Skoči na vsebino

Trenutno igram [02/2021]


Priporočeni prispevki

Galko reče pred 21 minutami:

 

Jst tudi ravno berem zelo kul knjigo. In cold blood, enega od prvih (prvi?) romanov po resnični zgodbi. Taka kul materija za čas, ko si zaprt v bajti že pol leta, napol nor in shizofren: brutalen četvorni umor staršev in njunih najstniških otrok s strani dveh mnen zapornikov za 50 dolarjev. M m mmm. 

 

Ko pa to preberem se pa res fuknem v RE3R in za tem v DkS 2 GOTY. Dejansko se igrice ful ne spomnim (razen da ima carski hub ob morju, neka Mandibula ali Nandibula al neki), tko sem kar extra hyped :) 

 

jebeš pixle špile, pljunim na njih pfuj

Poznam take ljudi, sploh v duhovščini so pogosti, o fuj spolno slo itd... potem pa ob 3h ponoči tam gledajo balkan boys network....

  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Chamir reče pred 4 urami:

Nice, pa še na g2a je lih 20 $ card za 20 centov manj

 

16,47 € je kar v redu deal za Resi 3. Še vedno malo overpriced za igro, ki je praktično DLC (15 € bi bilo najboljš), ampak v redu :D 

 

Poglej ce ja na can psn storu isti deal je 20cad kartica 13 eur

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Predkratkim obrnil Medium ( dost Alan wake scena s fiksirano kamero v prostorih). Seveda igra ni na nivoju Alan Wake ima samo podobno konfuzno zgodbo ter njeno podajanje.

Špilu najdeš legendarno Bolhco. 10/10 goty. Ne sej ne špil ima realno metacritic oceno 7.6.

 

The_Medium_Screenshot_2021_01.29_-_20_41_07_35.png

uredilo bitje fric
Povezava do prispevka

Začel sem igral They Are Billions. Survival stategija. še dokaj na začetku kampanje. Stil špila je kot Starcraft misija Terran vs Zerg. S tem, da so tudi ene misije v smislu špila tower control. Rabiš dojst pozornosti, ker te po več kot uri na eni misiji lahko mimgrede en zombie te sfuka, da lahko samo ponavljaš misiji.

uredilo bitje Tijuana
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Končno sem začel proper igrat KENSHI. Igrica, za katero se med ghetto krogi govori, da je Jezus v podobi igric. Squad based RPG (čeprav lahko igraš full solo), kjer v bistvu lahko počneš karkoli želiš. In karkoli igrica želi, se lahko zgodi tebi. 

 

https://store.steampowered.com/app/233860/Kenshi/

 

Moram reči, da sem zaenkrat navdušen. Prvih par runov nisem naredil sploh nič pametnega (recimo izbral class wandererja s psom, nakar sem raziskoval prve ruševine, ki sem jih našel, izza ovinka pa uletelo 20 scavengerjev, ki so mi ubili psa, meni pa pokradli robo in me pretepli ter me nezavestnega pustili ob skali, da sem lahko samo na fast forward gledal, kako lik umira, ker ni prišel mimo noben slave trader, da bi me rešil v zameno za mojo suženjstvo).

 

Next ... si rečem ajde gremo še bolj hardcore. Izberem si lik z eno roko in psom. Blodim po deželi, ne najdem ama ene koristne stvari, uspem se skriti pred grupo scavengerjev. Lakota kruli na polno. Okej, ekstremne razmere, bom pojedel psa. Malo odzoomiram, da vidim, kaj se dogaja. Opazim, da so scavengerji naleteli na neke random vojake in da se vračajo nazaj. Grem za vogal in se odločim pojest svojega psa, nakar ugotovim, da sem se skril na mesto, kjer se že skrivajo neki momci. Z momci se za trenutek spogledamo, nato pa mi odsekajo drugo roko in me dajo v suženjstvo. Po nekaj časa suženjstva dobim priliko za pobegnit, ki jo seveda izkoristim, plus lastniki so mi uštimali neke na izi cyber roke, tako da lik ni povsem nesposoben. Začnem se postavljat na noge, kmalu si najamem nekega sužnja, ki ima ful afinitete do mene, tako da postaneva carska buddyja, zgradim svoje prve hiše, mal trgujem z drogami levo desno. Si rečem all good and fun, ampak ta igrica slovi po tem, da je svet velik 870 kvadratnih kilometrov, jaz pa cel cajt igram na petih km2 :D. Si rečem ewo gremo na proper trip čez mapo. Ker sem našparal že neki denarja, si kupim par sužnjev, na izi jih natreniram, moj prvi suženj "buddy" od nekod ukrade najnovejše robotske roke zame. Vse pripravljeno za trip čez mapo.

 

Anyway, 1 kilometer sem hodil in se spravil pobit neke Starship Troopers žužke, nakar je uletela neka huge paravojaška milica, pobila sužnje (tudi buddyja), mene pa v krvi pustili ležat in umret. Tnx Obama. 

 

Sedaj pa igram nekega trgovca, v igri označenega kot "easy mode". Prodal sem nek stuff in si kupil dva sužnja, tako da z dvema sužnjema in bivolom potujem v drugo mesto, huntam živali in se skrivam pred scavengerji. 

 

Pač igrica po feelingu spominja na to, da te tranny na Tajskem banga v hotelu z eno in pol zvezdice. Must play za Mn3njalnik forumaše, skratka. 

 

Sploh za kakega @kemik res must play, jaz noro uživam :D. Ne vem, če obstajajo kaki bolj odprti RPG-ji. Dejansko scena ala Dwarf Fortress, samo da je vizualno vseeno ful bolj privlačen od ASCII grafike.

 

ss_d12a3f68e9c440d1fc0035783dc796a52b924482.600x338.jpg?t=1592828431ss_022dc559271563a6d6484e967e4bbc430838e372.600x338.jpg?t=1592828431

  • Na jagodo +1 2
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Pizda, men je pa bil Kenshi mal prevec frustrirajoca izkusnja v dveh urah, kolker sem ga igral

 

Zasnova je briljantna, tut igra se fajn, navkljub arhaicnemu nadzoru, sam ni mi pa nikol potegnu, da bi tolkrat sel od zacetka, ker te dobesedno na vsakem koraku lahk ubijejo. Pa mi naceloma ful pasejo ti non handholding spili

 

Mogu bi ga nekoc se enkrat sprobat, ampak takrat pa cist zares. ATM sem zasvojen z Dyson Sphere Program :D

Povezava do prispevka

Šimšalamima does Sekiro.

 

Prvo uro sem igral igrco,  poj sem eno uro bral wiki o Japonski 1300-1500, ful v redu, da so šli mal na svojo domačo grud z zgodbo. Na borilni sistem se še dost navajam, niso mi najbolj jasna pravila kaj je blockable, kaj je dodgeable, do kje si varen itd, pač vježbanje.

 

Po uvodu sem prvo sem odtaval mal bolj resno v starejši timeline, doživel takoj flashback stresa in stiskanja rinčka, ki spremlja souls igre, kasiral dost ekspresno po pički od shinobi hunterja do nivoja frusracije in se rajš vrnil v sedanjost, kjer mam zdaj fobijo do vseh sovražnikov s sulicam. Odlomil 2 generala in trolla od non-spawnable charov, zdaj občudujem (in padam v) prepade. Seanso sem končal na drevesu/korenini iz stene, kjer srečaš gigantsko kačo al zmaja, in ful tko z zanimanjem gledal uau, to je zdej nek world event ala world serpent iz god of war, ker je pač placa za fajt nula, zadeva pa dost prevelka za nek casual sekanje na deblu drva, 3 sekunde kasneje -> 死

 

Sicer pa tko na prvi vtis, igra je fuuul bolj vertiklana ko ostale From igre. Pa men je dost manj stresno, da ni buildanja statsov, različnih orožij z minimalnim zahtevam itd. Pač jebi ga, git gud, nisi nič sfalil, nisi nič prehitro našel , samo dost dobr še nis.

  • Račka +1 3
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka

Odlično šimša. Vse je blockable razen tisti, ko se pokaže rdeči japonski heroglif. Če pa pritiskaš block v pravem času, se pravi da deflectaš pa ni nič drugega, kot da potem njemu filaš posture meter. Ni to bloodborne parry. Skratka če se znaš sablat, lahko pobijaš bosse še preden jim energija pade na polovico. Tist preteklost svet pusti pri miru, ker sem se jaz matral tam ful z bossem za brezveze, ker sem imel 3 flaške samo. Pol sem prišel nazaj z včeim flašakam in sem jim jebal mater vsem po spisku.

Men je bil špil težji od soulsborne špilov. Ene 3 bosse sem delal pomojem 30x. Men je špil ful dober prvo polovico, oziroma 2/3. Zadnja tretjina mi mal dol pade. Gameplay je pa sigurno eden najboljših.

 

Vidim da igraš na PCju.

 

 

Povezava do prispevka

Končal painted world, Priscilla poor mans Sister Friede. Ubil Gwydolina, brezveze.

 

Šel v dlc! Zeeeelo visok skok v kvaliteti bossov. Zelo zadovoljen. Ok Guardian zajebancija, Artorias zelo dober, ampak v prvo pado. Kalameet me je ubil 10x preden sem ugotovil za kaj se sploh gre :D carski fajt, tudi hitr pado.

 

Vidim pa, da bo Manus problem. Enkrat sem že probal, ni dolgo trajalo. Grem še malo.

 

Ampak ja, carski dlc, bossi odlični!

Povezava do prispevka

Malo sem ob Hitmanu štartal The Medium danes končno. Moram povedat, da sem pričakoval več. Sicer sem res šele na začetku (prišel v on hotel) ampak mi par zadev precej najeda. FPS-ji so čist v kurcu. Mam na 4K, mam na 1440p, mam na 1080p vedno ni niti stabilnih 30!!! Med 25 in 30 skače... Probal sem vse, lockat na 30, lockat na 60... Moti me tudi kamera. Cel čas z desnim stickom probam usmerjat, ampak seveda ne gre, ker je fiksna kot so si jo zamislili devi. Full linearno po potki, ki so jo namislili oni, kamera pa kar po svoje okrog, na hip je v kadru, na hip skoči na cinematično. Zgodbe pa še ne morem komentirat, ampak sem dejansko pričakoval več od igre.

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 1 uro:

Končal painted world, Priscilla poor mans Sister Friede. Ubil Gwydolina, brezveze.

 

Šel v dlc! Zeeeelo visok skok v kvaliteti bossov. Zelo zadovoljen. Ok Guardian zajebancija, Artorias zelo dober, ampak v prvo pado. Kalameet me je ubil 10x preden sem ugotovil za kaj se sploh gre :D carski fajt, tudi hitr pado.

 

Vidim pa, da bo Manus problem. Enkrat sem že probal, ni dolgo trajalo. Grem še malo.

 

Ampak ja, carski dlc, bossi odlični!

Priscilo si fental? ti baraba ti. Saj ti nič ni naredila.

 

Kalameetu pa bi moral rep odsekat, če ne nisi pravi moški.

Povezava do prispevka
Chamir reče Dne, 4. 2. 2021 at 14:45:

 

Next ... si rečem ajde gremo še bolj hardcore. Izberem si lik z eno roko in psom. Blodim po deželi, ne najdem ama ene koristne stvari, uspem se skriti pred grupo scavengerjev. Lakota kruli na polno. Okej, ekstremne razmere, bom pojedel psa. Malo odzoomiram, da vidim, kaj se dogaja. Opazim, da so scavengerji naleteli na neke random vojake in da se vračajo nazaj. Grem za vogal in se odločim pojest svojega psa, nakar ugotovim, da sem se skril na mesto, kjer se že skrivajo neki momci. Z momci se za trenutek spogledamo, nato pa mi odsekajo drugo roko in me dajo v suženjstvo. Po nekaj časa suženjstva dobim priliko za pobegnit, ki jo seveda izkoristim, plus lastniki so mi uštimali neke na izi cyber roke, tako da lik ni povsem nesposoben. Začnem se postavljat na noge, kmalu si najamem nekega sužnja, ki ima ful afinitete do mene, tako da postaneva carska buddyja, zgradim svoje prve hiše, mal trgujem z drogami levo desno. Si rečem all good and fun, ampak ta igrica slovi po tem, da je svet velik 870 kvadratnih kilometrov, jaz pa cel cajt igram na petih km2 :D. Si rečem ewo gremo na proper trip čez mapo. Ker sem našparal že neki denarja, si kupim par sužnjev, na izi jih natreniram, moj prvi suženj "buddy" od nekod ukrade najnovejše robotske roke zame. Vse pripravljeno za trip čez mapo.

 

 

What the fuck :D haha noro 

Povezava do prispevka

Ker  repi so orožja, ki jih "moraš" nabrat.

Že rdeči nezmaj v Undeadburgu nosi najboljše earlygame orožje, ki je bilo še toliko boljše prvi mesec igre.

Potem Gargojli, najboljša halebarda. (čeprav pri njih je samo šansa za drop)

Gaping Dragon  Dragon Axe

Seathev rep je Moonlight sword

Priscila njen Dagger

IN Kalameet eden najboljši greatswordov.

Za konec pa še Stone dragon za Dragon ultra greatsword. Tega lahko odsekaš brez kakršnekoli nevarnosti.

uredilo bitje Majek
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...