Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Na konc ni nc od VRja. Neki je sfukan zbugan. Bo slo nazaj

Med set upom k vkljucim v ps vse lepo do koraka kjer je treba kalibrirat. Ampak zgleda ps ne vrze na ocala slike in se vedno vidis sam majstra k ti kaze da mores ocala dol dat. 
menjal ekrane, resetiral ps na factory, hdmije, ni da ni

berem modela na redditu : while i cant see anything on the headset excepted that dude removing the headset that will certainly terrorizes me in my dreams now.. once i go to the eye tracking step i cant still uses the controller and cancel the setup,

sm se vsaj nasmejal na konc dneva. 

v glavnem srot 

IMG_3425.jpeg

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 1 uro:

danes se v LJ vse dogaja naenkrat, pač 20 eventov vsepovsod vse 

jaz in slinch sva bila na dnevu japonske (pa ne da bi se zmenla, samo nekdo je na ulici za mano klical ĆAMIR in sem se obrnil :rofl:)

Pa pol ko sem šel domov, sem gledal modela s križem in rožnim vencem na paradi ponosa, ki je hodil z unmi in molil haha

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 12 urami:

danes se v LJ vse dogaja naenkrat, pač 20 eventov vsepovsod vse 

jaz in slinch sva bila na dnevu japonske (pa ne da bi se zmenla, samo nekdo je na ulici za mano klical ĆAMIR in sem se obrnil :rofl:)

a to je blo uno na trgu republike

midva sva šla pogledat medvede pa sva slišala da se neki dogaja, sam nisva glih posvetila pozornosti

Povezava do prispevka

O "kipih" verjetno :sorcerer:

Navedek

Ljubljana letos prvič gosti razstavo UNITED BUDDY BEARS, Umetnost strpnosti/The Art of Tolerance. Na Trgu republike bo od 29. maja do 17. julija 2024 razstavljenih 145 dvometrskih medvedov, ki z dvignjenimi rokami širijo prijateljstvo in optimizem med državami, ki jih predstavljajo. Med njimi je tudi na novo poslikan slovenski medved, ki ga je ustvaril mladi umetnik Luka Rep.

uredilo bitje Bessie
Povezava do prispevka

jop, medvedki so bili zelo random

4agsPcr.jpeg

po hengu s ćamirjem sva šla še na parado, kjer sem tudi jaz srečal ex foromaša tomazka:

IdLmJfD.jpeg

Zgleja je hengal z VGjem, pa lizz ju je čuvala, da ne bi fasala od gayev

owuLCiG.jpeg

bodoča only fans zvezda zala je tudi imela honorable mention:

7uNy7I7.jpeg

pol sva šla še na muzejsko noč in poglejat lučke od svetlobne gverile

• Na jagodo +1 2
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka
Kočevc reče Dne, 4. 6. 2024 at 8:21:

Srake pa soje so morda prevelike 😃 pri meni so kosi, grlice, sinice, plavcki in vrabci. Ful je lepo vidit, k nekateri ptici hodijo v paru skos. Pa scasoma bos tut prepoznal med samicami in samci, to nism nikol prej vedu oziroma mel hmirk. Zdej glede na to da je hisa, bos imel verjetno takoj obiskovalce, zna pa se zgodit da bojo nekaj casa samo od dalec gledali dokler se ne navadijo. Jaz imam to v bloku in so rabli kar nekaj casa da so se navadili oz opazili sploh hranilnico, k sm na tak visini plus ni dreves cisto zraven, od kjer bi lahko v miru opazovali situacijo.  Zdaj k vejo pa se dostkrat zgodi, da opazujejo balkon, ker vsakic k grem tja (plus vrticek imam) pridejo pogledat v kontrolo kaj je kej novga 🤣

evo prvi burb obiskal

sinicka

:D

great tit.png

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...