Skoči na vsebino

[multi] Strategije & City Builderji

Priporočeni prispevki

• 4 tedne kasneje...

Men je nov Anno hud, sam še vedno je pač Anno in zgleda sem že mal naveličan. Je sicer ful dobra verzija Annota, veliko zgradb vpliva na hiše, tko da je dejansko kul puzzle nardit nek hud layout mesta. Takoj maš dve področji, ki mata obe štiri sloje prebivalstva z en kup materjali. Maš tud vojsko, ampak je ful easy bit friendly z vsemi in jih sploh ne uporabljam (mogoče je fora v težavnosti al kej, nisem se preveč poglabljal). Zgleda ful dobr. Odličen Anno, če že dolg niste igral Annota. 

Civ 7 mi je pa čedalje boljši, men je dosti boljši od šestke, ker mi ta ni bla nikol preveč všeč. 

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 3 tedne kasneje...

Js spremljam zadevo ja, mi je prav smešno kok bo to skloniral Supreme Commander. To bo itak buy že zato da se podpre zadevo, bom pa mogu hkrati tut komp menjat. 

Kok jim bo ratal bomo pa videli, tut Supreme commander v1 je bil čist drug špil kot pa tisto kar smo pol igrali še 10 let kasneje na netu. 

uredilo bitje kemik
Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...

Danes mi je vrglo med drugim ven tole cudo

https://store.steampowered.com/app/2287430/Metropolis_1998/

City builder v stilu onih tastarih SimCityjev in ostalega, ampak z borderline obsesivnimi moznostmi customizinga vsake bajte posebej, vsake sobe v bajtah, pohistva, tapet, slik na stenah, roz v kotih, nadalje postavljanja officev in industrijskih con, the whole nine yards

In moznostjo med micro in makro meneđiranjem vseh aspektov simulacije, traffica, delovnih urnikov posameznih NPCjev, you name it

Izgleda eerily addictive

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...