bitsurugi Objavljeno 20. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 20. februar 2026 Gatsu reče Pravkar: Ja sam ti omenjaš da je folk govoril o prelahkem špilu to je pa direkt vezano na špil ob izidu in ne trenutno stanje ane. Že že, saj ravno to je moj point, očitno se nisem dovolj jasno izrazil, pa bom sedaj bolj jasen, morda bom bolje razumljen: če se ti kot neznanec danes odločaš o nakupu igre in greš čez revjuje, ki so še vedno na voljo, niso spremenjeni ali narejeni na stanje TU 4.5, boš še vedno dobil občutek, da gre za ''najlažji MH ever'', v resnici je pa ravno obratno (in primerjam recimo base Wilds z vsemi TU z base World ali Rise z vsemi TU). Na žalost 99% folka in tudi revjujerji ocenijo in igrajo le base game na dan izida, brez TU, sloves pa žal ostane. Recimo v stanju kot je Wilds sedaj (k temu bi dodal res dobre QoL update na željo communityja) bi ga resno imel za Goty kontenderja, kar pa ob stanju ob izidu niti slučajno. In tile TU so zastonj, niso plačljivi dodatki. Pač zaslužil bi si en CP77 DLC treatment tudi s strani kritike in širše javnosti. 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 20. februar 2026 Share Objavljeno 20. februar 2026 (urejano) Ja to pa drži, sam to bi moral pol Capcom dat ven "MH Wilds the definitive version" al neki 20. februar 2026 uredilo bitje Gatsu Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 20. februar 2026 Share Objavljeno 20. februar 2026 AT Arkweld fight je nor, kera muzika to špila zraven in vse skupaj je 10/10. Prvič sem dvakrat cartal, ker sem preprosto opazoval kaj dela po zraku :). Capcom je GOAT, in to kar vse dobimo free je v tem času res samo pohvale vredno. 10* questi niso hec, je pa res dobro narejeno, ker še vedno niso to neki butasti tweaki, kjer samo hp povečajo ipd. Lahko bi en mnenjalnik guild Proof of a hero naredil. 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 20. februar 2026 Share Objavljeno 20. februar 2026 Men je štroma zmanjkalo 10min nazaj sred proof of a hero questa, glih ko je Udra prisla😂 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 20. februar 2026 Share Objavljeno 20. februar 2026 Vceraj zvecer sem sicer mel namen delat Proof of a Hero, ampak sem ugotovil, da mi manjka še en trio quest, katerega sem se izogibal, ker je Lagi poleg. In sem se hitro spomnil zakaj sovrazim Lagija, res naj se jebe Mizu in Duna vse skupaj ma niti 15min, Lagi 20min + 2 karta. Prav edini monster v zgodovini igranja mhja, katerega aktivno sovrazim. Mrš Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 22. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 22. februar 2026 Dobili bomo se 10* Zoh Shio in Goga 1 Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 22. februar 2026 Share Objavljeno 22. februar 2026 Capcom . Plus USJ event, kjer bo sper armor in LS in bow. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 24. februar 2026 Share Objavljeno 24. februar 2026 Nalovil sem se AT desetk, tezavnost je super, ravno dovolj se pizdim in uzivam. Bom pa nujno rabil trancendat armor ker ena napaka in 3/4 hpja gre v pm pa tudi orozje rabim boljse, tele smeti zdaj so za nikamor Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 1 leto od izida MH Wilds . Danes dva nova eventa: - Gyperos + Rey *8, dobis special equipment - Rompopolo rank *10 , tudi spec equip 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 28. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 28. februar 2026 Si me prihitel kurwa Ce bi danes dal glas za goty…bi se vedno ga dal Exp33, ma Wilds bi bil takoj za njim. Igra je res v dobrem stanju in ponuja ogromno kontenta ter challenga, hkrati je se vedno super entry point za novince. 10* Rompopolo je kar kul fight, mislim da so mu dodali se vec eksplozij. Pa dobili smo med drugim Gala suit iz Worlda, nekaj dobrih pendantov in zdaj imas lahko se faco od komarja, ce si tako zazelis 1 Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 Rompopolo nas je cartu ravno, 3 smo umrli hkrati v ekploziji 😃. Treba solo raje, da je vec kontrole. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 bitsurugi reče pred 8 urami: Si me prihitel kurwa Ce bi danes dal glas za goty…bi se vedno ga dal Exp33, ma Wilds bi bil takoj za njim. Igra je res v dobrem stanju in ponuja ogromno kontenta ter challenga, hkrati je se vedno super entry point za novince. 10* Rompopolo je kar kul fight, mislim da so mu dodali se vec eksplozij. Pa dobili smo med drugim Gala suit iz Worlda, nekaj dobrih pendantov in zdaj imas lahko se faco od komarja, ce si tako zazelis Mislis, da so mu dodali vec eksplozij?😂 Celi fajt konstantno spama eksplozije, vsepovsod. Enga napada ne morem sfurat, brez da mi 3/4 hp zbije v sekundi 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 28. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 28. februar 2026 Tam ko trikrat zapored raznese je novo. Prej je bila le ena eksplozija. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 Anyway, the face that launched a thousand ships. Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Danes nov update in nov rank *10 hunt! Tokrat Zoh Shia. Poleg tega pa še event quest, kjer sta v areni Rey in Lagi, nagrada pa Azure armor - meni zelo ljub. Ni konca updejtov, ni konca z igranjem GOTY igre leta 2025. 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. marec 2026 Share Objavljeno 4. marec 2026 Vem, da pretiravam in iscem prevec, ampak Zoh Shia si zasluzi AT verzijo to bi bil tko, konkreten zaključek Wilds. Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 9. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 9. marec 2026 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 9. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 9. marec 2026 Trenutno 88 meta, kar hude ocene dobiva. 1 Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 9. marec 2026 Share Objavljeno 9. marec 2026 bitsurugi reče pred 5 urami: Trenutno 88 meta, kar hude ocene dobiva. Da ne boš pol zanemaril otrok, ko boš preveč igral od petka 1 Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 10. marec 2026 Share Objavljeno 10. marec 2026 Prva dva dela sta dobri igri, vsak del je boljši, tako da pričakujem super igro. Art izgleda super, malo bolj resen ton in seveda veliko QoL. Všeč mi je, da monstiji niso več pomanjšani, vendar so bolj približek njihove naravne velikosti. Hitro spreminjanje monstijev, ki imajo različne skillse (letenje, plavanje ipd.). Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 10. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 10. marec 2026 @Majekni straha, saj ni expansion za Wilds. Še demota nisem uspel probat, bom v miru, ko pride ven cela igra. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 10. marec 2026 Share Objavljeno 10. marec 2026 On sluzi dnar, rabi malo razvedrila. Za otroke dokler so majhni more skrbet bolj zena. Pravi moski skrbijo za otroke ko so starejsi in se zacnejo resni problemi :)) Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 13. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 13. marec 2026 Poleg MHS3 je zunaj tudi 10* Gogmazios kvest, kjer si omejen na zgolj team of 4. Clear daje poseben nameplate. Jaz sem šel nardit solo z NPCji, nimam živce za randome. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 13. marec 2026 Share Objavljeno 13. marec 2026 10 Gog je pain. Tam nekje po 25min sem kliknil return😂 2 Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 19. marec 2026 Share Objavljeno 19. marec 2026 Danes smo dobili še zadnji free challenge wuest za pendant. Tokrat Arkweld in za rank A zelo dobrodelnih 22 minut. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. maj 2026 Share Objavljeno 4. maj 2026 Zdej mal študiram glede ekspanzije. A mislite, da bodo tudi v ekspanziji Artian weapons najmočnejši? Nekak upam, da ta sistem ostane v base game in dobimo nekaj novega. Poudarek na monster orozjih, pol pa kaka Safi fora. Sunbreak je mel ful dober sistem upgrejda za orozja. Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 4. maj 2026 Avtor Share Objavljeno 4. maj 2026 Ne 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.