DaCapo Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 (urejano) @tomazek: sva skoraj na istem. Z edino razliko, da ga speče moj stric in ga potem sama pojeva. Noben drug niti slišati noče o kakšnih zajcih ali kuncih na krožniku. @Dejch: ma niti ni tako redko. V bistvu ni to nekaj drago, pa v trgovinah se vedno dobi očiščen. Ne dolgo nazaj je bil 6 € praktično celi kunec. Samo začiniš in spečeš. Milina. 25. maj 2021 uredilo bitje DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
darksaga Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 Meh, zajec je dober samo pečen. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 (urejano) Dejch reče pred 8 minutami: zajčja obara top. sam jz nočm neki ful zajca jest Tak kot moj pubec, ampak za njega vem točno, kaj je razlog... Ker ima domačega kunca in se mu kao smili, da bi jedel njegove "sorodnike". Zdaj že razmišljam, da bi neke kure nabavil za na vrt, pa se bom potem smejal, ko noben iz familije ne bo več jedel piščančjega mesa. 25. maj 2021 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hell666 Objavljeno 25. maj 2021 Share Objavljeno 25. maj 2021 kitajska best food za bulk Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 26. maj 2021 Share Objavljeno 26. maj 2021 Zakvaj bullyaš folk dejch Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 26. maj 2021 Share Objavljeno 26. maj 2021 Dejch reče pred 8 urami: če naročiš hrustljavo raco, pa tiiste kalčke in riž, kaj kurac je tuki mastnega Dobesedno pohanje model Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 26. maj 2021 Share Objavljeno 26. maj 2021 Nutricionisticni guru DaCapo, pred enim letom odkril kaj so ogljikovi hidrati, zgleda je tokrat na sporedu kaj so to mascobe. 2 Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 26. maj 2021 Share Objavljeno 26. maj 2021 (urejano) Iskreno je kr uzitek gledat kako se Dacapo pocasi izobrazuje o zdravi prehrani. Tko pocasni progress ampak sej gre. Komi cakam da pride do tega da mu razlozimo kaj so vlaknine in zakaj bo njegov kakec mehkejsi ce bo mal vec semen pojedu. 26. maj 2021 uredilo bitje Niblonian 2 Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 26. maj 2021 Share Objavljeno 26. maj 2021 fak dacapo včasih bi te kr popakirala pa greva čez en šnelkurs kuhanja s čist mal olja 1 Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 26. maj 2021 Share Objavljeno 26. maj 2021 Das rite Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 26. maj 2021 Share Objavljeno 26. maj 2021 (urejano) Evita pa DaCapo, ko kuhata skupaj 26. maj 2021 uredilo bitje AMF Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 26. maj 2021 Share Objavljeno 26. maj 2021 >tfw dubu sm najjaco funkoo figuro Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 26. maj 2021 Share Objavljeno 26. maj 2021 Elijot Pejđ v kopalkah? Brado ma že tako, ko funko figurca Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 26. maj 2021 Share Objavljeno 26. maj 2021 @DaCapo si resu tezavo z racunom? Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 26. maj 2021 Share Objavljeno 26. maj 2021 (urejano) bigboss82 reče pred 9 minutami: @DaCapo si resu tezavo z racunom? Itak da rešujem vsak mesec. Vračam dolg oz. mi pač trgajo kolikor je zakonsko dovoljeno, da vzamejo. Ko bo konec te coronske zadeve si bom pa dal izplačati malo večje zneske za pretekle storitve in bo posledično več šlo v odpis dolga. V letu dni mi mora ratat, pa je kak je. Pa še na stran se trudim dajat za Kekitovo_Arcade_Konzolo(tm), ampak se vedno zavleče, ker pride nekaj vmes. Drugače bi lahko zdaj že dve naročil. 26. maj 2021 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
darksaga Objavljeno 26. maj 2021 Share Objavljeno 26. maj 2021 @DaCapo Nekaj zate ob večerji? Je še ena za musako, samo tega vrjetno zdaj neboš? 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 26. maj 2021 Share Objavljeno 26. maj 2021 @darksaga: saj je hecen video, ampak zame je pa no go. Sladkega skoraj nikoli ne jem. Bi skorajda rajši kakšno musako maznil. Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 26. maj 2021 Share Objavljeno 26. maj 2021 V kitajski maš na polno cukra drugače. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 26. maj 2021 Share Objavljeno 26. maj 2021 DaCapo reče pred 3 urami: Itak da rešujem vsak mesec. Vračam dolg oz. mi pač trgajo kolikor je zakonsko dovoljeno, da vzamejo. Ko bo konec te coronske zadeve si bom pa dal izplačati malo večje zneske za pretekle storitve in bo posledično več šlo v odpis dolga. V letu dni mi mora ratat, pa je kak je. Pa še na stran se trudim dajat za Kekitovo_Arcade_Konzolo(tm), ampak se vedno zavleče, ker pride nekaj vmes. Drugače bi lahko zdaj že dve naročil. Odpri racun na hrvaskem in si tam nakazi Navedek Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 27. maj 2021 Share Objavljeno 27. maj 2021 Mutombo reče pred 12 urami: V kitajski maš na polno cukra drugače. pa fermentirano sol aka MSG Klasicna kombinacija soli, mascobe in cukra naredi vsako stvar okusno, sam ne pa prav zlo zdravo. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 27. maj 2021 Share Objavljeno 27. maj 2021 (urejano) Jaz kitajsko tretiram isto kot šnicel s pomfritom. Pač dobra hrana ko svinja, ampak noro nezdrava (vsaj to, kar večinoma dobiš v SLO restavracijah). Zato jo zdej, ko nisem več glih star 20, jem ob ful redkih priložnosti, mogoče 2x na leto. Bi pa nažigal kitajske race / svinjino / piščanca vsaj 1x na teden, če bi bila bolj zdrava roba Se spomnim all-you-can-eat zlatih dni na študentske bone v tistih dveh restavracijah na Poljanski ulici (ena direktno ob cesti, druga pri novi Pravni fakulteti), fak kako je tisto pokalo - Zvrhana skodela vrele kislo-pekoče juhe, da si se poparil po prstih ko si nosil - Par spomladanskih zavitkov da se naredi podlaga - 1. zvrhan krožnik s combotom riža, riža z zelenjavo, sladko-kislega piščanca, svinjine s čebulo, piščanca z gobami in piščanca po sečuansko - 2. zvrhan krožnik s combotom riža, riža z zelenjavo, sladko-kislega piščanca, svinjine s čebulo, piščanca z gobami in piščanca po sečuansko - porcija pečenih banan za uspešen zaključek kosila to je to, to je lajf 27. maj 2021 uredilo bitje Galko 2 2 Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 27. maj 2021 Share Objavljeno 27. maj 2021 men nima smisla metat vse kitajske v isti koš kar se tiče zdravosti maš jedi, kjer panirano ocvrto meso utopiš v gosti sladki omaki in ne daš zraven nobene zelenjave (to je res lvl dunajc s pomfrijem) maš jedi, ki so pol pol zelenjava-meso, meso ni panirano in lahko skor vidiš skozi omako (še vedno ni zdrava hrana, sam par razredov boljš od prejšnje opcije) pa maš nesramen rip-off k ga včasih naredim doma, ki je kup zelenjave, rezanci so polnozrnati, meso je pusto, olje se vidi samo od daleč, omako naredim iz vode, škroba in začimb, in si upam trdit da je kombinacija kr okusna, hranilna in nizkokalorična, sam je tud kar zelo različna hrana od kitajske na dostavo Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 27. maj 2021 Share Objavljeno 27. maj 2021 (urejano) Sej kitajska tudi izven Slovenije ni lih ne vem kku zdrava (seveda odvisno od tipa jedi) Je pa vsake tolko it res fajn, čeprav po pravici grem rajši u japonsko, tako da na Kitajcu verjetno nisem bil že 2+ leti Pa itak mam doma wok, tku da dostikrat si pol doma z ženo narediva ksno kitajsko jed, kjer si lepo sam doziras začimbe in pride na koncu precej boljse/bolj zdravo Sam kislo pekoče juhe ne mors naredit take kot v restavraciji, ker rabiš celega fuka sestavin 27. maj 2021 uredilo bitje Me3do Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 27. maj 2021 Share Objavljeno 27. maj 2021 (urejano) Galko reče pred 1 uro: Jaz kitajsko tretiram isto kot šnicel s pomfritom. Pač dobra hrana ko svinja, ampak noro nezdrava (vsaj to, kar večinoma dobiš v SLO restavracijah). Zato jo zdej, ko nisem več glih star 20, jem ob ful redkih priložnosti, mogoče 2x na leto. Bi pa nažigal kitajske race / svinjino / piščanca vsaj 1x na teden, če bi bila bolj zdrava roba Se spomnim all-you-can-eat zlatih dni na študentske bone v tistih dveh restavracijah na Poljanski ulici (ena direktno ob cesti, druga pri novi Pravni fakulteti), fak kako je tisto pokalo - Zvrhana skodela vrele kislo-pekoče juhe, da si se poparil po prstih ko si nosil - Par spomladanskih zavitkov da se naredi podlaga - 1. zvrhan krožnik s combotom riža, riža z zelenjavo, sladko-kislega piščanca, svinjine s čebulo, piščanca z gobami in piščanca po sečuansko - 2. zvrhan krožnik s combotom riža, riža z zelenjavo, sladko-kislega piščanca, svinjine s čebulo, piščanca z gobami in piščanca po sečuansko - porcija pečenih banan za uspešen zaključek kosila to je to, to je lajf All you can eat boni v kitajski ob novi pravni. Ne me faking spominjat. Zaradi mastne hrane me je čisto vsakič po obedu bolel želodec. Kljub temu sem bil tam vsaj enkrat na teden lol. XD 27. maj 2021 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 27. maj 2021 Share Objavljeno 27. maj 2021 Fak yeah, k se tok naštamfaš, da sam sanjas pojstlo kak bi se ulegel Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 27. maj 2021 Share Objavljeno 27. maj 2021 ke_kit reče pred 21 minutami: All you can eat boni v kitajski ob novi pravni. Ne me faking spominjat. Zaradi mastne hrane me je čisto vsakič po obedu bolel želodec. Kljub temu sem bil tam vsaj enkrat na teden lol. XD mislim da sem točno tam prvič ugotovila, da ne morem glih neomejene masti dat not pa mislit da bo v redu 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 27. maj 2021 Share Objavljeno 27. maj 2021 ke_kit reče pred 1 uro: All you can eat boni v kitajski ob novi pravni. Ne me faking spominjat. Zaradi mastne hrane me je čisto vsakič po obedu bolel želodec. Kljub temu sem bil tam vsaj enkrat na teden lol. XD o fak kako sem lahko pozabil na bolečine v želodcu in drisko po all you can eat kitajski Tako integralni del izkušnje kot pitje espressa na trgu Sv. Marka identična izkušnja kot pri tebi - čisto vsak teden z bolečinami v želodcu in konkretno posranimi gatami, čisto vsak naslednji teden še vedno na all you can eat kitajcu fak to so res stvari ki ločujejo dečke od mož 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 27. maj 2021 Share Objavljeno 27. maj 2021 Fuksija reče pred 1 uro: mislim da sem točno tam prvič ugotovila, da ne morem glih neomejene masti dat not pa mislit da bo v redu Haha, evo TOČNO TOLE. Isto. Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 27. maj 2021 Share Objavljeno 27. maj 2021 (urejano) Galko reče pred 7 urami: Jaz kitajsko tretiram isto kot šnicel s pomfritom. Pač dobra hrana ko svinja, ampak noro nezdrava (vsaj to, kar večinoma dobiš v SLO restavracijah). Zato jo zdej, ko nisem več glih star 20, jem ob ful redkih priložnosti, mogoče 2x na leto. Bi pa nažigal kitajske race / svinjino / piščanca vsaj 1x na teden, če bi bila bolj zdrava roba Se spomnim all-you-can-eat zlatih dni na študentske bone v tistih dveh restavracijah na Poljanski ulici (ena direktno ob cesti, druga pri novi Pravni fakulteti), fak kako je tisto pokalo - Zvrhana skodela vrele kislo-pekoče juhe, da si se poparil po prstih ko si nosil - Par spomladanskih zavitkov da se naredi podlaga - 1. zvrhan krožnik s combotom riža, riža z zelenjavo, sladko-kislega piščanca, svinjine s čebulo, piščanca z gobami in piščanca po sečuansko - 2. zvrhan krožnik s combotom riža, riža z zelenjavo, sladko-kislega piščanca, svinjine s čebulo, piščanca z gobami in piščanca po sečuansko - porcija pečenih banan za uspešen zaključek kosila to je to, to je lajf Al pa za FE/FRIjom, ko je bla tud ena kitajska. Top shit na bone, si se nakrku k sef. Obvezno tiste ocvrte banane al pa on gorec sladoled (mal prej pogasis ogenj, da ostane se mal alkica)za zakljucek. 27. maj 2021 uredilo bitje Pastir_Matic Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.