117a89fb71b558dfb4a9b51d.png

uredilo bitje kmetek
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...