Skoči na vsebino

[multi] Monster Hunter franšiza


Priporočeni prispevki

Tempered pride avtomatično, ko je cona višja. Tier1 monsterji so že na coni, ko je lvl lvl4, vse do lvl 7, ko pridejo tier3 monsterji tempered.

 

Poglej si v hunters notes, tam ti točno piše, kdaj spawna kateri monster in kdaj je temepered in kdaj ne. Točno boš vedel kdaj bo spawn tempereda.

 

Ne splača se ti več regij kot 2 ali 3 dat na visok level, ker se ti bo druga znižala. Načeloma imaš en skupen seštevek vseh con in ko boš eno povečal za 1, se ti bo neka druga zmanjšala za 1. Monsterji, ki so specifični za eno cono dajejo več ''XP'' za tisto cono. Torej če npr. hočeš imet rotten vale višji level, idi ubijat npr. Radobaana. Medtem ko npr. Banbaro, ki spawna za več con ti bo dal manj ''XP''-ja za Rotten vale.

 

Povezava do prispevka

Saj lahko tudi cyclaš spawne v Guiding lands s teleportiranjem med lokacijami na world map. Elder's recess v Rotten Vale je mislim, da najhitrejše, čeprav na pcju je itak vse hitro.  

 

Kaj pa Safija si poskusil kaj? Zdaj vidim, da je spet na voljo siege. 

 

Tako da Bitsu, Kulve event JE povezan s njenim Siegeom, ker ga zdaj ni na voljo kot je Safi siege. To je pa tudi edini event se mi zdi. 

 

uredilo bitje Majek
Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 16 urami:

@bitsurugi kolega kako naj craftam kulve orozja? Baje rabim base weapon iz high ranka? Na high ranku nisem delal kulve tak da nimam nic. Kaj naj naredim?


Ubijes MR Kulva in meldas njegove matse tako da dobis HR orozja dokler ne dobis kar hoces. Nato tole upgredas na MR rank. 
 

Profit.

 

Ne rabis delat HR siege vec. Lahko pa, saj je dokaj lahek, najdes siege lobby in si pac zraven.

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Planiram se v kratkem lotit Alatreona tako kot igra zahteva, torej elemental brez kartanja.

 

Kak teden sem farmal Safijivo z random folkom in je načeloma čist kul, razen ko ti vletijo neki low level kreteni in ne vejo kaj delajo.

To me malo živcira, ko vidim tipa, level 35 pa ma fatalis orozje, samo spizdi prasec.

 

No, ker sem zbiratelj, imam vse uporabne elemental longsworde na voljo, navadne, kot tudi awaken Safis Frostblade + health regen augment.

Namen je bil, da grem ful Safi armor ampak malo mi gre na živce ko ti health zbija, in moraš non stop napadat, dvomim, da sem toliko dober.

Druga opcija je teostra set + safi set mix, ker imam na safi longswordu Teostra essence.

Tretja opcija je Silver Rathalos set + Safis Frostblade ali Aludaria od frostfang barriotha za true element.

 

V glavnem, mam vse kar obstaja na voljo in se mi zdi, da prevec kompliciram :D

 

 

Povezava do prispevka

Prednost Safi armorja je ta, da imaš po defaultu visok affinity, pa tudi sicer ima zelo dobre slote in skille. Daj si health augment na orožje, načeloma ni panike za tisti self dmg, ker te bo po 10 udarcih healalo.

 

Safi armor pomeni, da daš lahko dosti drugih slotov v elem. dmg pa utility skille. Jaz tudi nisem neki maral Safi armor set, ampak na Alatreonu je res dober, tako da ga priporočam. Ker Fatalis seta ne boš še imel, ki je edini boljši za ta fight po moje. Se pa da z vsem, ni nuja, da ne bo pomote. Ker če boš imel safi set in še daš nekaj v CE potem sploh ne rabiš WE, ker boš pač skozi crittal in tudi ne rabiš se sekirat ali si tenderizal ali ne, da narediš weakspot (mislim, da noge spredaj so weak spot le če so tenderizirane, zadnje pa sploh niso weakspot, ker imajo HZV manj kot 25 v vsakem primeru za elemental).

uredilo bitje bitsurugi
Povezava do prispevka

Jap, tako sem tudi jaz studiral, Alatreon armor res ma konkretne slote za eksperimentirat. Bom zdaj pocasi sprobal kaj najbolj funkcionira, najprej bom šel še health regen 2 dobit. 

Kul je, da opcij res ne zmanjka, pa dejstvo, da me niti malo ni minilo probavat različne builde, kombinirat in testirat. 

Povezava do prispevka

Igram MHW, ker je bil na znizanju preko steama.

 

Niti nisem vedel v kaj se spuscam, ampak sem res (negativno) presenencen nad stopnjo grinda (trenutno imam 4h noter vlozene).

 

Pricakoval sem Dark Souls kjer je glavni cilj ubit monsterja (pa vmes malo grindat za materiale), dobil sem pa nekaj veliko bolj podobnega MMORPGjem...

 

Skoda.

Povezava do prispevka

Grind je, itak. Zdaj govorim za sebe, odličen combat, lore, leveli odtehtajo grind. Če uzivas v razlicnih orozjih in taktikah, v zbiranju armorja kjer dejansko funkcije nekaj pomenijo, ti bo kul.

 

Glupa primerjava, 65ur v Assassins creed Valhalli me je uničilo, pusto igro in se ne dotaknem. 320ur v monster hunterju in še vedno carsko. Včasih sploh ne igram za sebe ampak grem pomagat ostalim...ker je fun.

Jaz nisem multiplayer clovek, nikoli ne spilam, tukaj v kul timu je pa res uzivancija.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...