keba Objavljeno 28. oktober 2025 Share Objavljeno 28. oktober 2025 Kaj pa mislite o novi Anno pax Romana? Malo me mika, ne vem pa kako se bo obneslo vojskovanje. Navedek Povezava do prispevka
sherc Objavljeno 29. oktober 2025 Share Objavljeno 29. oktober 2025 Po prvih let's playih ki jih gledam me hype ni glih preveč nahypal Mogoče si premislim. Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 24. november 2025 Share Objavljeno 24. november 2025 Men je nov Anno hud, sam še vedno je pač Anno in zgleda sem že mal naveličan. Je sicer ful dobra verzija Annota, veliko zgradb vpliva na hiše, tko da je dejansko kul puzzle nardit nek hud layout mesta. Takoj maš dve področji, ki mata obe štiri sloje prebivalstva z en kup materjali. Maš tud vojsko, ampak je ful easy bit friendly z vsemi in jih sploh ne uporabljam (mogoče je fora v težavnosti al kej, nisem se preveč poglabljal). Zgleda ful dobr. Odličen Anno, če že dolg niste igral Annota. Civ 7 mi je pa čedalje boljši, men je dosti boljši od šestke, ker mi ta ni bla nikol preveč všeč. 2 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 Nič ne spremljam področje city builderjev je kakšna nova droga ali se moram vrniti k stari Cities Skylines. Dvojka mi je smeti. Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 21. januar 2026 Share Objavljeno 21. januar 2026 (urejano) https://store.steampowered.com/app/2828020/Citystate_Metropolis/ Tole si lahko das na wishlist in pocakas, da pride ven, ce ne bo flop. Do takrat ti pa preostane Cities Skylines, zal. 21. januar 2026 uredilo bitje Paljo Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 8. februar 2026 Share Objavljeno 8. februar 2026 Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 16. februar 2026 Share Objavljeno 16. februar 2026 (urejano) Ta roka me je spomnila na Black and White. Kako ni še noben naredil moderne verzije tega? Je pa mal suša na tem področju zadnje čase Že dolg nisem niti spiratiziral nič. 16. februar 2026 uredilo bitje Lunco Navedek Povezava do prispevka
sherc Objavljeno 17. februar 2026 Share Objavljeno 17. februar 2026 Ne spominja te za brezveze, je isti človek za to igro Peter Molyneux Čeprav projekt zna it v franže, ker je 22cans zajebal že prejšnji projekt - GODUS. 1 Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 24. februar 2026 Share Objavljeno 24. februar 2026 Ashes of the Singularity (2) pase sem? Trenutno je PC arhiviran. Ampak naslednjika TA, ki je nato presel v Absolute A, ki je nato presel v Balanced Annihilation bi absofakinglutno igral, se posebej ce se ksna liga tukaj ustvari Rage quit self destruct incoming Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 26. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 26. februar 2026 (urejano) Js spremljam zadevo ja, mi je prav smešno kok bo to skloniral Supreme Commander. To bo itak buy že zato da se podpre zadevo, bom pa mogu hkrati tut komp menjat. Kok jim bo ratal bomo pa videli, tut Supreme commander v1 je bil čist drug špil kot pa tisto kar smo pol igrali še 10 let kasneje na netu. 26. februar 2026 uredilo bitje kemik Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 6. marec 2026 Share Objavljeno 6. marec 2026 Ne vem, če spada v tole temo, al bi blo bolj primerno jo v inidieje vržt: https://store.steampowered.com/app/2525310/Drop_Duchy/ Je že kdo sprobal? Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 23. april 2026 Share Objavljeno 23. april 2026 Nov Sudden Strike je zuni 1 Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Danes mi je vrglo med drugim ven tole cudo https://store.steampowered.com/app/2287430/Metropolis_1998/ City builder v stilu onih tastarih SimCityjev in ostalega, ampak z borderline obsesivnimi moznostmi customizinga vsake bajte posebej, vsake sobe v bajtah, pohistva, tapet, slik na stenah, roz v kotih, nadalje postavljanja officev in industrijskih con, the whole nine yards In moznostjo med micro in makro meneđiranjem vseh aspektov simulacije, traffica, delovnih urnikov posameznih NPCjev, you name it Izgleda eerily addictive Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 28. april 2026 Avtor Share Objavljeno 28. april 2026 Ful kjut ampak preveč pixlasto zame. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.