Skoči na vsebino

Trenutno igram [02/2021]


Priporočeni prispevki

Bitka zaslonarjev :D

Nekaj časa sem uporabljal 2 ekrana. Enega vodoravno in drugega navpično, samp ko ne rabim za delo kaj kmalu navpičnega pospravim, ker je preveč nasrano na mizi.

 

Also igram malo Rage 2 in je napram prvemu deu dosti beden. Malo mi gre na živce pobiranje tega loota, ki ga moraš nujno nabrati zavoljo močnejših sovragov v napredovanju. Sicer je pa izjemno podoben Mad Maxu

Povezava do prispevka

Jst razmišljam o treh. Takoj k delaš kej z več appi je tok boljši workflow, če maš dedicated ekrane. Zdej sm neki DMu DND online in je tok nice videt vse brez, da preklapljaš stuff. 

 

Drgač pa priporočam https://github.com/microsoft/PowerToys, Fancy Zones od tega orodja. Hudo je, da si setas up zone in pol z shift drag potegnes not in ti avtomatsko resiza. 

 

Da bo ontopic; Valheim je huda drogica, čeprav zdej po enem tednu nonstop grinda mi mal pojenja zanimanje. Sm pa porabu že 80 ur skoraj :D 

Povezava do prispevka
g. Profesor reče pred 4 urami:

 

kako kaj the Ringed city, a umiramo much :D

Haha, ma niti ne. Edino tam pri prvem Judicatorju sem dvakrat umrl, dokler nisem videl stranske poti.

Sem pa našel Midirja in je bila to moja naslednja smrt. XD

Danes ga probam odlomit.

  

Vučko3 reče pred 27 minutami:

Ne bi me presenetilo, ce je tip zbriso igro potem ko je naletel na angele :D

Ma angeli so piece of cake, k sam laufaš mimo. Pol, ko sem pogruntal, da so samo summoni, je bilo pa sploh enostavno. Nisem imel nobenih težav z njimi.

uredilo bitje KE RIT
  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Za vse dobre stvari u lajfu se je treba potrudit.

 

Jaz sem se pa lotil Divinity Original Sin 2 z namenom, da jo dokončno obrnem. Sem mislil nazadnje, da sem praktično tik pred koncem, pa me očitno čaka še konkretna porcija zajebanih momcev in bitk noro visoke težavnosti. Sem namreč na začetku Arx mesta in je BRUTALEN spike. Že da sem samo vstopil v mesto sem rabil kako uro in pol, pred vrati te čakajo tako nabiti pošastki da so mi v prvih dveh poskusih pocrkali 3 člani ekipe preden so sploh prišli na vrsto :D:D  Dobesedno samo zavreščali so in zgoreli v ognju. Fak tole bo še veselo

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka

priporočam da nadaljuješ od tam kjer si nehal, ker je res dolg, dolg, precej predolg špil :D:D 

 

Drgač pa roleplayam Fane-a (to je tisti skeletor guy), imam čisto physical dmg build celotne ekipe in se svinjsko dobro obnese (kadar mi pač ne zakurijo vse ekipe v 1. turnu). Fane je Necromancer (Necromancy je edina veja magije, ki dela izključno fizični dmg), škrat Beast je rogue, Ibn je archer, Lahora ali kaj je tista demon-possesed bejba je pa two-handed warriorka. Tako da se vsakemu nasprotniku vsi skupaj spravijo na physical defense in ko se mu jo spravi na 0, je game over, ker pač začnejo padati specialke s knock-down statusi in pač comp ne pride več na vrsto.

 

Res je dober combat, za Baldurs Gate 3 pa upam, da bodo v red spravili še druge stvari (pacing, razvlečenost, preveč mikromenedžmenta in stvari za delat, premalo povezan in linearen world map itd)

Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu reče pred 11 urami:

Pustil sem si zadnjega bossa v Sekiru in štartal Ghost of Tsushima. Neverjetno impresivno kaj zmore vn pluvat ps4.

ne se zajebat pa predolgo pustit ker verjemi da boš padu iz forme :D. Drugače pa GOT je men najbolj impressive game na PS4. Taka grafika s takšnim load time? Sploh ne vem kako. Basically PS5 level load time.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Mafia Remastered

 

Igra mojega otrostva, pa se mi zdi, da so jo ok obnovili. Tudi dodane sekvence me ne motijo. Tezavnost na Clasic je totalno zajebana in v skladu z zajebanostjo osnovne igre. Drugace pa se mi zdi voice acting slabsi od originala in ljudem, ki bodo prvic igrali, se bo verjetno zdel svet, po danasnjih standardih prazen. 

 

Ce vam dogaja obdobje in avti od takrat, je to imho edina igra, ki popraska tam kjer je treba.

 

Control

 

Razfuk ok, zgodbe se nisem uspel do konca desifrirat, mi je pa zanimiva zaenkrat. Malo monotona okolica in tudi vizualno je next gen update bolj meh. Tak spran mi deluje. Tko da nevem vec, ce nimam kaj z nastavitvami narobe, ker ljudje hvalijo grafiko.

Povezava do prispevka

NFS: Heat - Zaenkrat kul, arkadno do jaja, sam customizacija avtov je pa čist divja, sem napimpal enga starga bmwja v neke roza barve in ga lepo cruisam po mestu like a boss(full homo boss but still)

Wreckfest - Carska sprostitev, vse tisto kar ne smeš v Gran Turismo tukaj moraš, maš zaostanka pol ravnine in je samo še en ovinek do cilja, gas do daske in bočno v TBONE, saj zmagaš vseeno ne, sam vsaj una pizda isto popuši :D

Undermine - Binding of isaac sreča rogue legacy, kul špil, lepo upgrejdanje rudarjev in arkadno razfukavanje skoooooz <3

Nba 2k21 oldgen - jajca cheeserska ko jih jebe, pušim multiplayer tekme proti balkansi brači, sad life, zadovoljen sem ko pušim pod 30 :S

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...