Skoči na vsebino

Tek

apovsic

Priporočeni prispevki

Thermo-regulation
Its unique texture promotes air circulation and allows a perfect balance between the outside and the inside. In this way the body remains at the same temperature without sudden changes. A real protection from the cold in winter and from the heat in summer.

Shock absorber
The 360 ° compression dampens the "shock wave" effect on muscles, veins and joints.

Massaging Fiber
Every moment activates a micro-massage bringing well-being and lightweightness. Patented fiber.

Ultra-resist
Tear-proof test under normal conditions of use.

Ultralight
It does not retain water and remains light in all conditions.

D-tox
Significantly reduces lactic acid during exercise.

K-protect
This ergonomic tongue supports the patellar tendon and reduces vibrations by up to 8%. The best ally of your knees as you go to the limit on steep descents and intense and fast technical routes.

Anti-fatigue
Attenuation of shocks and vibrations on muscles, veins and joints increases resistance to effort.

:devil:

Povezava do prispevka

Fantje, sej vem, da sem star, ampak ne se hecat s kompresijskimi štumfi :D, js ne grem več laufat brez njih.

Sicer sem genetsko nagnjen h krčem v mečih, ampak teli štumfi pri meni delajo čuda glede tega. To mi je del opreme (poleg superg), pri keri se mi ni problem skeširat. :wub:

• Račka +1 2
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka

Gorann boš postal če:

- si boš v letu 2024 rekel, zdaj bom pa res pojačal tek in začneš laufat 2 km na teden,

- boš pritisnil kako žensko prek tinderja, po možnosti balkanskega porekla (tko južni južni balkan),

- boš ves čas apovšiču razlagal kako ma zjebano tehniko teka.

Povezava do prispevka

Ti se čist preveč z njim obremenjuješ :D Jaz bi ga po 2 letih treninga lahko prehitel na Polževem, sam glej, se le poznamo tukaj gor in mu nočem delat brukic ...

plus zdaj mu visi slika mojega doma v dnevni, tako da tehnično gledano sem jaz zmagal <3

uredilo bitje Kastor
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka

Kolk pa je odprto na Blokah? Po tem snegu najbrz vse?

Letos sem sam v Rateče in Planico hodil, Jezersko so šele zdej zrihtali najbrž, Pokljuka pa je bila do tekem tako tako. Vse ostalo pa ni bilo snega afaik.

Sem pa na smučanju probal na 1800. Fuck kako te pobere. Mo vsaj mene

Povezava do prispevka

Vpiši se za komentiranje

You will be able to leave a comment after signing in

Vpiši se
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...