Kastor Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 Nikol ni pozno, pazi samo, da se ne zaletiš z glavo skozi zid. Treniraj načrtno brez pretiravanja ... Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 Zdaj ste me napalili na te gejovske calve štumfe... https://www.misterrunning.com/en/compressport-r2v2-running-calf-sleeves-blue-su00002b-500.html ipd....18€ je malo huda? Aliešitpress imajo po 3-4€ Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 Kaj rabiš to sploh? Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 Thermo-regulation Its unique texture promotes air circulation and allows a perfect balance between the outside and the inside. In this way the body remains at the same temperature without sudden changes. A real protection from the cold in winter and from the heat in summer. Shock absorber The 360 ° compression dampens the "shock wave" effect on muscles, veins and joints. Massaging Fiber Every moment activates a micro-massage bringing well-being and lightweightness. Patented fiber. Ultra-resist Tear-proof test under normal conditions of use. Ultralight It does not retain water and remains light in all conditions. D-tox Significantly reduces lactic acid during exercise. K-protect This ergonomic tongue supports the patellar tendon and reduces vibrations by up to 8%. The best ally of your knees as you go to the limit on steep descents and intense and fast technical routes. Anti-fatigue Attenuation of shocks and vibrations on muscles, veins and joints increases resistance to effort. Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 Če bi bilo to vse res, bi apovsic bil zavit ko mumija v ta material 1 Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 (urejano) za njega bi rabili kak material, ki mu zavira speed, absorbira več udarcev in vse kontra pa bi še vedno delal recovery pace 4min/km 6. januar 2023 uredilo bitje kmetek Povezava do prispevka
Skunko Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 Fantje, sej vem, da sem star, ampak ne se hecat s kompresijskimi štumfi , js ne grem več laufat brez njih. Sicer sem genetsko nagnjen h krčem v mečih, ampak teli štumfi pri meni delajo čuda glede tega. To mi je del opreme (poleg superg), pri keri se mi ni problem skeširat. 2 1 Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 Kateri si kaj vzel? Poceni 4-5€ čina ali orenk 20€? Povezava do prispevka
Skunko Objavljeno 6. januar 2023 Share Objavljeno 6. januar 2023 (urejano) kmetek reče pred 6 minutami: Kateri si kaj vzel? Poceni 4-5€ čina ali orenk 20€? Moji se gibljejo tam okoli 40 € . Mam sam dvoje superge, pol se lahk pa za druge stvari stegnem . 6. januar 2023 uredilo bitje Skunko Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 7. januar 2023 Share Objavljeno 7. januar 2023 Kmetek je Gorannn 2023 2 Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 7. januar 2023 Share Objavljeno 7. januar 2023 kdo je pa Gorann? Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 7. januar 2023 Share Objavljeno 7. januar 2023 Gorann boš postal če: - si boš v letu 2024 rekel, zdaj bom pa res pojačal tek in začneš laufat 2 km na teden, - boš pritisnil kako žensko prek tinderja, po možnosti balkanskega porekla (tko južni južni balkan), - boš ves čas apovšiču razlagal kako ma zjebano tehniko teka. Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 7. januar 2023 Share Objavljeno 7. januar 2023 Don't get it but i will play along Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 11. januar 2023 Share Objavljeno 11. januar 2023 LIDL CRIVIT funkcionalna majica z dolgimi rokavi, super so....4,79 namesto 7,99. Vzel 2 Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 11. januar 2023 Share Objavljeno 11. januar 2023 Uživaj v plastični vrečki lp boris A je za kej roba to drugač? Meni so ble ene iz Lidla precej slabe, je pa res da sem to kupoval 10 let nazaj. Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 11. januar 2023 Share Objavljeno 11. januar 2023 Jake: majica je super. Probaj...4.79€ lahko vrneš.....imam 3 zdaj LOL. Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 11. januar 2023 Share Objavljeno 11. januar 2023 Ok zdaj pa začni lepit kolk tečeš, da ne boš res ko gorann, 99% časa nabijal o opremi in tehniki teka 2 Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 12. januar 2023 Share Objavljeno 12. januar 2023 (urejano) apovsic ne bomo nikoli. 1 minuto pokradli jebeni semaforji on ima to za recovery tempo in to rikverc seveda....samo človek verjetno teče 20 let+ brez operacij kolenskih vezi itd 12. januar 2023 uredilo bitje kmetek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 12. januar 2023 Share Objavljeno 12. januar 2023 (urejano) Ti se čist preveč z njim obremenjuješ Jaz bi ga po 2 letih treninga lahko prehitel na Polževem, sam glej, se le poznamo tukaj gor in mu nočem delat brukic ... plus zdaj mu visi slika mojega doma v dnevni, tako da tehnično gledano sem jaz zmagal <3 12. januar 2023 uredilo bitje Kastor 2 Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 13. januar 2023 Share Objavljeno 13. januar 2023 še kompresijsko opremo dam gor pa mi po klancu dol morda rata 5min/km... medtem ko v drugo smer gor uleti apovsic z 4min/km Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 13. januar 2023 Share Objavljeno 13. januar 2023 apovsic zivi rent free v tvoji zgleda kot vse zgleda... 3 Povezava do prispevka
BigBadWolf Objavljeno 13. januar 2023 Share Objavljeno 13. januar 2023 Kolk pa kej čevlji prispevajo? Men se zdi, da sem vse rekorde postavil v Saucony Peregrine, in to za kar nekaj minut na 10 in 20 km. Naključje, al lahko res čevlji tok vplivajo? Drugače imam vecinoma salomonke. Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 13. januar 2023 Avtor Share Objavljeno 13. januar 2023 BigBadWolf reče pred 3 urami: Naključje, al lahko res čevlji tok vplivajo? Drugače imam vecinoma salomonke. Lahko se zgodi ja, pa niti ni toliko fora, da ti dobri čevlji nek čas dodajo kot to, da ti lahko slabi veliko časa vzamejo. Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 19. januar 2023 Share Objavljeno 19. januar 2023 https://top4running.si/p/puma-velocity-nitro-2-gtx-37750701 dost superg za 1 leto Povezava do prispevka
shure Objavljeno 20. januar 2023 Share Objavljeno 20. januar 2023 (urejano) Less buying, more running. Jutri prvič letos na Bloke na tekaške. Hodi še kdo za oddih od samega teka? 20. januar 2023 uredilo bitje shure Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 20. januar 2023 Share Objavljeno 20. januar 2023 shure reče pred 4 minutami: Less buying, more running. Jutri prvič letos na Bloke na tekaške. Hodi še kdo za oddih od samega teka? Jap, sicer sam skate tehnika in bolj počasi, sam mal za presekat mi je kul Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 20. januar 2023 Share Objavljeno 20. januar 2023 shure reče pred 31 minutami: Less buying, more running. Jutri prvič letos na Bloke na tekaške. Hodi še kdo za oddih od samega teka? Sploh nisem vedel, da to obstaja. Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 21. januar 2023 Share Objavljeno 21. januar 2023 A tek na smučeh? 1 Povezava do prispevka
BigBadWolf Objavljeno 22. januar 2023 Share Objavljeno 22. januar 2023 Kolk pa je odprto na Blokah? Po tem snegu najbrz vse? Letos sem sam v Rateče in Planico hodil, Jezersko so šele zdej zrihtali najbrž, Pokljuka pa je bila do tekem tako tako. Vse ostalo pa ni bilo snega afaik. Sem pa na smučanju probal na 1800. Fuck kako te pobere. Mo vsaj mene Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se