blad Objavljeno 15. junij 2024 Share Objavljeno 15. junij 2024 Pride kdo dans? https://www.racunalniski-muzej.si/event/retro-trznica-na-poletno-muzejsko-noc/ Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 15. junij 2024 Share Objavljeno 15. junij 2024 Če te ni manjkaš. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 15. junij 2024 Share Objavljeno 15. junij 2024 (urejano) Kaj to je s parade ponosa al je še kak drug event? 15. junij 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 4 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 15. junij 2024 Share Objavljeno 15. junij 2024 #MoškiZaFante Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 15. junij 2024 Share Objavljeno 15. junij 2024 danes se v LJ vse dogaja naenkrat, pač 20 eventov vsepovsod vse jaz in slinch sva bila na dnevu japonske (pa ne da bi se zmenla, samo nekdo je na ulici za mano klical ĆAMIR in sem se obrnil ) 2 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 15. junij 2024 Share Objavljeno 15. junij 2024 Na konc ni nc od VRja. Neki je sfukan zbugan. Bo slo nazaj Med set upom k vkljucim v ps vse lepo do koraka kjer je treba kalibrirat. Ampak zgleda ps ne vrze na ocala slike in se vedno vidis sam majstra k ti kaze da mores ocala dol dat. menjal ekrane, resetiral ps na factory, hdmije, ni da ni berem modela na redditu : while i cant see anything on the headset excepted that dude removing the headset that will certainly terrorizes me in my dreams now.. once i go to the eye tracking step i cant still uses the controller and cancel the setup, sm se vsaj nasmejal na konc dneva. v glavnem srot Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 15. junij 2024 Share Objavljeno 15. junij 2024 Napiš v VR temo, v Gostilni se ne menmo o igricah 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 15. junij 2024 Share Objavljeno 15. junij 2024 Neki mas na bad Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 15. junij 2024 Share Objavljeno 15. junij 2024 Hernire reče pred 1 uro: danes se v LJ vse dogaja naenkrat, pač 20 eventov vsepovsod vse jaz in slinch sva bila na dnevu japonske (pa ne da bi se zmenla, samo nekdo je na ulici za mano klical ĆAMIR in sem se obrnil ) Pa pol ko sem šel domov, sem gledal modela s križem in rožnim vencem na paradi ponosa, ki je hodil z unmi in molil haha Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 15. junij 2024 Share Objavljeno 15. junij 2024 Scutum Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 15. junij 2024 Share Objavljeno 15. junij 2024 Scrotum 1 Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 16. junij 2024 Share Objavljeno 16. junij 2024 Hernire reče pred 12 urami: danes se v LJ vse dogaja naenkrat, pač 20 eventov vsepovsod vse jaz in slinch sva bila na dnevu japonske (pa ne da bi se zmenla, samo nekdo je na ulici za mano klical ĆAMIR in sem se obrnil ) a to je blo uno na trgu republike midva sva šla pogledat medvede pa sva slišala da se neki dogaja, sam nisva glih posvetila pozornosti Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 16. junij 2024 Share Objavljeno 16. junij 2024 Jp Medvedi pa so mi bili dokaj boring. Pač kjut ideja, samo estetsko mi niso dogajali Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 16. junij 2024 Share Objavljeno 16. junij 2024 A to govorite o živalih ali o buff gay moških? 1 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 16. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 16. junij 2024 (urejano) O "kipih" verjetno Navedek Ljubljana letos prvič gosti razstavo UNITED BUDDY BEARS, Umetnost strpnosti/The Art of Tolerance. Na Trgu republike bo od 29. maja do 17. julija 2024 razstavljenih 145 dvometrskih medvedov, ki z dvignjenimi rokami širijo prijateljstvo in optimizem med državami, ki jih predstavljajo. Med njimi je tudi na novo poslikan slovenski medved, ki ga je ustvaril mladi umetnik Luka Rep. 16. junij 2024 uredilo bitje Bessie 1 Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 16. junij 2024 Share Objavljeno 16. junij 2024 jop, medvedki so bili zelo random po hengu s ćamirjem sva šla še na parado, kjer sem tudi jaz srečal ex foromaša tomazka: Zgleja je hengal z VGjem, pa lizz ju je čuvala, da ne bi fasala od gayev bodoča only fans zvezda zala je tudi imela honorable mention: pol sva šla še na muzejsko noč in poglejat lučke od svetlobne gverile 2 2 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 16. junij 2024 Share Objavljeno 16. junij 2024 ke_kit reče pred 2 urama: A to govorite o živalih ali o buff gay moških? pa veš da slednjih ni blo neki na paradi so pa meli kužki svoj kontingent 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 16. junij 2024 Share Objavljeno 16. junij 2024 (urejano) Berbasecks reče pred 5 minutami: pa veš da slednjih ni blo neki na paradi so pa meli kužki svoj kontingent Nimaš nobenih fotk, da bi se lahko skupaj zgražali? 16. junij 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 16. junij 2024 Share Objavljeno 16. junij 2024 nisem naredil niti ene, sej jih je dost okol po netu I WAS BUSY NOT BEING STRAIGHT! Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 16. junij 2024 Share Objavljeno 16. junij 2024 Ne morem googlat teh fotk s parade po netu, ker me potem algoritmi ujamejo in mi začnejo prat možgane. Navedek Povezava do prispevka
Dejch&Coby-san Objavljeno 16. junij 2024 Share Objavljeno 16. junij 2024 kaj dafak je to?! Navedek Povezava do prispevka
Dejch&Coby-san Objavljeno 16. junij 2024 Share Objavljeno 16. junij 2024 jz sm glihkar sprobal na našem mesu z'dežele k mam burgerje doma pa se ne prime nič. tko da safe Navedek Povezava do prispevka
Dejch&Coby-san Objavljeno 16. junij 2024 Share Objavljeno 16. junij 2024 Hernire reče pred 16 minutami: sploh opazu nism. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 16. junij 2024 Share Objavljeno 16. junij 2024 Jaz sem tudi sprobal na piščančjih prsih in je magnetno. Hmmm... verjetno odvisno koliko hrane z železom je zaužil pišek v obroku pred smrtjo al kaj takega... Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 16. junij 2024 Share Objavljeno 16. junij 2024 Kočevc reče Dne, 4. 6. 2024 at 8:21: Srake pa soje so morda prevelike 😃 pri meni so kosi, grlice, sinice, plavcki in vrabci. Ful je lepo vidit, k nekateri ptici hodijo v paru skos. Pa scasoma bos tut prepoznal med samicami in samci, to nism nikol prej vedu oziroma mel hmirk. Zdej glede na to da je hisa, bos imel verjetno takoj obiskovalce, zna pa se zgodit da bojo nekaj casa samo od dalec gledali dokler se ne navadijo. Jaz imam to v bloku in so rabli kar nekaj casa da so se navadili oz opazili sploh hranilnico, k sm na tak visini plus ni dreves cisto zraven, od kjer bi lahko v miru opazovali situacijo. Zdaj k vejo pa se dostkrat zgodi, da opazujejo balkon, ker vsakic k grem tja (plus vrticek imam) pridejo pogledat v kontrolo kaj je kej novga 🤣 evo prvi burb obiskal sinicka great tit.png Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 16. junij 2024 Share Objavljeno 16. junij 2024 Hernire reče pred 5 urami: Jp Medvedi pa so mi bili dokaj boring. Pač kjut ideja, samo estetsko mi niso dogajali men so bli čist za pogledat k sem bla glih tam par držav je mel zelo svašta ideje Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 16. junij 2024 Share Objavljeno 16. junij 2024 magični kralj reče pred 42 minutami: evo prvi burb obiskal sinicka great tit.png noice, a je bla sam na hitr? pr men so bli danes vrabci pa grlica. Grlica se parkira gor pa sam mlati ona semena like its no tomorrow Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.