Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Dejch reče pred 2 minutama:

ps4pro z ssd diskom

sam to je tako vprašanje a mi kdo ponudi ps2 al mi kdo ponudi ps3? kaj bi ti raj uzel?

Odvisno, a ponudi PS3 z backward compabilityjem. Če bi mi ponudil PS3, ki laufa PS1_2 igre, bi vzel to, sicer PS2

Pa ne govori, da bi vzel PS4pro lol, zakaj bi vzel slabšo konzolo v dobesedno vsem? 

Povezava do prispevka
Hernire reče Pravkar:

Odvisno, a ponudi PS3 z backward compabilityjem. Če bi mi ponudil PS3, ki laufa PS1_2 igre, bi vzel to, sicer PS2

Pa ne govori, da bi vzel PS4pro lol, zakaj bi vzel slabšo konzolo v dobesedno vsem? 

noben neb uzel ps3 pred ps2 nikol.

valda bi uzel ps4pro vse dela kot treba. ps5 se sesuva kot blesav. ne bom uzel nove konzole zato k podpira stare spile. to je bil ps3 pa je bil najslabši sony konzola. xbox360 ga je ubil no.

Povezava do prispevka
Dejch reče Pravkar:

noben neb uzel ps3 pred ps2 nikol.

valda bi uzel ps4pro vse dela kot treba. ps5 se sesuva kot blesav. ne bom uzel nove konzole zato k podpira stare spile. to je bil ps3 pa je bil najslabši sony konzola. xbox360 ga je ubil no.

Daj ne laži, kaj se sesuva PS5 :D :D :D 

Povezava do prispevka
Dejch reče pred 10 minutami:

ti resno govoriš da bi uzel ps3 pred ps2? 

Hm. Mogoče bi ti rad vprašal, če bi mi nedko ponudil ponovno podoživeti preteklost, katero generacijsko obdobje bi raje izbral?

Če si mislil tako, pol valjda PS2.

Sam mi, ko ti govorimo o PS4 vs PS5 ne govorimo tega, ampak kaj se bolj splača kupit sedaj. Noben človek z delujočim možgani ne bi raje vzel PS4 pred PS5. No-ben.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Galko reče Pravkar:

Dejch pejdi ti na TikTok prodajat bučke o nekem super duper ps4pro :DSmo ga imel čist vsi klele in je zadeva kot stroj KATASTROFA. Podhranjena konzola u 3pm, pa da rajši ne načenjamo debate o glasnosti. Jst sm mislu da so rusi napadl že novembra 2016,

pejd gledat ps5 kok ga faila kot konstrukcijsko lol. zadeva mela prvi mesec vse v pizdi in mela mass faile bol kokr xbox360 lol

Povezava do prispevka
Dejch reče pred 1 minuto:

če mi še ker gamer reče, da je ps3 konzola bolš kokr ps2. pizda no

Dej, preber kaj sem ti napisal zgoraj. Tukaj ni problem v tem, da mi ne vemo kaj je dobro ali slabo. Problem je samo v komunikaciji s tabo. Kot, da bi skušal racionalizirati z nekim zidom no. :\

Povezava do prispevka

ps2  mel okami, mel sotc, mel god of war 1 in 2, mel gt3 in gt4 mel vse stari, lahk si dal disk not lahk si naredu prek neta. ps3 bil pojeden od xbox360. noben nau reku, da je ps3 boljša konzola od ps2. nikol ni bla in nikol nau bla.

in tko ps5 nau nikol k je cel fail, nau boljša konzola od ps4 stari.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...