DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 (urejano) ke_kit reče pred 2 minutama: Kaj je to? Res težko poguglat 19. julij 2024 uredilo bitje DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 ne vem zakaj mi telefon autocorrecta V V V Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 magični kralj reče pred 1 minuto: ne vem zakaj mi telefon autocorrecta V V V Menjaj telefon. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Vse_je_najslabse reče pred 1 minuto: Dej kak link da pogledam, kar sem jaz pregledal so možgani organ in da je v sestavi minimalno, skoraj nič, dejanskega mesa. pa sej o tem se pogovarjava, "kaj je meso" Wiki: . In modern usage, meat primarily means skeletal muscle with its associated fat and connective tissue, but it can include offal, other edible organs such as liver and kidney Britannica : Meat, the flesh or other edible parts of animals (usually domesticated cattle, swine, and sheep) used for food, ...Parts such as livers, kidneys, hearts, and other portions are excellent sources of vitamins and of essential minerals, easily assimilated by the human system. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 DaCapo reče pred 3 minutami: Res težko poguglat Haha, lepa. Car. 1 Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 (urejano) Berbasecks reče pred 5 minutami: pa sej o tem se pogovarjava, "kaj je meso" Wiki: . In modern usage, meat primarily means skeletal muscle with its associated fat and connective tissue, but it can include offal, other edible organs such as liver and kidney Britannica : Meat, the flesh or other edible parts of animals (usually domesticated cattle, swine, and sheep) used for food, ...Parts such as livers, kidneys, hearts, and other portions are excellent sources of vitamins and of essential minerals, easily assimilated by the human system. Ok nisem vedu da pod meso ne spadajo samo mišice ampak tudi organi. Mi je pa precej nenavadna ta definicija. 19. julij 2024 uredilo bitje Vse_je_najslabse 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 (urejano) Vse_je_najslabse reče pred 6 minutami: Ok nisem vedu da pod meso ne spadajo samo mišice ampak tudi organi. Mi je pa precej nenavadna ta definicija. No, tu se tudi jaz podpišem. Ajde, drobovina je itak in logično podvrsta mesa. Ampak za možgane pa še vedno nisem čisto prepričan kam sodijo : ) 19. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Vse_je_najslabse reče pred 7 minutami: Ok nisem vedu da pod meso ne spadajo samo mišice ampak tudi organi. Mi je pa precej nenavadna ta definicija. jaz se ne strinjam s to definicijo, meso je meso, drobovina je drobovina 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Ampak drobovina JE podvrsta mesa, ali? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 ne Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Vse_je_najslabse reče pred 9 minutami: Ok nisem vedu da pod meso ne spadajo samo mišice ampak tudi organi. Mi je pa precej nenavadna ta definicija. sej to je point, ni "prave" definicije. Sej to veš, da je angleški meat, nekoč pomenil vso hrano? Od tod tudi mincemeat, ki sploh nima mesa DaCapo reče pred 1 minuto: Ampak drobovina JE podvrsta mesa, ali? pomoje je najboljš tako rečt ja 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 dez voham Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 OK, @Berbasecks je dokaj lepo pojasnil zadevo. Ampak vseeno me še vedno zanima: kam pa spadajo možgani? Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 magični kralj reče Pravkar: dez voham V MB bo vsak čas "huda ura". Veter je že na polno, pomoje bo tudi treskalo kmalu. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 sej smo že zapisali, očitno med drobovino 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Ok. Vzeto na znanje. Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 19. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 19. julij 2024 Ni čudno, da se kregate, še wiki ima več možnih definicij... Navedek Meso je živalsko mišično tkivo, ki ga zauživamo kot hrano.[2]:1 Najpogosteje se izraz meso nanaša na obkostno mišično tkivo, maščobno tkivo in druga tkiva, ki so običajno poleg teh. A meso lahko pomeni tudi druga užitna tkiva živali, celo drobovje ali vampi. Definicija pa je zna biti zožana na meso, ki ni ribje ali iz morskih sadežev ali celo perutnine ali česa drugega, temveč je pridelano iz mesa sesalcev za potrebe človeške prehrane. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 (urejano) Kam potem spadajo možgani hobotnice? Očitno pod drobovje ? , čeprav mi to še vedno ni najbolj logično. 19. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 hahah Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 DaCapo reče pred 2 minutama: Kam potem spadajo možgani hobotnice? Očitno pod drobovje ? , čeprav mi to še vedno ni najbolj logično. ker ni neke prave logike. Also, kere od devetih možganov pa misliš @Bessie pa ne pozabit, da kapibara je tud riba in jo lahk na post ješ 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 19. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 19. julij 2024 A ne velja to za race, da so sadje... Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 DaCapo reče pred 1 uro: Res težko poguglat Ti boš sassy, k nisi mel cajta pogooglat če je možno izvest 220 sklec v minuti Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 sem ugasno v v V autocorrect Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 (urejano) Weraziel reče pred 28 minutami: Ti boš sassy, k nisi mel cajta pogooglat če je možno izvest 220 sklec v minuti Kakšne veze imajo skleci s priželjcem? Daj zresni se malo. Ni treba 120x prcat in eno in isto nonstop vlačit in nekaj podjebavat. 19. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Ok da ne bo skos isto "Dokončal sem Bloodborne" Naj te to spodbudi da nehaš lagat 1 Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 DaCapo reče pred 27 minutami: Kakšne veze imajo skleci s priželjcem? Daj zresni se malo. Ni treba 120x prcat in eno in isto nonstop vlačit in nekaj podjebavat. Poanta je, da je dejstvo, da 220 sklec NI MOŽNO naredit v minuti, preverljivo. In ti si nisi vzel tolko časa in truda, da bi to preveru. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 (urejano) J.e.b.i..se. Če se ti ne da karkoli drugega pisat, potem je to to. Samo ne več prcat v tej smeri. 19. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 DaCapo reče pred 13 minutami: J.e.b.i..se. Če se ti ne da karkoli drugega pisat, potem je to to. Samo ne več prcat v tej smeri. klovn Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 (urejano) @Vse_je_najslabse: bolnik direkt za na psihiatrijo 19. julij 2024 uredilo bitje DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Jebte se fsi. Js sn se malo napil. Pa miško in neke cote naročil, ki nisem misličl. Grem raje spat. lep lp 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.