Skoči na vsebino

[multi] Monster Hunter franšiza

Priporočeni prispevki

Gatsu reče Pravkar:

Ja sam ti omenjaš da je folk govoril o prelahkem špilu to je pa direkt vezano na špil ob izidu in ne trenutno stanje ane.

Že že, saj ravno to je moj point, očitno se nisem dovolj jasno izrazil, pa bom sedaj bolj jasen, morda bom bolje razumljen:

če se ti kot neznanec danes odločaš o nakupu igre in greš čez revjuje, ki so še vedno na voljo, niso spremenjeni ali narejeni na stanje TU 4.5, boš še vedno dobil občutek, da gre za ''najlažji MH ever'', v resnici je pa ravno obratno (in primerjam recimo base Wilds z vsemi TU z base World ali Rise z vsemi TU). 

Na žalost 99% folka in tudi revjujerji ocenijo in igrajo le base game na dan izida, brez TU, sloves pa žal ostane.

Recimo v stanju kot je Wilds sedaj (k temu bi dodal res dobre QoL update na željo communityja) bi ga resno imel za Goty kontenderja, kar pa ob stanju ob izidu niti slučajno. 

In tile TU so zastonj, niso plačljivi dodatki. Pač zaslužil bi si en CP77 DLC treatment tudi s strani kritike in širše javnosti.

Povezava do prispevka

AT Arkweld fight je nor, kera muzika to špila zraven in vse skupaj je 10/10. Prvič sem dvakrat cartal, ker sem preprosto opazoval kaj dela po zraku :). Capcom je GOAT, in to kar vse dobimo free je v tem času res samo pohvale vredno. 10* questi niso hec, je pa res dobro narejeno, ker še vedno niso to neki butasti tweaki, kjer samo hp povečajo ipd.

Lahko bi en mnenjalnik guild Proof of a hero naredil.

Povezava do prispevka

Vceraj zvecer sem sicer mel namen delat Proof of a Hero, ampak sem ugotovil, da mi manjka še en trio quest, katerega sem se izogibal, ker je Lagi poleg. 

In sem se hitro spomnil zakaj sovrazim Lagija, res naj se jebe :D

Mizu in Duna vse skupaj ma niti 15min, Lagi 20min + 2 karta. Prav edini monster v zgodovini igranja mhja, katerega aktivno sovrazim. Mrš

Povezava do prispevka

Si me prihitel kurwa :D 

Ce bi danes dal glas za goty…bi se vedno ga dal Exp33, ma Wilds bi bil takoj za njim. Igra je res v dobrem stanju in ponuja ogromno kontenta ter challenga, hkrati je se vedno super entry point za novince.

10* Rompopolo je kar kul fight, mislim da so mu dodali se vec eksplozij. Pa dobili smo med drugim Gala suit iz Worlda, nekaj dobrih pendantov in zdaj imas lahko se faco od komarja, ce si tako zazelis :D 

Povezava do prispevka
bitsurugi reče pred 8 urami:

Si me prihitel kurwa :D 

Ce bi danes dal glas za goty…bi se vedno ga dal Exp33, ma Wilds bi bil takoj za njim. Igra je res v dobrem stanju in ponuja ogromno kontenta ter challenga, hkrati je se vedno super entry point za novince.

10* Rompopolo je kar kul fight, mislim da so mu dodali se vec eksplozij. Pa dobili smo med drugim Gala suit iz Worlda, nekaj dobrih pendantov in zdaj imas lahko se faco od komarja, ce si tako zazelis :D 

Mislis, da so mu dodali vec eksplozij?😂 

Celi fajt konstantno spama eksplozije, vsepovsod. Enga napada ne morem sfurat, brez da mi 3/4 hp zbije v sekundi

Povezava do prispevka

Prva dva dela sta dobri igri, vsak del je boljši, tako da pričakujem super igro. Art izgleda super, malo bolj resen ton in seveda veliko QoL. Všeč mi je, da monstiji niso več pomanjšani, vendar so bolj približek njihove naravne velikosti. Hitro spreminjanje monstijev, ki imajo različne skillse (letenje, plavanje ipd.). 

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...

Zdej mal študiram glede ekspanzije. A mislite, da bodo tudi v ekspanziji Artian weapons najmočnejši? 

Nekak upam, da ta sistem ostane v base game in dobimo nekaj novega. Poudarek na monster orozjih, pol pa kaka Safi fora.

Sunbreak je mel ful dober sistem upgrejda za orozja. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...