Skoči na vsebino

[multi] Monster Hunter franšiza


Priporočeni prispevki

Kak Rise zgleda dobro na PCju, komaj čakam!!

 

In the other news, mel sem par dvobojev z Alatreonom solo. Brez elemental dps checka in kartanjem ga ubijem brez problemov. Ampak hocem tako kot igra zahteva, prvo rundo gre, zmanjsam escaton, roge odlomim...pride druga runda, zacnem panicarit in crknem :D

 

Ful Safi armor + safis frostblade, 600 ice damage, health regen...mam vse, sam še git gud pa bo.

 

Sem pa soliral Kulve vceraj, nekaj je :D

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Vceraj sem solo Alatreona ubil 3x, v skupini z randomi vse njegove queste vsaj 15x. Grem naredit armor in orozja in glej to, rabim elder dragon gem, ubijem Teostro 5x in dobim. Pol hocem challenger charm naredit in morm ubit temepered black diabla.

 

Ta majmun je do zdaj najbolj zafukan monster v igri, pika! Skos spama glupe napade iz tal. Vse monsterje sem soliral do zdaj, black diablos je najbolj posran. 

 

Zdaj še Fatalis. Ne vem kaj bi uporabil, alatreon longsword bom ziher, pol pa kako kombinacijo Safi Ala armor. Pol pa lepo zakljucit s tem. 400ur je dost.

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
  • 2 mesca kasneje...

Nikoli ne bom razumel odločitve Capcoma da po fenomenalnem uspehu MHWorlda te igre ni dal na PS/X konzole... To je imo vsaj 5-8 mio prodanih kosov manj in resnično dvomim da jim je Nintendo plačal vsaj 200mio$ za ekskluzivo... Tko da bom še enkrat več ponovil FUCKOFF Capcom! :ranting:

Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 1 uro:

Nikoli ne bom razumel odločitve Capcoma da po fenomenalnem uspehu MHWorlda te igre ni dal na PS/X konzole... To je imo vsaj 5-8 mio prodanih kosov manj in resnično dvomim da jim je Nintendo plačal vsaj 200mio$ za ekskluzivo... Tko da bom še enkrat več ponovil FUCKOFF Capcom! :ranting:

Me zanima, če bi špil bil PS time exclusive ali bi bil odziv isti ali bi leteli hvalospevi na račun Sonyja in Capcoma za odličen deal. Načeloma lahko isto rečemo za vse time-exclusive deale na bilo kateri platformi.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka
Vučko3 reče Dne, 10. 1. 2022 at 13:18:

Res čudna odločitev. Bi raje tole špilal v izi na kavču kot pa za mizo.


Na splošno nikoli ne razumem tega okoli kavča/mize...  En kabel, da PC priklopiš na TV je dovolj. Pa en xbox wireless kontroler v roke in si lepo safe.

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Navadno folk nima PCja v dnevni sobi kjer ima TV. Vsaj pri meni je tako in bližnjih.

 

Ampak k sreči mi je gaming na kavču manj udoben kot na stolu za mizo - seveda s kontrolerjem v roki. Pa še quick access do interneta in ostalih funkcionalnosti imam.

uredilo bitje MaDrung
Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 1 uro:

Berem Rise komentarje na steamu in port baje ma probleme. @bitsurugi si ze kaj probal al bos pocakal?

 

Huh, ne vem, meni dela kot maslo, igram že ene par ur in sem na začetnih kvestih Villaga.

 

Rise na Pcju je res tista prava zgodba, ne samo, da ni več spranih tekstur iz Switcha, res se pozna večja ločljivost.

 

Pol pa seveda zlasti 60 fps namesto 20-30 in igrat na Ps5 joypadu namesto na onem slabem od Switcha. Kako sem tam popizdeval za lost imputi... tukaj pa vse BP...

 

 

uredilo bitje bitsurugi
Povezava do prispevka

Samo Low rank contenta je nad 30 ur, pa še to sem uspel nardit na brzake, ker mi je že vse znano in tudi ker nardim kveste relativno hitro, ker sem že zverziran.

 

Igra se fantastično, so far nič PC crashev in nič težav.

 

Load time je manj kot sekudno za vse kveste. Switch je bil hiter, ampak ko se tam vrneš po PCju zgleda celo večnost.

 

So far zelo zadovoljen s PC verzijo. Močno priporočam.

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 1 mesec kasneje...

 

Kar bombastičen trailer, za fane franšize. Ne zaradi trailerja kot takega, ampak zaradi njegove vsebine. Capcom se je odločil odpreti pandorino skrinjico in prvič sploh so vnesli monsterja iz MH Frontier v main serijo: Espinas je potrjen, najbrž sedaj sledijo še drugi. Frontier nekako ima najbolj odštekan roster monsterjev, tako da je to vsekakor zelo dobra najava.

 

Povrh vsega so v trailerju prvič pokazali, da se vrača en najbolj popularnih monsterjev in sicer Gore Magala, flagship monster MH4. Podobnost Godzilli je zgolj naključna :D 

 

Vrača se tudi locale Jungle, iz MH2.

Dodatek kot vse kaže bo dodal res izjemno število novih monsterjev in seveda G Rank oz. Master Rank, kot se za dodatek spodobi. 

 

Najavili so tudi zastonj DLCje: avgusta pride Free Title Update 1, kjer bo (med drugim tudi) Lucent Nargacuga, ki je še en zelo popularen monster iz preteklih titul. FTU2 pride jeseni, FTU3 pa pozimi. Glede na to, da so najavili DLCje oz. mini update še za leto 2023, to pomeni, da do takrat ne bo novega Monster Hunterja (torej gotovo ne pred drugo polovico 2023, če mene vprašate prej konec drugega leta).

 

Danes ponoči pa pride že zastonjski demo: kjer boš imel queste: Great Izuchi, Tetranadon, Astalos (slednji ni bil v vanilla Rise) in seveda, kot po tradiciji, super težak demo quest proti flagship monsterju dodatka, Malzeno (ki zgleda brutalno).

 

30.6. je izid Sunbreaka, PC/Switch kot vanilla. 

 

Aja, potrjeno je, da se poslavlja Rampage mode (ne bom ga pogrešal) in Apex monsterji. Oboje zelo dobro, saj se veselim tistega, kar jih bo nadomestilo.

 

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 51 minutami:

Super, jaz mam še cel Rise za preigrat, komaj začel :D

 

In tako kot v Icebornu mi bojo spet manjkale neke dekoracije, ker ne bom grindal Rise, ampak šel direkt v Sunbreak

 

V bistvu ne boš imel nobenih težav, ker za razliko od Worlda, Rise je šel v old school MH, kjer VSE decoracije craftaš, RNG grind imaš za talismane, ko pač izbereš enega da si min maxaš build, ampak ti ne bo nič manjkalo kot npr. v Worldu, ko nisi imel sploh neke super redke, a nujne, decoracije.

 

Meni je ta old school sistem boljši. 

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...