Avion Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 Wat, proper pica, Dacapo, ne vem zakaj bi karkoli kurcal. 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 Ajde, lah bi kakega polža gor fuknil, hehe :D Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 Avion reče pred 11 minutami: Mam, ampak ga zelo redko uporabljam, ker se mi za eno pico res ne da čakat in potem pucat vso to moko ven iz pečice. Če imam obiske in delamo več pic, potem itak. Ampak če ga uporabljam, se pečica segreje na, ne vem, cca 400 stopinj in imam pico notri cca minuto. Pač ves čas moram gledat. V kolikor ga ne uporabljam, imam pečico ogreto na 250 stopinj in pico pečem 6 minut (cca). Hmm, ne vem. Jaz sem kupil enega od Gorenja in gor piše da naj pečem pico 10-15 minut, wtf. Nisem zato kupoval kamna, če jo drugače brez kamna pečem tako kot ti (7 minut) In enkrat mi je pol clo ratal spečt tako, da je mel filing kot da je iz krušne, večino časa je blo pa slabše. Tako da potem sem dal sestri, ki redno peče kruh iz droži in ji pride ful prav, pride res proper ven. Navedek Povezava do prispevka
Doppelganger Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 Mutombo reče pred 41 minutami: Fak 22g kvasa na 70dag moke. Jst ponavadi dam ene vrečko (7g) na pol kile. Al pa se manj če mam čas. Malenkost se mi je mudilo pa ni blo druge, pa ponavadi dam manj kot je potrebno. Priznam da sem še 3 leta nazaj dal celga slona za kilo moke, ampak sem potem ugotovil, da čist pretiravam in v kolikor mam čas in voljo, da testo pripravim dan prej, je po navadi od oka ene 5-7g kvasa na kilo. Navedek Povezava do prispevka
Doppelganger Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 (urejano) Mutombo reče pred 45 minutami: Dablpost @Avion @DaCapo Postal sem lačen. 10. avgust 2020 uredilo bitje Doppelganger Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 (urejano) Meni izgleda testo na DaCapo pizzi tako prepečeno in zažgano kot da so pizzo našli nekje med izkopavanjem Pompejev FFS 10. avgust 2020 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 (urejano) Galko reče pred 2 minutama: Meni izgleda testo na DaCapo pizzi tako prepečeno in zažgano kot da so pizzo našli nekje med izkopavanjem Pompejev FFS Mal more bit edit: pomoje ga bolj osvetitev jebe, ker je nasploh temna fotka in zgleda kot da jo je v kleti postregel 10. avgust 2020 uredilo bitje kemik 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 Galko reče pred 2 minutama: Meni izgleda testo na DaCapo pizzi tako prepečeno in zažgano kot da so pizzo našli nekje med izkopavanjem Pompejev FFS No no no, ustavite svoje konje , ker so predivji Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 (urejano) Galko reče pred 9 minutami: Dacapo spoštujem te kot moškega, katolika in očeta ampak KAJ ZA KURCA JE TO Doma pečena pica. Čisto simple. Edino za testo ne vem, ker ga je pripravil kolega (ki sicer že vrsto let dela kot "picopek") in jaz si nisem nič zapisoval. Nadev je bil pa res preprost: suha salama, sir, gobice in malo sveže rdeče paprike. Omaka pa še bolj enostavna: nekaj tistih vloženih pelatov iz (random) konzerve in malo začimb. Glede pečenosti / prepečenosti: Imam rad, da je tu in tam malce bolj zapečeno. Kolega je sicer rekel, da bi morali imeti boljšo pečico in bi bil tudi končni rezulat veliko boljši. Ampak... načeloma je bilo to OK. Sva jih sicer več spekla, ampak žal nisem nič drugega fotkal. 10. avgust 2020 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 DaCapo reče Pravkar: ki sicer že vrsto let dela kot "picopek") Zdej me zanima a je res picopek, al je "picopek", torej dela testo za frende drugače pa polaga vodovod v nemčiji Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 Uuuu, jaz sem našel ene res proper pelate / paradižnikovo mezgo za na pico, ne vem, v čem je fora, ker imam filing, kot da sem te iste že uporabljal, le da so mi sedaj svetlobna leta boljši. Drugače pa sem našel v Sparu neko Mutti omako za testenine za baziliko, pa sem probal naredit pico s tem, ful najs. Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 Avion reče Pravkar: Drugače pa sem našel v Sparu neko Mutti omako za testenine za baziliko, pa sem probal naredit pico s tem, ful najs. Dej gor od Droge pelate za pico (majo zraven baziliko pa še kej) Dost lajf Navedek Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 Kastor reče pred 24 minutami: Ma daj peka pizze brez hackane pečice, da lahk pečeš na 700 stopinjah je weak.... Ne vem ce je vredno zazgat kuhinjo za proper pico. Je cenejs kupt eno od tistih specializiranih pecic za pico al pa nastavk za zar. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 kemik reče pred 1 minuto: Zdej me zanima a je res picopek, al je "picopek", torej dela testo za frende drugače pa polaga vodovod v nemčiji Ma delal je že v več picerijah, pa star je tud 50+, tako da neke izkušnje mora imeti. Je pa okrog testa kar kompliciral ja. Če se prav spomnim, ga je pripravl že en dan prej.. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 kemik reče Pravkar: Zdej me zanima a je res picopek, al je "picopek", torej dela testo za frende drugače pa polaga vodovod v nemčiji Pri Škofji Loki je bila picerija, mislim da Oliva ... Prisežem, da so tam zaposlili mojega kolega, ki je vse, kar je delal v lajfu, delal na črno, v kuhinji pa si ni znal pripravit več kot sendviča. Ne vem, kako jih je prepričal. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 DaCapo reče pred 1 minuto: Če se prav spomnim, ga je pripravl že en dan prej.. Ma to si ga jaz vedno naredim zvečer po šihtu in potem lepo čez noč pustim na pultu, drugi dan ga en del uporabim, ostalo pustim vzhajat v hladilniku ali pa zamrznem, either way works. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 Galko reče pred 19 minutami: Dacapo spoštujem te kot moškega, katolika in očeta ampak KAJ ZA KURCA JE TO ??? čist klasična "slovenska" pizza z veseljem bi jo pojedel (če ne bi blo gor paprike) Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 Avion reče pred 4 minutami: Pri Škofji Loki je bila picerija, mislim da Oliva ... Prisežem, da so tam zaposlili mojega kolega, ki je vse, kar je delal v lajfu, delal na črno, v kuhinji pa si ni znal pripravit več kot sendviča. Ne vem, kako jih je prepričal. Verjetno niso bili izbirični oz. so pač nujno nekoga potrebovali. Sicer pa bi bilo treba poskusiti pice, da bi lahko sodil. Mogoče se je kolega pač takoj prilagodil (delal točno po navodilih/receptu) in je bilo pač OK? Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 Haha, ne vem, ampak nihče od nas ni šel takrat na pokušino Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 (urejano) Berbasecks reče pred 2 minutama: ??? čist klasična "slovenska" pizza z veseljem bi jo pojedel (če ne bi blo gor paprike) Vseh pic je bilo v bistvu 6. Bila je tudi čisto klasična (šunka/sir/gobe), pa ena samo s par siri, ena brez gob in s pršutom itd. 10. avgust 2020 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 Js včasih dam prešano slanino namest šunke Shit's good yo 1 Navedek Povezava do prispevka
lizz Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 jebemti spet futr Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 Faaaaaaaaaaaaak meni je pa iskreno, brez trollanja, tisto testo zgoraj - pretenko - presuho - preveč zažgano. Uno ko prov začutim, kako se ti kar zdrobi v ustih v zažgane koščke. Tole: kemik reče pred 15 minutami: Je pa itak ultimate hot cock james bond, ampak je precejšnja razlika no Pa ajde, bom pustil par procentov verjetnosti, da je "problem v osvetlitvi" hehe Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 lizz reče pred 1 minuto: jebemti spet futr Pejt nazaj domov Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 Jutri bo ime topica Pizzeria pri Kojnzolcu Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 Speaking of, pizda kok mi gre na živce ko nekdo napiše pizza gremo na pizzo umri Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 Avion reče pred 3 minutami: Haha, ne vem, ampak nihče od nas ni šel takrat na pokušino Btw, sem tudi jaz poznal enega, ki je dobil službo kot picopek. Na Lentu v MB. Človek praktično brez končane OŠ, mentalno nekoliko neuravnovešen (večkrat razna zdravljenja na psihiatriji), ampak s kolegi smo redno hodili tja na pico. Ne spomnim se sicer, če je testo pripravljal osebno (to v bistvu dvomim), ampak upošteval je vse naše želje/dodatke, vrgel pico v krušno peč ... In dejansko je bil rezultat vedno odličen. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 (urejano) Galko reče pred 4 minutami: Je pa itak ultimate hot cock james bond, ampak je precejšnja razlika no Dobro, eno je napoletana, eno je pa pica, ki ni napoletana Malo si jo preveč skurcal za brezveze, ker ni ne zažgana (mogoče je bolj pečena, ampak "zažgana" je točno ta ultimate hot cock james bond pizza), ne presuha, testo je pač tanko oziroma isti kurac ko pri napoletani, samo da ima napoletana večji rob. 10. avgust 2020 uredilo bitje Avion Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 Valjda je dakapova druga zgodba kot napoletana, ampak ni tok zažgana da bi blo kej več zažganega kot na napoletanah, zato sem nalimal Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 10. avgust 2020 Share Objavljeno 10. avgust 2020 kemik reče pred 4 minutami: Speaking of, pizda kok mi gre na živce ko nekdo napiše pizza gremo na pizzo umri mene pa obratno, nikoli nisem in ne bom pristal na slovenjenje PICA 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.