Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Aktivist Vanč reče pred 5 minutami:

Valjda sem vadil za vsak primer, če mi le uspe prit, da se ne obrukam pred vsemi. 

Obstaja možnost, da bomo sirtaki izvedli direkt na ulici. Pa tudi če nas bo samo šest. 

Ajde, to je moj najljubši posnetek ever in vem, da niti slučajno ne moremo naredit kaj takega (malce je tudi zrežirano, ker pri teh flash mob posnetkih imaš vedno nekaj vnaprej zmenjeno). Ampak vseeno,,,, malo v razmislek ;) :

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 4 minutami:

Obstaja možnost, da bomo sirtaki izvedli direkt na ulici. Pa tudi če nas bo samo šest. 

Ajde, to je moj najljubši posnetek ever in vem, da niti slučajno ne moremo naredit kaj takega (malce je tudi zrežirano). Ampak vseeno, malo v razmislek ;) :

Saj po moje so kar vsi, ki nameravajo prit, kaj vadili... Preveč krat je blo omenjeno že v preteklosti, da bi bili presenečeni. 

Povezava do prispevka

Konc koncev lahko te sorodnike tudi zraven na meet pripelje. 

Pa krajšo debato o knjigah bomo tudi imeli. Imam že pripravljen material. Da ne bo samo sex drugs & rocknroll.  Ni pa nujno, ker če ne bo interesa bom "knjižni kotiček" pač črtal. V bistvu bo vse skupaj dobesedno prosto po prešernu. Spontano pač.

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 20 minutami:

Ma probal bom, ampak je res taka čudna situacija. V petek pridejo v nedeljo dopoldan že grejo. Po letih... Pa kot pravim, vprašanje koliko krat se še sploh srečamo glede na njuno starost in oddaljenost bivanja. Raje ne obljubim in pol zajebem. 

Zakaj pridejo za tri dni iz Amerike ffs :D 

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 34 minutami:

Zakaj pridejo za tri dni iz Amerike ffs :D 

Lol, ne pirdejo za 3 dni iz Amerike :D Več kot mesec dni bojo v Evropi, ampak pri meni bodo 3 dni. Nekaj dni pri sestri v Ljubljani, drugače pa sploh niso živeli v Sloveniji. Teta se je v 70 letih poročila in odselila iz Slovenije na jug. Potem pa obiščejo zdaj vse sorodnike (žive in mrtve) pa prijatelje in se vrnejo v Chicago.

uredilo bitje Aktivist Vanč
Povezava do prispevka

aja lol folk je replyal na moje vprasanje

Hernire reče pred 19 urami:

ne igramo kle smeč igric

je en thread s 150+ stranmi ki se ne strinja

Vse_je_najslabse reče pred 19 urami:

Sem ga lih spet inštaliral in danes zbrisal, dej to je največji cancer pod soncem. Kako toksično je postalo to okolje, to je neviđeno. Folk se skrega v lobiju, začnejo igrat vsi nadrkani, nekdo umre takoj kreganja, zamere, trolanje in ff15, samo stran od tega.

haha toxitron unit ONLINE

zadnjic sem igral EASY BOTE pa se je folk skregal :D

Povezava do prispevka

Ja, to je postalo leglo zafrustriranih moških. Mislim sej v osnovi je že igra tako narejena, da spravlja v obup, v smislu da te enemy jungler kempa celo igro in ne moreš sploh igrat igre, na drugi strani mape pa vsi ostali zgubljajo, taki scenariji ti res vzamejo voljo do lajfa. 40 minut švicaš za neki in pol zaradi nekega potatota izgubiš igro v eni minuti, najraje bi fuknu komp čez okno ... Pač ta igra v osnovi ni narejena za ljudi. Mogoče res da jo igraš pijan, zadet, na pomirjevalih al neki, da ti je ok. Pa zdej je bot lane ful močen, lahko zmagaš top recimo na hard, ampak če tvoj bot spuši na hard je nemogoče karkoli naredit v igri, lahko samo gledaš kako vse propada. Občasno pogledam kake streamerje in tudi oni fuuuuul popizdevajo, pač če ti je kaj do veselja v življenja ne igrat lola to je to.

Pa zdej je v high elotu ta problem, da ima tista stran, ki ima last pick boljši win rate (ker lahko izbereš counter, ki ima zdej še posebno na topu OGROMNO vlogo) in pol igra drugi strani da višji elo igralce in vse na main role (v high elotu je main role izjemno pomemben, še posebej pri junglerjih), ta ki ima counter pick pa ima fille in nižji elo in so igre tko izjemno enostranske in se high elo streamerji bunijo na polno.

To je recimo en popularen streamer, ki je znan po temu, da je ful chill, model res nikoli ne tilta al popizdi, kle se mu je snelo

https://youtu.be/m0Wn3T7KZ8o?si=cYqbdaZXip8Tsrc0

uredilo bitje Vse_je_najslabse
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...